Wat een vreselijke moderatie
Wat een vreselijke linkse site,het beheer zou zich moeten schamen met zulke 'moderators'het zijn kleuters die maar wat aan modderen.Account is nu verwijdert!
Is zogenaamd democraties forum waar iedereen op een normale manier zou mogen zeggen!!
De waarheid is iets heel anders ze kennen maar een waarheid en dat is hun waarheid extreemlinks geleuter!
Op willekeurigh momenten krijg je een ban als vraagt waarom krijg je geen reactie als je voor iets een verklaring geeft word het genegeerd! En je ziet bij verschillende figuren dat ze gemeld worden en die mogen schijnbaar hun onzinge linkse ideeen wel ventileren!
Ik kreeg een ban van 24 uur nadat ik een peiling van Maurice de Hond had gepost.
Reden: NJN is geen NK, complot en rechts extremistische sites zijn hier niet
toegestaan. Stop met het plaatsen hiervan.
Af en toe plaats ik een berichtje op NJN mbt het christelijk geloof.
Zojuist kreeg ik daarvoor een ban met de melding:
"Je hebt 23 uur en 45 minuten geleden een time-out gekregen van 72 uur. Wanneer deze 72 uur verstreken zijn kun je weer inloggen.
Reden: Voor de laatste maal... NJN is niet de plaats voor reli nonsens.
Vreemd, ik heb niet eerder een waarschuwing gehad van NJN ...
Nujouwnieuws blijkt van ZXCS te zijn, een dubieuze onderneming uit Leiden!
Bron: WHOIS
Zoek naar ZXCS hier op Trustpilot en je weet genoeg.
Vind dit een forum van niks. Het doet niet eens haar naam eer aan. Je kunt niet eens 'nieuws' brengen als het van een bepaalde site komt. Twee dagen later staat dat onderwerp op een site wat wel door de filter komt en je kunt het gewoon plaatsen. 'Mijn nieuws telt' alleen als het uit een bepaalde hoek komt.
En dan die moderatie....
Het is zo eenzijdig. Om gek van te worden.
Als dit door moet gaan voor een open forum, dan moeten ze die moderatie vervangen en die meldknop 'Gemeld' uit het programma schrijven. Iedereen weet dat je niet op de m/v/h moet gaan spelen op zo'n platform maar als je in een discussie al niet de aanduiding 'jij' mag gebruiken en gemeld wordt, en daar een actie op volgt, welke discussie wil je dan nog voeren?
Je kunt daar helemaal geen discussie voeren. Een paar oude leden mogen een verkapte aanval doen op de persoon met wat one-liners maar waag het niet om daar op in te gaan. Je gaat het onderspit delven. Ze zeggen dat ze je waarschuwen maar hoe dan?
Nee, dit is geen vrij forum waar de huisregels voor iedereen geldt.
Het had iets moois kunnen worden maar de moderatie daar gaat dit forum verkloten.
Heel erg jammer in een tijd waarin veel mensen praten over 'verbinden met elkaar'.
-5% van de eerste ster-
Op mijn IP adres was een tweede account aangemaakt werd zonder waarschuwing geblokkeerd en had zelfs om een ??account?? te verwijderen!
Het belachelijke is dat ze de mondvol hebben over ethiek!
Jammer dat je niet 0 sterren kan geven.
NJN is een links extremistische baggersite met een paar verzuurde oudjes die er nog reageren, serieuze deelnemers zijn allang vertrokken en de moderatie is ronduit prut.
Nujouwnieuws is een leuk vrij eigenzinnig nieuwsforum, waarbij een ieder de kans krijgt om zijn of haar zegje te doen. Uiteraard tot op zekere hoogte. Trekt men te vaak te fel van leer, dan zijn de moderators onverbiddelijk. En terecht.
Nu nieuwskoerier ter ziele is, een perfecte vervanging.
Extreem linkse site, waar je geen andere mening mag hebben, want dan krijg je een time-out. Domme moderatie, met bijna geen gebruikers. Absoluut geen aanrader
Een zeer selectief groepje waar links iedereen mag afzeiken!
Maar zodra je ze een koekje van eigen deeg geeft word je geblokkeerd!
En als dan een huis genoot van je op jouw PC ook heeft aangemeld bij die club word die ook geblokt
En krijgje als beiden een straf!
Geweldige site, niet links of rechts en een mooie lay-out. En in tegenstelling tot nieuwskoerier hebben ze daar wel moderatie. Echt een aanrader!
Na de vernieuwing van de website kom ik er niet meer op, wat ik ook probeer. Zie ook nergens iets om contact met ze te maken
Erg jammer dat de nieuwe site zo rampzalig is, onoverzichtelijk nieuws niet up to date moeilijk leesbaar , een enorme achteruitgang Had het maar bij de oude versie gelaten Ook het verwijderingsbeleid is vreselijk op melding verwijderen dan is er iets grondig mis. Het is zo irritant ik ga er weg.
Walgelijke vertoning hoe mensen van Nieuwskoerier.nl andere nieuwssites als Nujouwnieuws.nl proberen te bashen en zwart te maken. Probeer eens wat langer dan 5 seconden na te denken. Ga naar Nujouwnieuws.nl en oordeel zelf
Helaas heeft nageboorte een nogal leugenachtig karakter en is een narcist. niets mis met nujouwnieuws maar de ultra linkse sukkels denken dat zij alles kunnen maken. Het zijn de grootste jankballen en hypocriet rotvolk die er zijn.
Jammer dat ik hier géén ster kan geven.
De 'moderatie' is absoluut niet objectief maar persoonlijk. Één van de mods liegt aantoonbaar en is erg kwistig met volkomen onterechte time outs. Meerdere gewaardeerde leden hebben daarom dat Stormfront light (waar termen als 'uitvreters, parasieten, asielparasieten' etc probleemloos gebezigd mogen) worden, (gedwongen) vaarwel gezegd. Van enige discussie is zo daar zo steeds minder en minder sprake.
Als je een andere mening hebt als 'het breiclubje', aangevoerd door ene Snorrie, word je persoonlijk aangevallen en weggetreiterd.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.