Obs Bygg, Hove Fantastisk smilende og hyggelig service bÄde i butikk og av befrakter som leverte i lÞpet av en time etter at vi hadde funnet ut at vi ikke fikk med oss byggvarene hjem pÄ tilhenge... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Obs Bygg Hove - EnestÄende service!
Obs Bygg, Hove
Fantastisk smilende og hyggelig service bÄde i butikk og av befrakter som leverte i lÞpet av en time etter at vi hadde funnet ut at vi ikke fikk med oss byggvarene hjem pÄ tilhenger.
Gjorde en i utgangspunktet elendig dag til en helt super opplevelse.
Takk!
Jeg skulle handle treolje og satte etâŠ
Jeg skulle handle treolje og satte et par spann med dette for Ä fÄ grÞnt pigment til dette.
«Det har vi ikke», var svaret jeg fikk.
Det var merkelig, jeg har handlet treolje og alltid fÄtt pigment i treoljen siden 1998, svarer jeg.
«Det har vi ikke» var svaret uten forklaring.
Jeg ringte en annen Obs bygg butikk, og spurte om det samme, og de bekreftet at de hadde dette.
Da mÄ man anta at de som skal ha grÞnn pigment til sitt produkt ikke fÄr dette pÄ Obs i LillestrÞm, for der «har de ikke»
Jeg Ăžnsker Ă„ gi en tilbakemelding pĂ„ enâŠ
Jeg Þnsker Ä gi en tilbakemelding pÄ en opplevelse jeg nylig hadde i deres butikk pÄ Rud.
Jeg oppsÞkte butikken for Ä kjÞpe terrassebeis og ba om hjelp til Ä finne en sort eller koksgrÄ variant. Siden jeg ikke har erfaring med dette fra fÞr, var jeg avhengig av veiledning fra en ansatt. Til min overraskelse fikk jeg beskjed om at jeg selv mÄtte vite nÞyaktig navn pÄ produktet jeg skulle ha, fÞr de kunne hjelpe meg videre.
Som kunde opplever jeg dette som lite imÞtekommende og ikke i trÄd med den servicen man bÞr kunne forvente. NÄr man ber om hjelp nettopp fordi man mangler kunnskap, forventer man at ansatte kan bidra med rÄd, anbefalinger eller vise aktuelle alternativer.
Jeg hÄper dere tar denne tilbakemeldingen pÄ alvor og jobber med Ä forbedre kundeservicen, slik at kunder uten forkunnskap ogsÄ fÞler seg ivaretatt.
OBS Bygg Skien.28.054.2926
OBS Bygg Skien.28.054.2926
EkspeditÞren skrev 2. stk. av en dyr vare jeg bare hadde plukket 1 av. Jeg la ikke merke til det og betalte. Da jeg oppdaget det hjemme sendte jeg en E-mail til OBS Bygg Skien og klaget. Ved fÞrste virkedag etter fikk jeg beskjed om at de skulle tilbakebetale omgÄende.
Virkelig bra service!
Rot og misforstÄelser
Vi bestilte en innerdÞr i midten av desember 2025, fÞrst i gÄr 17. april fikk vi montert dÞren. Det har vÊrt en salig blanding av lang ventetid fra produsent, rot med bestillingen, deler som mangler, misforstÄelser og manglende kommunikasjon med montÞren som foretok befaringen og mÄlte opp og de ansatte pÄ OBS Bygg. Da snekkeren som endelig monterte dÞren kom, fant han ut at de ansatte pÄ OBS Bygg ikke hadde plukket med karmer og lister til BEGGE sider av dÞren. Tilfeldigvis hadde han de delene liggende i bilen og monterte dem. Heldigvis. Aldri mer OBS Bygg!
for lat Ă„ jobbe
nÄr ansatte hos Obs Bygg her i Levanger er rett og slett for lat Ä gjÞr jobben sin og lyver og pÄstÄ et "maskine kan ikke brukes lenge en 10min" (noen prdusenten ikke bekrefter) er det tydelig man skal holde seg laaaaangt unna Obs Bygg. Er slik folk fÄ jobbe der er helt ufattelig
Coop har kansellerte kjĂžpet mitt to ganger uten begrunnelse!!!
I semtember kjÞpte eg et produkt hos coop Obs som var nedsatt fra 3895 kr til 1495 kr. BelÞpet blei reservert, men 2-3 dager seinere var ordren kansellert. NÄr samme tilbudet dukket opp i oktober bestilte eg pÄ ny, men igjen kansellerte de ordren min. Coop bare reserverer belÞpet inntil det er pakket og klar for forsendelse, og sender heller ingen ordrebekreftelse. I og med at det er sÞndag sÄ er det vanskelig Ä fÞlge opp at ordren noko videre enn Ä bestille, som burde vore 100% tilstrekkelig i alle tilfeller. Dessverre er dette totalt useriÞst driftet av denne kjeden her.
Hvorfor obs bygg er nr1
Det som gjÞr obs bygg til nr 1 er er at pga de er store og kjÞrer kampanjer ukentlig kan man gradvis fÄ handlet inn til oppussing. Og det utrolige er at man fort fÄr bedre priser enn fagfolk fÞr pÄslag og det gir god fortjeneste om man har prosjekter hjemme og klarer litt av jobben selv
Obs Midtun ville levere oss en skadet benk
KjÞpte en FCC BBQ vulcano benk pÄ OBS bygg Midtun. Klikk og hent. Betalte pÄ nett. NÄr vi skulle hente benken var det en skadet benk, utstillings modell. Da syns jeg de kunne ringt og sagt ifra i det minste. Grunnen til en stjerne er at dette fÞyer seg inn i en rekke styr -nesten hver gang vi handler noe som skal bli levert fra OBS. Og det virker som at de er for store til at de registrerer eller bry seg om at de har problemer med Ä utfÞre god service ved nettkjÞp.
Dette blir fĂžrste og siste gang jegâŠ
Dette blir fÞrste og siste gang jeg handler fra Obs bygg! Jeg gjorde en bestilling pÄ nett hvor jeg krysset av pÄ levering hjem. SÄ kom noen av varene hjem, men ikke hele bestillingen. Jeg fikk da beskjed en uke etter at resten av bestillingen min kunne hentes i Kongsberg! Jeg bor langt unna Kongsberg, sÄ det er helt uaktuelt. Jeg tok beskjed med kundeservice, der fikk jeg beskjed at det var riktig at det var to bestillinger og at jeg mÄ til Kongsberg for Ä hente varene. Hadde jeg fÄtt beskjed om at ikke alt jeg bestilte kunne leveres hjem, sÄ hadde jeg aldri bestilt varene. Jeg komme til Ä advare folk mot Ä handle fra dere nÄr dere er sÄ useriÞse og elendig pÄ kundeservice. Jeg hÄper dere rydder opp i saken!
Skyver ansvar over pÄ kunden for feil i egne systemer
KjÞpte en Metabo drill. Betalte med Coop sin egen betalingslÞsning, Coop Pay. Sjekket dagen etter at jeg hadde bestilt varen, belÞp var reservert i Coop Pay. Glemte av det noen dager, ringte kundeservice fem dager etter kjÞpet, de mener at det er min feil, jeg mÄ fÞlge bedre med Ä passe pÄ at jeg fÄr ordrebekreftelse etc. Sier ogsÄ at dette kunne di fikset for meg slik at jeg fikk kjÞpt produktet til rett pris om jeg hadde tatt kontakt den pÄfÞlgende dagen, men at det nÄ var for sent.
Alt i alt, elendig hÄndtering. Skyver ansvaret over pÄ kunden nÄr deres egne betalingslÞsninger ikke fungerer.
Veldig vanskelig Ä komme i kontakt med personell! Ville leie en maskin,men etter 20 min Ä hÞre at ingen operatÞrer er ledige pÄ en mandag,kveld,skurrer det i mine Þrer!!!
DĂ„rlig kundebehandlingâŠer ikke kĂž pĂ„ en mandagskveldâŠSkjerp dere!
Skal finne andre!
Litt mittâŠer bare en floskel!đĄ
UhĂžflig og inkompetent
Det er helt utrolig hvor uhÞflig og inkompetent enkelte pÄ bygglageret kan vÊre. Du spÞr etter kvadratmeteren pÄ en gulvplate, og sÄ klarer de ikke svare, men begynner Ä snakke om at det er du som gikk sist pÄ skolen. Og nÄr du etterlyser et system pÄ slikt, fÄr du til svar at nei de kan ikke ha system pÄ slike ting! Du gruer deg for Ä stille selv de enkleste spÞrsmÄl, og mÄ vel helst vÊre fagutdannet snekker for Ä klare Ä kjÞpe varene
Grei servise men produktet er ikke bra.
Grei servise men litt lang frakt tid.
KjÞpte Camo terrasse skruer for skjult feste og jeg sier bare styr unna hvis du har tenkt Ä bruke skruene uten Camo mal. Skruene er klippet av tuppen sÄ det finnes ikke spiss pÄ dem. Dette medfÞrer at treverket under flises opp og fÄr ikke 100% kontakt med underlaget. Joda, det ser tilsynelatende bra ut men bare test, se hva som skjer nÄr du skrur gjennom en planke. Dessuten er skruene ikke egnet til Ä brukes uten mal, de sklir unna. Bruk Fast terrasse skruer, de er helt like men har spiss og er helt suverene. Dem kan brukes til Ä skru pÄ frihÄnd, for eksempel skjult skruer til spilerekkverk.
Returer aksepteres ikke
Returer aksepteres ikke. Aldrig at jeg skall handle pÄ Obs Bygg igjen.
Feil opplysninger/lureri
Hadde reservert gulvslipemaskin hos Obs Bygg à sane pÄ nett, og fÄtt bekreftet reservasjon. Har avtalt med arbeidsfolk og kjÞpt gulvlakk for ca 5.500 kr et annet sted. NÄr slipemaskin skal hentes viser det seg at de ikke har noen slik maskin - og det var det. Penger tapt og mye klargjÞring av gulv/bÊring av mÞbler/dekking av vegger osv med plast bortkastet (fÄr ikke levere tilbake lakk da denne var fargeblandet). FÞler meg skikkelig lurt, rett og slett.
Bestilte kurvsystem fra Elfa pĂ„ nettâŠ
Bestilte kurvsystem fra Elfa pÄ nett til Coop medlemspris. FÞrst fikk jeg levert varer etter godt over en uke med pÄfÞrte skader, da det var meget dÄrlig pakket inn. SÄ jeg klagde og det tok altfor lang tid. En medarbeider var sykemeldt og jeg mÄtte etter en mye styr fÄ hjelp av en sjef der pÄ Obs bygg HÞnefoss. Han prÞvde Ä pakke varene godt. Da jeg Äpnet pakken etter mye strev med PostNord (som var levert pÄ rema og pakken var altfor stor og tung til Ä bÊres hjem.) Helt forferdelig spÞr du meg, nÄr jeg egentlig skulle fÄ varen levert hjem til meg. Dessuten mÄtte jeg klage pÄ ennÄ en kurv, men da jeg gjorde det hadde sjefen fÄtt nok. Jeg fikk ikke bytte den, da mÄtte jeg heller returnere alt. Det kunne jeg jo ikke selv om jeg gjerne skulle gjort det. Var meget misfornÞyd med bÄde PostNord og kundeservicen pÄ Obs bygg HÞnefoss som nÊrmest tok Elfa sin side av saken. Hva med kunden sin side? Etter hva jeg forstÄr er det 10 Ärs garanti pÄ Elfa. For meg er det dyre kurver som jeg ville ha feilfrie. Elendig opplegg! Aldri mer bestille derfra!
Elendig kundeservice
Vi bestilte en skyvedÞr fra Obs Bygg i februar 2025. FÞrst ble den betraktelig forsinket, sÄ viste det seg at vi hadde fÄtt feil dÞr, men Obs Bygg har nektet Ä hente dÞren som er feillevert selv om vi har sagt at denne stÄr rimelig i veien for oss, det er i tillegg enn glassdÞr vi er veldig redde for Ä Þdelegge mens vi venter. NÄ viser det seg at til og med den nye dÞren som vi har fÄtt bekreftet levering pÄ idag er forsinket og Obs Bygg vil fremdeles ikke hente dÞra de leverte feil i mars. Vi har flere ganger fÄtt beskjed om at "vi ringer deg opp igjen" uten at denne lovnaden er holdt. NÄ er vi bÄde utÄlmodig og lei av Ä vÊre siste prioritet til butikken her.
Ingen lĂžsning â kun avvisning
Jeg kjÞpte en putekasse fra Obs Bygg som har stÄtt under tak pÄ verandaen. Over tid har plastlokket vridd seg sÄpass at festene til hengslene har brukket. Da jeg reklamerte pÄ produktet, fikk jeg til svar at skaden skyldtes vÊr og vind, og at reklamasjonen derfor ikke ble godkjent. Jeg pÄpekte at kassen har vÊrt plassert i skjermede forhold, uten ytre belastning, og at slike produkter burde tÄle normal utendÞrs bruk. Likevel ble saken avsluttet uten videre imÞtekommenhet. Jeg forespurte om det var mulig Ä fÄ en rabatt pÄ ny kasse som kompensasjon, men det ble ogsÄ avvist. Jeg er svÊrt skuffet over behandlingen og kan dessverre ikke anbefale Obs Bygg basert pÄ denne opplevelsen.
Skulle bestille 2 par arbeidshanskerâŠ
Skulle bestille 2 par arbeidshansker til barn, 24kr sÄ til frakt.... 135kr
Nei takk.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.