Syns det leverte produktet jeg bestilte fort og det fungere greit hitil. Jeg mø dessverre gi 4 stjerner da jeg syns det var litt dyrt men vi får se om det snur seg
Det här tycker kunderna
Veldig bra service med tanke på at jeg fikk en ny pwo boks da det var en produksjons feil på den forige batchen, selvom det problemet som var var veldig lite å utgjorde ikke noe på funksjonen til pro... Se mer
Jeg trodde ærlig talt ikke produktene kom til å gjøre noe særlig, fordi pre-Wo i min erfaring kun har smakt godt og intet annet. Jeg tok visst feil; både typen med og uten koffein gjør meg mye mer v... Se mer
Tar vi vekk forkjøps delen av bestillingen min (som jeg forventa med tanke på at det var et forkjøp) så kom våren ekstremt fort, og våren jeg kjøpte er av ekstremt høy kvalitet, eneste tingen jeg sav... Se mer
Företagsinformation
- Butik med vitaminer och tillskott
- Fitness och näringslära
- Näringsfysiolog
- Butik för kosttillskott (sport)
Skrivet av företaget
NutriTac er et gründerselskap laget for å gi deg høykvalitets kosttilskudd og andre produkter for helse. Alle våre produkter er laget av en sertifisert klinisk ernæringsfysiolog og er forskningsbasert med strenge krav til kvalitet. Ikke la kosttilskuddindustrien utnytte deg ved å selge deg sine slangeoljer!
Kontaktuppgifter
Lienga 6, 1414, Trollåsen, Norge
- kunderservice@nutritac.com
- nutritac.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Verdt å prøve!
Jeg har prøvd tre andre ulike merker og smaker med COR, og begynnte å tro at det bare ikke var noe for meg. Gjett om jeg ble motbevist! Denne e verdt å prøve. Konsistensen er god, og smaken også!
Produkter som virker veldig godt!
Effektiv og rask levering, produktet virker overraskende godt! Har bare prøvd knock out og d3 vitamin. Og er veldig fornøyd!
Fantastiske produkter og fantastisk…
Fantastiske produkter og fantastisk service !
Bra produkter og hyggelig kundeservice
Har bestilt både PWO, Shaker og kreatin herifra. Er veldig fornøyd med produktene. Hadde også en sak med kundeservice som ble håndtert både fort og på en veldig hyggelig måte! Kommer til å bestille herifra igjen.
Bra produkt
Fantastiske produkter
Følte ikke at pwo-en virket
Følte ikke at pwo-en virket, følte ingen forskjell før eller etter workouten
Høy kvalitet og ryddig levering
Gode produkter av høy kvalitet. Rask og ryddig levering.
Super kvalitet og service hver gang
Super kvalitet og service hver gang. Pwo’en er dyrere enn andre merker men det er fordi den er mye bedre
Imøtekommende kundeservice
fikk problem med et av produktene jeg bestilte (posten hadde latt det ligge ute og dermed hadde det fryst, og blitt ødelagt)
Nutritac var imøtekommende å fikset opp i problemet.
Veldig fornøyd med produktene og kundeservice.

Svar från NutriTac AS
Ikke noe tull.
Fikk det jeg bestilte, ikke noe tull, rask levering til tross for midt i jule-stria! Anbefales og dobbel tommel opp herfra!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.