Veldig fornøyd kommer til topp hastighet og når jeg slutter å gasse så kommer pipinga da slipper jeg gasse også er den fortsatt i 20km/t får meg har det ikke noe å så mye å si hvor fort eller sakte de... Se mer
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
As per scooty specification it have 100 Km range but it gave hardly 30Km range. And front wheel disc is not balanced I replaced it with new one. And I incurred additional expense 450 Kr. Sorry to say... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Salg og service av elektriske sykler og sparkesykler. Vi leverer både til bedrifter og private. Vi har gode produkter til en fornuftig pris og vi jobber for fornøyde kunder. Kjøp din neste elsykkel og elsparkesykkel hos Nstore.no!
Kontaktuppgifter
Steinveien 11, 1719, Sarpsborg, Norge
- 91902201
- post@nstore.no
- nstore.no
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super service
blandede pakker
Kjøpte en elsparkesykkel for 6 uker…
Kjøpte en elsparkesykkel for 6 uker siden for 5500. Elendig batteri. Kommer feil hele tiden, sykkel slår seg av effekt.
Første og siste gangen jeg kjøper der.
Anbefales ikke.
Veldig fornøyd med elsparkesyklen
Veldig fornøyd med elsparkesyklen, NX948 vi kjøpte på Nstore. Har hatt den i en sesong nå. Virker å være god kvalitet på alle komponenter. Ingen rakling eller synlig slitasje utover dekk. Bra bremser, og lett å bytte klosser. Bra lys. Meget sterk motor med imponerende rekkevidde. Fungerer fint også for far på 95kg+
God service og bra produkter i priskalssen
Produktet holder høy standard i priskalssen og servicen er meget bra. Salgsstedet har også deler til produktet som er viktig mht tilgjengelighet.
Veldig fornøyd
Rask levering, fin sparkesykkel. Praktisk å kunne ta av batteriet og lade det et annet sted.
Lett til bestille og kjøpt samme modell…
Lett til bestille og kjøpt samme modell i fjor.
Boksen var skadet når hentet fra Posten men elsparkesykkel var ikke skadet
Fantastic product and fantastic…
Fantastic product and fantastic service. Everything was clear, easy and simple. I got multiple extra parts with my order, was told that me picking the product up saves then on shipping. But i never expected to get something for that.
Secondary contact with the store for help and support was quick and resistanceless.
Insurance was instant approved due to the nstore bikes beeing on the list of good bikes.
All inn all im very happy 😊
Anbefales!
God service som alltid. Dette er den andre sparkesykkelen (NX948) jeg kjøper fra nstore.

min på 114 kg))
Leveringen er rask. Scooteren fungerer fint, men det er ett minus, det er ingen makshastighet, for eksempel opp til 40 km/t ((( Batteriet er tungt 5 kg)) Jeg kjøpte et reservebatteri. Det ladede batteriet reiste opptil 25-28 km med vekten min på 114 kg)) Dette er normalt, men hvis jeg var tynn, ville jeg reist flere kilometer. Scooteren er stillegående, myk og behagelig å kjøre på! Alt i alt liker jeg det! Tusen takk! Jeg anbefaler å kjøpe denne!

Svar från Nstore.no
De ga meg god informasjon før kjøp
De ga meg god informasjon før kjøp. Dermed endte jeg med en sparkesykkel fra Nstore 🙂

🚨⚠️ ADVARSEL! LIVSFARLIG SPARKESYKKEL! ⚠️🚨
🚨⚠️ ADVARSEL! LIVSFARLIG SPARKESYKKEL! ⚠️🚨 ⭐☆☆☆☆
Kjøpte NX10 sparkesykkel fra Nstore.no, og dette er noe av det FARLIGSTE jeg har vært borti! ⚠️🔥 Hele greia føles som billig plastikk og skrap 🗑️, og kvaliteten er helt elendig. Displayet var ødelagt fra start 📟❌, og det elektriske er en brannfelle.
Det kom GNISTER fra ledningene ⚡🔥, og det ene batteriet begynte å ryke 😨💨! Det holdt på å ta fyr, så jeg måtte kaste det i nærmeste vannbad 💦 for å unngå en katastrofe! Denne sparkesykkelen er en TIKKENDE BOMBE 💣🚒.
Som om ikke det var nok, så er "kundeservice" bare to useriøse drittunger 👶🤣 som sitter og ler av deg. De har NULL respekt for lover og regler 🚫⚖️ og prøver bare å tjene penger på svindel. Dette er STAYCLASSY 2.0 💸💩.
🚨 STYR UNNA FOR DIN EGEN SIKKERHET! 🚨

Svar från Nstore.no
Bare tommel opp for min del:)
Kjøpte 1 stk NX948 XR elsparkesykkel. Produktet ikke testet enda, men fremstår solid i konstruksjonen.
Service var ingenting å si på. Rask levering, bare tommel opp for min del.
Anbefales!
Handler gjerne av Nstore igjen.
Takk for handelen:)

Bestilingen gikk greit
Bestilingen gikk greit. Men skulle vert bedre oversikt over hvilke deler som går over hverandre.

Veldig god erfaring
Veldig god erfaring. Stilte opp på kveldstid for å få elsparkesyklene klare til utålmodige ungdommer.
Anbefales 👍

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.