OgarnijBilet.PL Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pełen profesjonalizm od początku do końca! Organizacja biletów na Mistrzostwa Świata w USA przebiegła wzorowo. Wszystko było dopięte na ostatni guzik, świetny kontakt i szybkie odpowiedzi na każde pyt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bilet na El Clasico - marzenie fana FC Barcelona, tyle że bilety niemal nieosiągalne. Z OgarnijBilet było to możliwe. Współpraca i informacje dostępne na każdym etapie. Nawet kiedy już odebraliśmy bi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Korzystaliśmy nie raz, a i nie nie zawahamy się kolejny jak wpadnie znów jakiś pomysł do głowy. Mówisz i masz - tak to działa w OgarnijBilet.pl Od początku do końca w kontakcie, wszystko pięknie wytłu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Proces pozyskania biletów bez zarzutu, wszystko tłumaczone na bieżąco nawet instrukcje wejścia na stadion. Czułem się naprawdę zaopiekowany podczas pobytu oraz mogłem liczyć na pomoc i wytłumaczeni... Se mer

Företagsinformation

1. Biljettförsäljning

Skrivet av företaget

Tickets for matches, concerts and events

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

44 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rewelacyjny kontakt! Bilety ogarnięte nawet w dzień meczowy! Bardzo dobra współpraca i komunikacja. Sprawnie odpowiadają na pytania, do tej pory z ich pomocą byłem na 2 meczach, żadnych problemów.

21 april 2025

Dzięki Adam❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Organizacja TOP

Organizacja TOP! Wszystko od A do Z poprowadzone bez zarzutów. Jasne instrukcje i przyjemna współpraca. Bilety na Bayern Monachium lepsze niż człowiek oczekiwał! Z czystym sumieniem polecam :)

22 augusti 2025

Dzięki Kuba❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Korzystam z usług firmy od 7 lat, nigdy się nie zawiodłem.

Co ta firma robi dobrze? Wszystko! Korzystam z ich usług chyba od 7 lat, począwszy od organizacji samych biletów na mecze jak i organizacji całych tripów.
FC Barcelona? Bayern Monachium? Manchester United? Liga turecka czy Czeska? Liga Mistrzów? Proszę bardzo. Dla nich nic nie jest tajemnicą. Ceny znajdują realne odzwierciedlenie kosztów rzeczywistych. Świetny kontakt, prosty schemat działania. Nigdy się nie zawiodłem i szczerze polecam!

16 augusti 2025

Dzięki Panie Michale❗kibic LEGENDA 🤌

Świetny kontakt

Świetny kontakt, bilety dostępne już kilka dni przed meczem, kolejny wyjazd na mega plus. Dziękuję i pozdrawiam :)

10 augusti 2025

Dzięki Patryk❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Gorąco polecam!

Gorąco polecam OgarnijBilet.PL! Zaliczyłem już trzy różne wyjazdy i za każdym razem byłem super zadowolony. Pełen profesjonalizm, świetny kontakt i rewelacyjne wrażenia z imprez!

25 juli 2025

Dzięki Piotr❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wszystko perfekcyjnie przeprowadzone od…

Wszystko perfekcyjnie przeprowadzone od początku do końca, pełny profesjonalizm!

3 maj 2025

Dzięki Adni❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Naprawdę gorąco polecam

Naprawdę gorąco polecam, wszystko załatwili tak jak wcześniej zostało ustalone, bilety otrzymaliśmy dzień przed meczem i nie było dosłownie żadnych problemów. Kontakt z firmą także na najwyższym poziomie. Naprawdę jak ktoś chce dostać się na trudno dostępny mecz to śmiało może pisać do ogarnijbilet.pl 👌

15 april 2025

Dzięki Kacper❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gorąco polecam pewna firma jako jedyna …

Gorąco polecam pewna firma jako jedyna podjęła się organizacji wyjazdu na mecz na Anfield były również niespodzianki miejsca w pierwszych rzędach polecam

13 april 2025

Dzięki Malwina❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Mega profesjonalna firma

Mega profesjonalna firma. Wszystko było zgodnie z umową i założeniami. Bardzo polecam!

12 april 2025

Dzięki Eryk❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Profesjonalna obsługa POLECAM!

Profesjonalna obsługa, zobaczyłem mecz Real - Valencia na Bernabeu! Polecam :)

5 april 2025

Dzięki Paweł❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Bardzo polecam

Bardzo polecam. Mecz Real Madryt - Valencia .
Szybkie odpowiedzi od organizatorów i pełne wsparcie do samego meczu . Nasze prośby co do miejsca na stadionie zostały spełnione
Na pewno jeszcze wiele razy skorzystam 👍🏻

5 april 2025

Dzięki Dorota❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Mega!

Dwa razy korzystaliśmy z OgarnijBilet.PL . Udało nam się zobaczyć mecz Realu Madryt i Chelsea Londyn. Miejsca zawsze były super, a bilety na czas!

9 mars 2025

Dzięki Iza❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Profesjonalnie

Profesjonalnie.
Świetny kontakt i szczegółowe wytyczne👍
Polecam !

16 april 2025

Dzięki Karol❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Extra zorganizowane

Extra zorganizowane. Bardzo polecam każdemu żeby spróbować, super firma!!

2 april 2025

Dzięki Mateusz❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Polecam bardzo

Znakomity kontakt i pomoc. Dostaliśmy dokładnie takie miejsca o jakie prosiłam. Dzięki wam spełniliśmy marzenia synka. Dziękuję jeszcze raz

9 mars 2025

Dzięki Magda❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Pełna profeska

Pełna profeska, dzięki nim spełniłem swoje marzenie i poleciałem na mecz swojego ukochanego klubu na który tak “o” w kasie biletu sobie nie kupisz. Jeszcze raz bardzo dziękuję!
LFC - Southampton 8.03.2025 💪🏻

8 mars 2025

Dzięki Sebastian❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Korzystałam kilkukrotnie

Korzystałam kilkukrotnie, za każdym razem najwyższa jakość usług. Wszystko sprawnie i bez komplikacji. Szczerze polecam 🤍

1 april 2025

Dzięki Wiktoria❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Anfield Liverpool - Southampton

Wszystko w jak najlepszym porządku. Stały kontakt. Pomoc. Polecamy Chłopaków!

8 mars 2025

Dzięki Karol❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.