Bluff företag ,VARNING HANDLA EJ. KÖPTE 100% BOMULL, träningsoverall. För rea 900kr. Sämsta jag nånsin sett och inte är det bomull. Ser inte ut som på bilden. Läropengar men känns riktigt då... Se mer

Tur att jag inte läste härinne förrän jag fick mina skor (precis fått dom). Väldigt sköna skor! Och fina! Hoppas verkligen dom håller bra med tanke på kommentarerna här. Har misstänkt lite att d... Se mer

Bluff och lurendrejeri. Beställde en fodrad jacka men fick en ofodrad hoodie. Dom vägrar skicka rätt vara utan erbjuder 20%-30% tillbaka, en standard text jag får på alla mina mail om att jag v... Se mer

Handla inte här. Det är bedrägeri. Beställde en på bilderna jättesnygg manchesterkavaj med väst. det som kom var visserligen en sådan men urusel kvalitet från Kina och passforma till en groda typ. Jag... Se mer

1,3

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Urusel service

Urusel service. Urusel kvalitet och storlek stämde inte alls. Fick en tröja utan etiketter av något slag, dåligt sytt och ville returnera. Fick en returadress till Inc. Helsingborg genom Nouva Stockholm och fick sedan mejl att jag hade skickat till fel adress. Skulle då skicka till en adress i Kina. Är Nouva Stockholm kapat??? Eller finns företaget inte???
RENT BEDRÄGERI!

6 april 2024

100% en scam..

100% en scam... Snälla, köp inte här ifrån... Jag skulle ha läst recensioner innan jag köpte något. Handla inte mitt i natten när du håller på att somna! Lägg undan telefonen och kolla igen imorgon, och läs alltid om hemsidan innan köp.
Live and learn

27 mars 2024

Blufföretag

Varning! Det här är ett bluffföretag som byter skepnad med jämna mellanrum när kundernas missnöje blir för stort. De kallade sig tidigare Merley Stockholm. Kvaliteten på kläderna är urusel. Kommer direkt från Kina. Passformen är rena skämtet. Returer och reklamationer befattar de sig inte med. De skäms inte för att lura skjortan av dig.

3 mars 2024

Misstänker att detta är Nova Julia i ny…

Misstänker att detta är Nova Julia i ny förklädnad. Man skickar efter läderstövlar med ullfoder och får efter ngn månad en liten plastpåse med knappt ihopknåpade "skor" av oidentifierbar plast. Kinesiskt lurendrejeri av bästa sort enligt min bedömning.

21 augusti 2023

Lurendrejeri

Beställde ett par vinterkängor i läder 3 veckor innan jul med löfte om att de skulle hinna fram innan jul då de var tänkta som julklapp! De kom 3 veckor EFTER jul och överensstämde inte alls med bilder i annonsen. De var slarvigt packade i en plastpåse, vilket gjorde att de var skadade. Vet inte vilket material det är, men det är inte läder. När jag ville returnera så skulle jag betala nästan 250 kr i frakt! Kommer ALDRIG beställa något från Nouva Stockholm mer!!!

1 december 2023

KÖP INGENTING HÄRIFRÅN

Köpte en vara som hade nöjdhets garanti i 30 dagar.
Jag var inte alls nöjd, billigt skräp från kina som inte alls fungerade som utlovat.
Får endast 30% tillbaka, vid överklagande 50%. KÖP INGENTING FRÅN DENNA SIDA. Jag kommer anmäla dem och jag kommer inte betala ett öre till dem.

28 januari 2024

Fick hem en produkt som både va trasig…

Fick hem en produkt som både va trasig och inte stämde överens med bilden över huvud taget, och dessutom 2 veckor försenad. Skickat mail flertal gånger, men får bara svar att jag kan få avdrag med 30% på priset. Inget att jag kan få en ny eller att jag får skicka tillbaks varan och att dom står för frakten. Kommer aldrig handla här igen, bara krångel.

15 januari 2024

Skam

Beställde 2 olika storlekar i bodys, och dem va verkligen inte som jag hade tänkt mig och dessutom Mailade dom att jag önskar returera varorna och får en förfrågan om att få behålla varorna ifall dom betala ut 30% i retur kostnad?
Handla inte här!

17 januari 2024

Fruktansvärt

Fruktansvärt. Skickade produkt som inte var alls samma. Sen ska man betala själv returen till Kina. När butiken är Nouva.se.
Handla aldrig här. Anmäld till konsumentverket. Så gör det alla som varit med om samma

11 januari 2024

Undvik till varje pris

Undvik till varje pris. De skickar fel vara eller vara som inte stämmer med vad man såg på hemsidan men påstår att de hanterar returer i Kina. Betyder att man måste skicka och betala för retur hela vägen till Kina. Trots att man har handelsrelation med företag baserat i Sverige och retur borde hanteras inom samma land.

3 januari 2024

Värsta butik någonsin

Värsta butik någonsin, beställde vinterstövlar i storlek 39 och fick barnskor som luktar äckligt, kundservice som inte svarar på evigheter och möjlighet att returnera är 0. Det sämsta jag gjort under hela mitt liv att köpa från denna bluffbutik.

27 december 2023

Om det fanns 0 kärna skulle jag valt…

Om det fanns 0 kärna skulle jag valt det. Detta var min sämsta köp någonsin. Jag köpte vinterskor som blev för små för mig och inte såg ut som på bilden. Så jag ville returnera men de skickar retur formulär som inte ens går att öppna. Alltså köp inte från dem ångrar verkligen att jag köpt ifrån dem.

22 december 2023

Bluff!

Bluff!! KÖP INTE HÄRIFRÅN! Varan jag fick lever inte upp till beskrivningen på något sätt.
Tyngd gosedjur, som varken är tyngdat eller något som helst bevis på att den är gjort i miljövänligt material som beskrivningen säger.
Deras kundtjänst är någon dålig direktöversättning till svenska. Där egentligen ingen av mina frågor besvaras!
Verkligen ytterligare ett bevis på att inte köpa något på nätet. Man blir lurad av bilder och text, och att skicka tillbaka innebär kostnader då varan kommer skickas till Kina. Snacka om att ha kastat 500kr i sjön! Att såna här företag ens får finnas!!
Blir att köpa en ny julklapp till dottern!

12 december 2023

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis