Forfærdeligt oplevelse fra personalet vi sidder 10 drenge og holder sammen fødselsdag for vores ven ud af det blå kommer der en medarbejder op og siger vi er racister og siger vi aldrig skal komme... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg kan simpelt hen ikke anbefale nozomi… det er nok noget af det værste service jeg nogensinde har oplevet. Først kommer der vand ud af vægen som der løber hen over vores fødder (som de ikke gør noge... Se mer
Rigtig lækker mad og venligt personale d 25/10 i indre by, som var professionelle og søde selvom nogle 3 unge drenge larmede og forstyrrede og ikke ville betale deres mad. Tak for god service og god m... Se mer
Jeg har været i restauranten i Ørestad…
Jeg har været i restauranten i Ørestad mange gange for at støtte op om de lokale spisesteder.
Servicen har alle gange været middelmådig eller decideret dårlig. I går ankom min familie og jeg kl. 20:00 - det tog lang tid at modtage retterne - nogle fik vi slet ikke. Nogle af de crispy ebi vi havde bestilt virkede daggamle og sushi stykkerne var enorme - og fyldt op med ris.
Det er så sindssygt ærgerligt, at man som restaurant ikke ønsker at vedligeholde en god standard. Det er jo ikke fordi, at man spiser gratis hos dem.
Jeg kommer der ikke mere.
Jeg ville give 0 hvis man kunne…
Jeg ville give 0 hvis man kunne…
Vanvittig dårlig service. Jeg skulle have en refund på 550 kr pga noget sushi jeg ikke fik. De bliver ved med at udskyde min refund fordi chefen er ude??
Derefter stopper de pludselig med at svare mig. Jeg ringer og personen som tager telefonen siger, at hun ikke snakker engelsk. Selvom ALT kommunikation indtil videre har været på engelsk. Det er helt ufatteligt og jeg vil aldrig købe derfra igen.
Virkelig dårlig mad kvalitet
Virkelig dårlig mad kvalitet. Har fået en grum madforgiftning med i købet.
Kan slet ikke anbefales
Luftig oplevelse
Maden smagte fint. Vi bestilte all you can eat. Der var ca. en halv times ventetid mellem hver servering. Vi gik før vi havde fået vores sidste servering fordi vi ikke gad vente længere. Efter besøget føltes vores maver som om vi skulle føde en ballon. Den gamle historie om bagepulver i maden på all you can eat restauranter fik i sandhed nyt liv her.
Svindel i all you can eat menukort
Vi tog ind og spiste på ørestad i dag. Min kone havde inden været på hjemmesiden for at se hvad hun kunne bestille. Da vi så kommer derind og får ipadden i hånden opdager vi at mange af de ting vi gerne ville bestille pludselig ikke var en del af all you can eat. Jeg spurgte så tjeneren hvorfor de reklamerer og tydeligt skriver på hjemmesiden hvad der er inkluderet i all you can eat, men når man ankommer til restauranten kan disse ting ikke bestilles og hun sagde at det var desværre hendes chef der havde sagt dette og derefter bedte hun mig købe dem ved siden af til 59kr stykket hvis jeg ville spise dem. Jeg bedte dem inkludere tingene som stod oplyst på hjemmesiden og fortalte dem vi ikke var tilfredse med at blive vildledt, men svaret var at det kunne ikke laves om. Jeg kunne heller ikke få lov til at snakke med hendes chef for afklaring.
Jeg vil sige det er på grænsen til en anmeldelse til forbrugerombudsmanden.
Maden var længe om at komme ud
Maden var længe om at komme ud, selvom den smagte super godt. Derudover havde de nogle meget mærkelige regler omkring hvor mange må bestille vand. Det var lidt mærkeligt og servicen var ikke den bedste, personalet virkede ikke glade for at arbejde med kunder. Regner ikke med at komme her igen.
Vi var derinde en onsdag aften kl 20
Vi var derinde en onsdag aften kl 20, og der var leveringen hurtig. Og maden var lækker. Eneste lille minus var at personalet ikke kunne rådgive om valget af sake.
God kvalitet
God kvalitet, dejligt imødekommende personale. Roligt behageligt rum uden dikkedarer, øjet hviler godt og der er rent og lækkert.
Godt sted før DR koncerthuset. 1 metrostation. Kommer igen og igen
Jeg har aldrig oplevet så lang ventetid…
Jeg har aldrig oplevet så lang ventetid i hele mit liv, efter jeg havde bestilt min mad gik der 1 time før jeg fik et enkelt kyllingespyd, jeg prøvede at henvende mig til personalet men der skete absolut ingen ting
Nozomi i Ørestad er alle pengene værd!
Nozomi i Ørestad er alle pengene værd!
Super god mad, søde ansatte og let bestilling over tablets
Forfærdeligt sted
Vi ventede 2 timer og endte med kun at få halvdelen af vores mad. Efter 1,5 time fik vi vores første starters, hvor intet af det var noget vi havde bestilt. for så at vente yderlige 35 min på vores sushi, hvor vi fik sammenlagt 12 stykker og vi havde bestilt 40 stykker. Efter det ville vi gerne hjem selvom ingen af os var mætte. vi gik op og spurgte om vi kunne få nogle form for kompensation. Vi kunne få 10% hvilke er 20kr pr person. Vi spurgte så om vi måtte få mere fordi vi hverken fik det mad vi betalte for og ventede i 2 timer på det. Vi fik afvide at at det var 10% og ellers ville de ringe politiet. Helt ærligt, hvor er servicen!
Alt alt for lang ventetid
Meget lækker og virkelig frisk sushi, men det er også det eneste positive vi har at sige om stedet.
Den første time fik vi var der fik vi kun 8 stykker sushi på trods af, vi havde bestilt meget mere og af flere omgange. Personalet virkede lettere irriteret, når vi henvendte os til dem og generelt var servicen dårlig. Vi sad der i næsten 2 timer og tilsidst endte det med vi gik, selvom vi ikke havde fået alt det, vi havde bestilt.
Nozomi har åbnet restaurant i ørestad.
Nozomi har åbnet restaurant i ørestad.
Maden vi fik var rigtig god, vi bestilte "all you can eat" meeen, der gik alt for lang tid i mellem man fik sin mad, vi var der i 2 timer hvilket ikke var tiltænkt da vi havde en biograf film efterfølgende. På 2 timer nåede vi at få 3 serveringer, ca 8 stk sushi per person og nogen forretter, vi kunne godt have spist mere men vi havde ikke tid og det var ikke ventetiden værd. Dog fik vi 50 kr I rabat per mand, hvilket bestemt var på sin plads. Vi har desværre ikke travlt med at komme der hen igen.
Maden OK og servicen var OK
Maden OK og servicen var ok selvom det tog lidt tid med servering men ikke noget der ødelagde aftenen.
Lidt mærkeligt der er begrænsning på hvor meget vand man kan få til sin vin …. Den havde jeg ikke set komme.
10/10 madoplevelse
Bestilte sushi to go og det var virkelig lækkert! det smagte enormt godt og så lækkert og indbydende ud!
helt klart anbefalelsesværdigt
De lidt for store stykker sushi smagte…
De lidt for store stykker sushi smagte godt, men så er det også sagt!
Med “all you can eat” konceptet, skal man ikke vente 45min på første servering, som så i øvrigt ikke var de starters, vi havde bestilt. Og op til 30 min på efterfølgende serveringer. Den sure tjener gjorde ikke oplevelsen bedre. Hun virkede, som var vi bare til besvær. Der var rod i flere bestillinger.
Så absolut ikke et sted at anbefale.
Super kvalitet sushi
Super kvalitet sushi, maden kom hurtigt og venlig betjening.
Madforgiftning og elendig service
Jeg har besøgt restauranten flere gange, til trods for den forfærdelige service. Tjenerne har ikke styr på noget som helst, og man skal virkelig være opmærksom på at man får hvad man har bestilt og ikke betaler for alt muligt andet. Ved seneste besøg fik jeg en rigtig slem madforgiftning med hjem, så nu er jeg færdig med at give chancer.
Dårlig mad, lyt til anmeldelserne
Urolig hvor dårligt kvaliteten af det sushi vi fik var! Betjeningen var heller ikke noget at skrive hjem om.
Vi havde valgt dette sted og så bort fra de dårlige anmeldelser, da vi simpelthen ikke troede på at sådan et centeret sushi sted ville være så dårligt. Kan virkelig ikke anbefales:(
Havde ventet halvanden time på levering…
Havde ventet halvanden time på levering - så blev ordren annulleret. Så ringe. Aldrig bestil/besøg stedet!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.