NR Kosmetik Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super rimelige priser, og produkterne er som beskrevet. Har ikke nået at afprøve produkterne endnu, men ser ud som lovet. Desuden er deres levering super hurtig, og pakket godt så tingene ikke går... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk kundeservice. Havde nogle udfordringer med en buildergel, og det blev håndteret så godt af Maya, som var så hjælpsom og sød hele vejen igennem. Kan varmt anbefale nr kosmetik, de har et d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er altid glade at handle i nrkosmetik.dk. Firmaer er altid professionelle og hurtigt. Produkter jeg bestilte er best kvalitet og jeg handler kun på nrkosmetik.dk. Marta

Företagsinformation

1. Skönhetsartiklar
  2. Kosmetikbutik

Skrivet av företaget

Vi er en onlineshop, der har specialiseret sig i kvalitets negle- og vippeprodukter. Hos NR Kosmetik er vi stolte af at kunne tilbyde produkter af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der passer til alle budgetter og behov, og vores venlige og kyndige personale står altid klar til at besvare alle spørgsmål, du kunne have Vi mener, at alle fortjener at se godt ud og føle sig godt tilpas, og vores mål er at hjælpe dig med at opnå netop dette. Så uanset om du er på udkig efter en ny neglelak eller professionelle vippeprodukter, så kan vi hjælpe. Vi har valgt nogle af branchens bedste brands indenfor produkter til Brow Lamination, Lash Lift, Eyelash Extension og neglebehandlinger så som Gelpolish og Gele-opbygning, så vi altid kan tilbyde det bedste udvalg til både private og professionelle. Alle vores produkter er af høj kvalitet, og vi tilbyder kun produkter, som vi selv ville bruge. Det er vigtigt for os, at yde god service og vejledning, så vores kunder altid føler sig sikre og trygge, når de bruger vores produkter Uanset om du er nybegynder eller professionel, har vi altid noget til dig Vi har altid et bredt udvalg af Gelpolishfarver fra vores tre faste neglemærker Semilac, NeoNail og Inveray, så du kan finde den perfekte farve til dine negle. Vi tror på, at alle er smukke, og vi arbejder hårdt på at finde produkter, der får netop dig til at se og føle dig på toppen. Vores luksusdesigns og brugervenlige produkter vil helt sikkert behage dig, og vi tilbyder en shoppingoplevelse, der er uovertruffen. Kig forbi vores onlinebutik i dag for at se, hvad vi har at tilbyde! Du vil ikke blive skuffet. Tak fordi du valgte NR Kosmetik!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

49 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super rimelige priser

Desuden er deres levering super hurtig, og pakket godt så tingene ikke går i stykker i posten.
Varm anbefaling herfra🤩

30 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er altid glade at handle i…

Produkter jeg bestilte er best kvalitet og jeg handler kun på nrkosmetik.dk.
Marta

1 september 2026

Kæmpe stor anbefaling

Jeg har handlet der flere gange. Det er hver gang dag til dag levering… super hurtigt :-) og altid godt pakket ind. Kæmpe anbefaling herfra.

27 augusti 2026

Jeg er meget tilfreds med NR Kosmetik

Jeg er meget tilfreds med NR Kosmetik. Altid god og professionel service, hurtig levering og et rigtig godt udvalg af produkter til min klinik. Produkterne er af høj kvalitet, og jeg handler gerne hos dem igen. Kan varmt anbefales 💜

18 augusti 2026

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Kan varmt anbefale nr kosmetik, de har et dejligt stort udvalg og nogle lækre produkter

14 augusti 2026

Tillidsfuld

Super firma ❤️altid hjælpsom
Jeg har aldrig oplevet fejl i produkterne. Kvalitet varer . Jeg kan tryg anbefale NR kosmetik

10 augusti 2026

Elsker

Elsker, elsker, ELSKER ! Lyn hurtig levering, altid skøn kundeservice og søde og skønne medarbejdere! Det eneste minus er at de bare jeg ofte skal bruge er udsolgt, men de er søde til så at skrive til mig når varen er på lager. Min absolut yndlings leverandør 🩷

27 juli 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.