Tryggt och smidigt
Veronica tryggare upp oss som köpare och var med oss hela vägen i mål. Hon var tillgänglig när vi hade frågor och svarade på allt vi frågade om.
Kan varmt rekommendera henne och byrån!
Un despacho de abogados con servicio a clientes extranjeras.
Calle Severo Ochoa 45, Planta 1, oficina 14, Industrial Los Alcazares, 30710, Los Alcazares , Spanien
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Kan varmt rekommendera henne och byrån!
Veronica hjälpte mig på plats i Spanien med husköp och myndigheter smidigt och återkopplar bra vid behov . Trevlig jurist som jag rekomenderar vid husköp. 🌹
Känns tryggt med Veronica som kan förklara skillnader mellan att genomföra en svensk respektive spansk fastighetsaffär. Hon är alltid positiv och hjälpsam när man har frågor. Hon har gett oss bra tips om tex fördelar med att ha ett Eurokonto i svensk bank och hon tipsade oss om Currencies Direct för att göra överföringar för fastighetsaffären. Man får acceptera att allt inte går lika snabbt och smidigt i Spanien som i Sverige, men det beror ju inte på Veronica
Som svensk är man van vid en viss kundservice o tillgänglighet men jag under mina 10 år i Torrevieja lärt mig att sänka förväntningarna på, i princip alla, kontakter m myndigheter o företag.
Är därför väldigt nöjd med att efter rekommendation från en vän, som gör mkt fastighetsaffärer, hittat Veronica, som har ett mer ”skandinavisk” förhållningssätt utan att kosta mer, tvärtom hittills.
I’m from Sweden and use to a higher grade of customer service, transparency, availability and engagement than I experience here in Spain.
I finally found this company after 10 years, and a tip from a friend who owns a lot of appartments in Torrevieja, and truly recommend it to everybody down here.
Bästa service, Veronica är en fantastisk hjälpsam människa som alltid finns tillgänglig. Rekommenderar de starkt
Använde oss av Nyberg Legal (Veronica) vid försäljning av vår lägenhet.
Veronica är alltid tillgänglig och väldigt lyhörd. Kommer med kloka förslag och följer upp.
Är väldigt nöjda och rekommenderar de.
Mycket trevlig, noga och hjälpsam personal som hjälper dig med allt, Veronica Nyberg behärskar både språket och kan systemet väl. detta underlättar bostadsaffären mycket smidigare. Vi få hjälp av henne med allt inom juridik.rekomenderas varmt!
Vi bytte till Nyberg Legal och är 110% nöjda. Riktiga proffs, snabbt agerande, sakliga och korrekt information samt alltid ett trevligt bemötande. Vill verkligen rekommendera de.