1. Damklädesbutik

Odd Molly är ett svenskt klädvarumärke grundat år 2002 med en vision att tillverka kläder som symboliserar kvinnlig styrka, mod och kärlek. Våra plagg skapas med största omsorg och kännetecknas av hög kvalitet, färger, mönster, naturliga material och handgjorda detaljer. Vi vill inspirera varje kvinna till att vara sitt bästa jag!

2,3

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Dålig kommunikation med Odd Mollys kunder

Beställde en klänning på Rea för nästan 2 veckor sedan, fick orderbekräftelse samt att nytt email skulle sändas ut så fort varan lämnat lager. Har ej fått det samt kontaktat kundtjänst och inget svar. Jag har full förståelse att det kan ta tid men har svårt att greppa att just Odd Mollys varor är under "högtryck" så att det skall ta sådan tid att få ngn sort respons om det ena eller andra. Synd på ett varumärke som var outstanding på sin tid ...

13 september 2024

Tusen tack för hjälpen Philippa

Tusen tack för hjälpen Philippa! Vilken fantastisk service. Odd Molly har både ett spännande och unikt urval av modekläder. Jag blir absolut en återkommande kund. Snabb leverans och personlig service gör mig alltid lika glad och nöjd.
Hälsningar Kerstin Degerlund.

12 augusti 2023

Går inte att nå Odd Mollys kundtjänst…

Går inte att nå Odd Mollys kundtjänst via telefon längre. På deras hemsida står det att från och med mars 2023 så upphör numret och att de ska förbättra sin telenfonservice med en annan telefontjänst inom kort. Det är juli nu och fortfarande ingen telenfonservice. De svarar inte heller på mail.

7 juli 2023

Plaggen går snabbt sönder

Jag undrar om de har försämrat kvaliteten? Jag är stamkund sedan många år tillbaka och har alltid varit nöjd. Nu sedan ca 1.5 år tillbaka går plaggen sönder, oftast under armarna efter några användningar. Jag följer tvättråden.
Så är det aldrig med andra varumärken. Det är jättetråkigt för jag gillar verkligen designen. Men man kan ju inte köpa så dyra plagg som sedan bara håller 1 år eller mindre.

16 januari 2023

Väldigt svårt att nå deras kundtjänst

Väldigt svårt att nå deras kundtjänst. Fick erbjudande om att makulera en order där storlek var fel. Tackade ja till det men timmar efteråt sändes orden ut ändå. Nu kommer det ta veckor att få tillbaka mina pengar också. Hopplöst att handla om kan inte kan komma i kontakt med någon. Blir inga fler köp där.

20 mars 2023

Jag gjorde ett leveransval i…

Jag gjorde ett leveransval i kassan:gratis hemleverans med schenker.Men får besked av schenker att de tänker leverera till en affär där jag inte bor.Jag kontaktar odd mollys kundtjänst och de svarar att schenker väljer själv leveransställe!!!!Varför har då Odd molly leveransval i kassan?Tänker ej beställa där mer!

10 mars 2023

Dåligt!

Har gjort flera beställningar utan problem- tills nu. För fyra veckor sedan beställde jag en klänning på rea och fick beskedet att leveransen skulle vara försenad. Efter två veckor kom ett mejl med en ursäkt. I fredags, fyra veckor efter min beställning, kontaktade jag Odd Molly angående klänningen och fick då svaret att den var slutsåld. Det beskedet hade de ju kunnat gett mig efter några dagar och inte en månad, då hade jag kunnat beställa något annat. Riktigt dåligt!

7 oktober 2022

Vad har hänt med Odd Molly

Vad har hänt med Odd Molly. Jag brukade älska detta märke med coola kläder för några år sedan. Nu är det nästan bara storblommiga billiga tantkläder. Vart är alla snygga wrappklänningar i siden..

16 mars 2022

Förstår inte varför folk har betygsatt…

Förstår inte varför folk har betygsatt Odd Molly så lågt. Beställt från Odd Molly sedan 2012 aldrig haft krångel med någonting, varken retur, kundtjänst etc, klädernas kvalité är fantastiska! Går inte annat än att säga att Odd Molly är fantastiska!!

20 januari 2022

Helt omöjligt att få kontakt med…

Helt omöjligt att få kontakt med kundtjänst. Efter 10 mail får jag ett svar....där dom skyller på leverantören att jag inte fått mina varor. Får själv kontakta lev. Länken från odd molly är ej sökbar?
När varorna äntligen lev till mig har det gått 1 mån!
Returnerar varor från leveransen, samma visa igen får ingen kontakt med kundtjänst, svarar ej!
Superdålig service!
Fina kläder så tråkigt med dålig kundservice!

27 juli 2021

Hej Lena,

Väldigt tråkigt att höra att du inte varit nöjd i din dialog med vår kundtjänst. Tyvärr har vi haft ett extremt högt tryck under vår sommarrea vilket lett till en längre svarstid än vanligt.

Jag tog mig en titt på ditt ärende och såg att leverans verkar blivit nekad från din sida hos Budbee och sedan inte bokats om enligt dina önskemål & därmed dröjt med leverans 14 dagar. Vi kommer ta vidare detta till transportören för att gå till botten med vad som kan ha hänt.

Jag kan se att din retur blvit registrerad och återbetald hos oss den 2021-07-27. Vi ber om ursäkt att din leverans inte gått så smidigt som den bör, vi tar oss till din kritik och hoppas på att du får en fortsatt fin sommar.

Avråder från att handla hos Odd Molly

Avråder från att handla här. Jag beställde en sommarklänning den 2 juli.
Den 6 juli får jag ett mejl om att "Din order har skickats!" En länk för att spåra mitt paket finns med men fungerar inte.
Paketet uteblir så jag mejlar dem. Inget svar. Jag ringer Odd Molly, som påstår att det ska vara något problem hos Postnord; de ska kontakta Postnord och återkomma. Efter många turer under samtalet lyckas jag få ett försändelsenummer för att själv spåra mitt paket hos Postnord. Då ser jag att Postnord fortfarande inte fått varan.
Två dagar senare får jag ett mejl från företaget, "Just nu är det högt tryck hos vårt lager - förseningar av leveranser - flera röda hjärtan".
Postnord har fortfarande inte fått mitt paket.
Tre veckor senare får jag min sommarklänning.
Jag konstaterar att Odd Molly verkar tycka det är OK att:
-ljuga för sina kunder om att beställningar är skickade
-lägga skulden på transportören när Odd Molly inte har skickat varan
-behandla sina kunder som efterblivna: "Vi ljög för dig om utskicket, det är faktiskt högt tryck här, röda hjärtan".

22 juli 2021

Svar från Odd Molly

Väldigt tråkigt att du inte haft en bra köpupplevelse hos oss. Tyvärr kan jag inte se historiken kring ditt köp men vi skulle verkligen vilja be om ursäkt för hur det blivit med din leverans. Vi har haft ett väldigt högt tryck under sommaren vilket har lett till att några orders tyvärr inte skickats ut inom den vanliga ledtiden. Vi tar till oss din feedback och kommer se över dessa flöden för att bli bättre i vår kommunikation ut mot våra kunder.

Odd Molly

Alltid super bra kvalitet på kläderna

Alltid super bra kvalitet på kläderna. Kläderna är jätte fina. Har alltid bra REA. Snabb leverans och deras kundtjänst är jätte bra och personalen är jätte trevliga. Lätt tillgänglig personal då de finns via chatt på sidan. Bra bonus system.

4 maj 2021

Hej Victoria,

Tack för din feedback, det gör oss väldigt glada ❤️

Hoppas du haft en underbar sommar!

Inte nöjd

Inte nöjd. Passformen riktigt dålig, inte alls som på bilderna. När man returnerat får man inte pengarna tillbaka och plötsligt blir man kontaktad av Klarna som undrar en rad saker om varför jag inte betalat trots att Odd Molly är skyldiga mig pengar. Det kommer säkert lösa sig men Odd Molly
har ingen ordning över huvudtaget. Kan tillägga att min första order försvann. Tur Odd Molly lyckades makulera den fakturan iallafall. Stackars Klarna tänker jag.... med Klarna funkar allt alltid jättebra.

11 augusti 2020

Hej Karin,

Först och främst vill jag be om ursäkt för att din review legat obesvarad så länge. Vi har inte ägt detta trustpilot konto och har därav inte kunnat besvara din review förrän idag.

Väldigt tråkigt att du inte haft en bra köpupplevelse hos oss. Tyvärr kan jag inte se din köphistorik hos oss men du är välkommen att i framtiden kontakta vår support när problem uppstår: support@oddmolly.com

Sämsta av sämsta

Har köpt under många år.
Fina kläder men kvaliteten sjunker för varje kollektion och hanteringen av reklamationer är under all kritik. De kör fula knep och det gäller att kunna sina rättigheter. Man får också påminna om hantering av ens returärende, annars kommer aldrig återbetalningen.

5 juni 2020

Hej Alexandra,

Tack för din feedback! Alla våra returärenden hanteras automatisk och så även återbetalningen men det kan ta upp till 14 dagar. Om problem uppstår i framtiden är du välkommen att kontakta oss på support@oddmolly.com

Trött på detta företag

Jag har verkligen tröttnat på detta företag nu. Trots att många plagg är bra är inte kvaliteten tillräcklig och ingen vettig hantering av reklamationer. Jag har handlat av dem några gånger under ett par års tid. De flesta plaggen har varit fina, men några har blivit fula efter bara en tvätt eller gått sönder. Två plagg, ca 1 000 kr styck, var av riktigt dålig, sönderfallande kvalitet och dem försökte jag reklamera. Efter många märkliga turer och diskussioner fick jag till slut ersättningen: 400 kr rabatt hos dem...

10 augusti 2019
Visa omdömen på alla språk (100 omdömen)