Katastrof. Köp inte, dåliga produkter. Returnera inte. Fick betala returfrakt till Kina (mkt dyrt) rekommenderat brev. Ingen hämtade ut varorna å nu kom skiten av varor tillbaka till mig igen.
Har inte besvarat negativa omdömen
Katastrof.
Katastrof.
Köp inte, dåliga produkter. Returnera inte.
Jag var dum nog att beställa en jacka…
Jag var dum nog att beställa en jacka och en tröja men när det tog så lång tid kontakta jag Nuvelle och dom skrev tillbaka o ursäkta den långa tiden, 1 mån tog det och det var citymail som skulle leverera men av någon anledning gick det inte så dom lämna det till mitt ombud, jag hämtade aldrig ut paketet så det gick tillbaka till leverantören, har kontaktat Klarna men dom kan inte hjälpa mig så jag får glatt betala 1000 spänn,har försökt mejl Nuvelle men får tillbaka att epost hittas ej
Lura folk på pengar
Skämt företag som vill lura folk på pengar bluff företag
Ett för j*vligt företag.....
Ett för j*vligt företag..... de är så otydliga med allt, inte nog med att produkterna kommer efter 100 år så ska de vara så otydliga med allt man frågar, jag frågar om en sak och får svar på något annat. KÖP ABSOLUT INTE HÄR IFRÅN SNÄLLA!!!!!
Köp aldrig något från de😔
Köp aldrig något från de😔. Varorna stämmer inte med bilden. Du kan inte skicka tillbaka varan tillbaka till en adress i kina som inte existerar! 😠
Jag betalade fakturan på 400kr för att orkade inte mer. Lämnade varan til myrorna eftersom de var så fulla.
Köpte en väska
Köpte en väska, när den inte dök upp inom rimlig tid gick den inte spåra. Först då jag läste andra recensioner och skickade då att jag ville annullera hela köpet. Det gick inte för väskan va visst redan skickad o dök faktiskt upp två dagar efter det.
Skicket? Ja inte värd några 399:- (rea såklart hade kostat minst det dubbla innan 😂)
Plast spännen och mindre än beskrivningen. Skulle nog hitta en med bättre kvalite typ överallt…..
Manchestertyget ”tunt” och luktar kem.
Konstaterar bara att - läs recensioner innan köp!
Kundtjänst professionell och snabb…
Kundtjänst professionell och snabb mycket nöjd med leveransen!
Katastrof
Vilket jä.. skämt företag, bröt fullständigt ihop av skratt när jag till slut öppnade varan kunde prova och kvaliteten:))))) , så min sammanfattning..... Katastrofskitkvaliteblufföretag....
Beställde två koftor i storlek XL
Beställde två koftor i storlek XL. På bilden såg de ut på ett visst sätt som inte alls stämde med det jag fick hem. Koftornas storlek motsvarar S.
Nuvelle vill att jag skickar i retur till Kina för egen kostnad. På postnord sa de till mig att det inte är ngn idé att skicka till Kina då paketet inte kommer komma fram, samt att kostnaden för mig att skicka skulle vara på 350 kr för det kilo paketet vägde.
Så uselt skött av dem, jag känner mig så lurad. Ingen idé att skicka tillbaka och jag tvingas nu betala för två koftor som ser ut som skräp. Kundtjänst bara hänvisar till att skicka tillbaka genom postombud och att jag måste ta hela kostnaden! Vi har rätt att ångra ett köp! Så uselt skött!! Köp inget genom dem!!!
samma som alla er har sagt:(
samma som alla er har sagt, bluff och scamföretag som är INTE svensk!! tog förevigt att komma fram, produkten stämde inte, och de gör det svårt att skapa retur- där vi måste betala frakt till kina! helt sjukt.
Ett scamföretag
Ett scamföretag som tar betalt men aldrig skickar någon produkt. Jag har väntat i över en månad och kundtjänst hjälper inte alls. Handla aldrig någonsin här!
Beställde en klänning till min fru som…
Beställde en klänning till min fru som vi ville skicka tillbaka sen och deras support är under all kritik och klarna tog bort fakturan. Sen att man själv skulle bekosta frakten till Kina? Jevla droppshit företag.
Bestrider deras faktura och kräver en returblankett med portot betalt ifall dom vi ha tillbaka sin produkt.
Detta företag kommer jag aldrig handla…
Detta företag kommer jag aldrig handla från igen! Tog en månad att får varan. Kundtjänst är katastrof för man får bara till svar att varan är på väg
Köp inget härifrån!!!
Köp inget härifrån. Om ni ska skicka tillbaka får ni betala frakten själv. Till China! Dålig kvalitet på det som köpts. Inte alls som bilden visar. Skräp!
På ren svenska HERRE GUD vilket bluff…
På ren svenska HERRE GUD vilket bluff företag. Måste varna så många som möjligt för detta bluff företag. Jag har idag 30/12 väntat på min leverans i 21 dagar och nu har jag tröttnat så jag kommer inte ens hämta ut paketet när det kommer. Kund supporten är totalt värdelös dom kunde inte göra något för att skynda på detta.
Vad ni än gör handla INTE från detta företag. Och nu i efterhand har jag läst att man får stå för frakten till Kina. Dom som har detta företag är absolut inte seriösa någon stans.
En bluff rent ut sagt
En bluff rent ut sagt! Leveranstid som redan enligt deras standard är extremt lång hålla inte vid. Trots det skickar företaget upprepande gånger ut uppdateringar på att beställningen är ”på väg”. Men ingen riktig uppdatering gällande beställning existerar. Vid kontakt med företaget kan de heller inte se beställningens status och då har 5-10 arbetsdagar passerat. En riktig bluff!
Fruktansvärda varor som levererades
Fruktansvärda varor som levererades. Så mycket fel på allt och retur policyn är inte förenat med konsumenköpslagen. Det framgår inte vad returen till Kina ska kosta att de ens levererades därifrån då företagen har en Stockholmsadress. Man får inte ha öppnat förpackningen innan retur utan skall skickas tillbaka som de kom. Svårt att se vad man fått då. Detta blir ett ärende för klarna.
Marknadsför sig som ett premiummärke…
Marknadsför sig som ett premiummärke med kvalité men produkterna är både billiga och usel kvalité. ”Smidig och enkel retur”… jo tjena, skickas ej tillbaka till dom i Stockholm utan till Kina och du betalar frakten själv. Oseriös aktör handla ej här