Det var nemt både at finde madvogne på den dato, i det område og det prisleje, vi søgte, og lækkert med en masse forskellige madkoncepter at vælge ud fra. Ligeledes var det nemt at bestille. Fik opføl... Se mer
Det här tycker kunderna
Meget tilfreds med forløbet ved Nuento. Hele processen var nem og hurtig - og alt gik som planlagt. God platform og god kontakt med madleverandøren igennem chatten. Kan helt sikkert godt finde på at b... Se mer
Vi kan varmt anbefale Nuento. Vi bookede food truck med sliders til vores datters studentergilde og hele processen fra bestilling til servering af maden forløb fuldstændig perfekt. 5 stjerner herfra ⭐... Se mer
Virkelig velfungerende koncept. Find ud af hvad du kunne tænke dig af mad til dit arrangement, gå ind på Nuento og søg - og så bliver du guidet hele vejen derfra. Nemmere kan det vidst ikke være! Alt... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
En super nem og rigtig god oplevelse
Vi bestilte Mobilpølsevognen til vores søns svendegilde igennem Nuento.
Der var rigtig god kommunikation både fra Nuento-teamet og Mobilpølsevognen i forhold til valg af menu, eventuelle allergier og parkering, så vi var godt forberedte.
På dagen var alt perfekt – Mobilpølsevognen var klar før tid, og serverede lækre pølser m/tilbehør og bøfsandwich og gæsterne synes det var en sjov overraskelse.
Det gjorde det nemt for os som værter, så vi kunne nyde dagen sammen med vores søn. Vi vil ikke tøve med at benytte Nuento igen.
Let og bekvemt
Det var let at finde rundt på hjemmesiden og finde det der lige passede til os. Og der har været god information hele vejen igennem. S vil helt klart bruge Nuento igen næste gang der skal være fest.
vi bestilte mad gennem nuento til vores…
vi bestilte mad gennem nuento til vores datters studenterfest i 2023 og var ikke bekymret for at gøre det igen til vores yngste datters studenterfest her i maj 2025. Begge gange udført til ug af nuento. nemt og sikkert.
Det er så let og en stor hjælp
Jeg brugte Nuento.dk ifm. planlægningen af min 50 års fødselsdag, og kan kun sige, at det var en stor hjælp. Nuento.dk giver først og fremmest et godt overblik over, hvilke mulige leverandører, der er, men det er også så let at booke gennem Nuento, hvor de sikre, at både bookingaftalerne kommer på plads, samt at den efterfølgende kommunikation med leverandøren er på plads :-) - jeg bookede Chello's (pizza) og Hejsan (kaffevogn) - begge leverede til 5 stjerne :-)
Helt igennem perfekt 👍🏻 Alt var godt
Helt igennem perfekt 👍🏻 Alt var godt. Mad, service og Nuento. Vi bestiller helt klart igennem jer igen 👍🏻 Kæmpe ros til jer 😊 Og tak for at gøre vores dag helt perfekt ❤️
Vi er så glad for at vi bestilte food…
Vi er så glad for at vi bestilte food truck til konfirmationen, det gik så godt og var rigtig god mad. Vil helt sikkert booke en foodtruck til vores næste store fest, dejligt nemt og god og hyggelig oplevelse.
Kan sagtens anbefales
Vi bestilte en foodtruck til min søns nonfirmation - der var utrolig mange at vælge imellem, men sitet gjorde det nemt og overskueligt.
Valget faldt på Burger Hytten og Nuento var en god mellemmand, der fulgte op på om jeg havde fået kontakt til firmaet osv.
Fantastisk lækker mad og skøn service
Fantastisk mad, service, glade og dygtige personaler.
Har kun godt at sige om arrangementet.
Alt var professionelt gennemført hele…
Alt var professionelt gennemført hele vejen igennem 👍
Super nemt at bestille
Super nemt at bestille. Vi skulle have personale arrangement og bestilte 3 forskellige foodtrucks. Det fungerede så fint og god service fra Nuento omkring bestillinger/ændring af antal mv.
Rigtig god side med mange muligheder…
Rigtig god side med mange muligheder til arrangementer af alle typer. Nemt at taste alle de ting ind man ønskede og så få en prisoversigt
Stort udvalg af foodtrucks
Vi bestilte foodtruck til vores datters fest igennem Nuento.
Der var mange typer foodtrucks at vælge imellem, vi valgte Chimichurri. Der var god kommunikation op til fest, både fra Nuento teamet og Chimichurri mht valg af mad, evt madallergier, strømforsyning (16 amps) og parkering. Så der var ingen problemer på dagen. Chimichurri leverede rigtig god mad, og gæsterne hyggede sig med det. Dejlig nemt for os som værter.
God og grundig information
God og grundig information - første gang jeg bestiller gennem nuento men ikke sidste gang!
En god oplevelse …
Vi bookede Street Meals gennem Nuento til vores fest med 45 gæster. En god oplevelse; der var styr på tingene før festen (god kommunikation) og under festen fik vi god mad og sødt personale. Vi fik endda rester😀
Jeg kan klart anbefale både Nuento portalen og StreetMeals.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Rigtig god mad og rigtig god proces og informationsflow.
Nem og servicemindet bestilling
Nem og servicemindet bestilling. Det gør vi igen engang 🙂
Nemt og ligetil🎉
Vi har benyttet os af Nuento ifbm. Konfirmation. Her bestilte vi både pølsevogn og kaffevogn.
Der var masser af muligheder at vælge imellem, det var nemt at bestille og kommunikationen fra Nuento har været rigtig fin.
Vi er i hvert fald meget tilfredse og tænker at vi kommer til at benytte Nuento igen, næste gang vi skal holde fest.
Nemt
Virkelig nemt og overskueligt at bestille. God information og service. Alle aftaler blev overholdt. Og maden var virkelig god.
Super fin service
Super fin service. Alt fungerede og der kom mails med div info.
Super service og meget nemt og…
Super service og meget nemt og proffesionelt.
Kæmpe anbefaling herfra.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.