RIPPEDOFF it's my 2nd time ordering from internet product ordered April 30, 2025 claims delivery June 1 have not received anything. M really disappointed with experience
Company claims product delivered....I NEVER received anything.
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Company claims product delivered....I NEVER received anything.
Hallo,
habe heute meine Bomberjacke Schwarz , Vorderseite mit ST und Ford und Ford , Rückseite ST Ford Racing gestickt. Keinerlei Gebrauchsspuren und superleicht 👍. Auch die Lieferzeit ist im Rahmen . Jederzeit wieder.
Mit freundlichen Grüßen Horst Schmied
Ordered golf clothes was given tracking number was told it was in customs for 3 weeks after that it was down as delivered on my day off delivery never turned up I was home all day SCAM and their customer service email just bounced back
Schlechter geht es wohl nicht, Ware kam kaputt, keine Mail wird beantwortet, also kaputt behalten …Hände weg !!!!!
Minderwertige Qualität, leider keine Antwort auf Reklamation oder Mails.
Vor einer Woche eine Rücksendung gestartet, bis heute keine Erstattung oder irgendeine Info.
Ich warte jetzt schon 3 Wochen auf meine Ware und noch immer ist sie nicht da.Auf mails wird nicht geantwortet.Lieber nichts bestellen bei denen.FINGER WEG
Estafa, pedí una Nike y me mandaron unas manoletinas que no cuestan ni 3€
Imposible contactar con ellos,los correos dice que no los reciben el teléfono no existe, perdí 50€
Ordered money taken, no products delivered, emails to no response, can’t track item anymore, company doesn’t exist anymore or tracking AVOID ITS A SCAM SCAM SCAM
Appalling quality shirts, nothing like their description.
Emailed requesting a refund......heard nothing from the company...AVOID!!!!!
SCAM! Had confirmation of order and was told it had been shipped. Can't track order. No one responds to email. Avoid.
I ordered £100 worth from this people waited 15 days nothing I’ll find out this all has been a scam I have no idea. How can I get my money back
I ordered and never got a confirmation email, no delivery status, DO NOT BUY
Die Lieferung erfolgte deutlich später als angekündigt. Ärgerlich.
Dann kam das Shirt irgendwann an. Die Qualität ist tatsächlich sehr einfach gehalten. Schade.
Fazit: Kein tolles Unternehmen. Wirkt wie nebenbei betrieben und auf Mails wird nicht reagiert.
Placed an order on 18.5.25 still waiting for it to be delivered sent an email to them it was returned undelivered
Placed an order, hear nothing after 5 working days, no shipping email or tracking number provided. Also no contact information on initial order email. I think this site is complete SCAM.
Mijn vraag is of novawear nog actief is.
Reeds 2 keer willen bestellen maar ik kan de gewenste bestelling niets eens plaatsen !!
Ik heb Uggs besteld heb het betaald, vervolgens krijg ik een mail dat het product niet op voorraad is en vervangend product krijg waar niet om gevraagd heb. Paar keer gemaild weet niet wat ik krijg toegestuurd en krijg geen geld terug ook geen reacties op de mail.
Heb een bestelling geplaatst op 22/02/2023.
Maar krijg geen tracking code.
Ik stuur nu mails , maar krijg geen antwoord.