Noui

Inget bra kvalité, lång leveranstid , krånglig med retur, dem ställer för många frågor innan dem skickar returetikett, försöker att övertala dig att betala mindre och behålla varorna genom att ge di... Se mer

KÖP INTE härifrån!! Jag försökte makulera min order bara minuter efter köp, men de vägrade och skickade ändå. Leveransen tog över två veckor och örhängena var trasiga. Istället för återbetalning ski... Se mer

Oseriöst företag!!!! Rekommenderar inte!!!!!

Beställde ”vattentåliga” och ”allergivänliga” smycken efter att ha kollat in hemsidan där företaget marknadsför sig som Stockholmsbaserat. När jag efter beställningen fick info om att produkterna skickats insåg jag att de skickades direkt från Kina. Kontaktade företaget direkt och ville avbryta beställningen men det gick inte. Jag skulle enligt kundservice höra av mig när jag fått leveransen. Efter flera veckor fick jag min beställning och hörde av mig till kundservice för instruktioner till retur. Fick svar att jag ska ”vänta tålmodigt” och att mitt ärende skickats till det interna teamet. Det dröjde ett bra tag så jag fick skriva igen. Fick då svar att de erbjuder 20% rabatt. Jag orkade inte slösa min tid så jag sa ok till det. Efter det fick jag ett erbjudande om 40% rabatt utan retur. Jag tackade ja och sen dess har det varit en lång mailkonversation. Efter mycket om och men justerades fakturorna och 20 % drogs av. När jag påpekade att de erbjöd 40 % så förnekade de fast all mailkonversation finns kvar. De har fortfarande efter en hel månad inte justera fakturorna eller gett instruktioner för retur. Otroligt oseriöst företag (om man ens kan kalla det företag, finns inget organisationsnummer, adress eller telefonnumer).

21 oktober 2025

KÖP INTE härifrån!

KÖP INTE härifrån!!
Jag försökte makulera min order bara minuter efter köp, men de vägrade och skickade ändå. Leveransen tog över två veckor och örhängena var trasiga. Istället för återbetalning skickade de nya, som jag sa att jag inte ville ha. Sedan gick även halsbandet sönder (bara någon vecka efter) och trots upprepade försök vägrar de fortfarande återbetala mig. De skickade till och med fel produkt efter att jag sa till att halsbandet hade gått sönder och erbjuder nu bara en liten rabatt som kompensation även fast jag bett om en återbetalning. Så köp ALDRIG härifrån. Sämsta kundservicen och ett riktigt blufföretag!

21 september 2025

Fruktansvärt

Känns som ett bedrägeri, fruktansvärd kundservice, hörde av mig direkt efter jag beställt och skrev att jag ville ångra mitt köp innan varan skickades. Har gått tre dagar sedan dess och orden har fortfarande inte makulerats, kundtjänst säger att dem kontaktat sitt "team", vill inte makulera någon order utan gav bara svar som "Vänligen vänta tålmodigt så återkommer vi till dig snart". Detta var flera dagar sedan. Ordern har inte heller skickats för all del, företaget verkar bara försöka fördröja och vänta tills varan skickas. Rekommenderar ingen att handla härifrån.

5 september 2025

Inget bra kvalité

Inget bra kvalité, lång leveranstid , krånglig med retur, dem ställer för många frågor innan dem skickar returetikett, försöker att övertala dig att betala mindre och behålla varorna genom att ge dig rabatt.
Frakten ska skickas spårbart kostar ca 190kr för att returnera som dem vill.
Rekommenderar inte

20 augusti 2025

BLUFF-FÖRETAG, DROPSHIPPING

GÅ INTE PÅ SÅNA HÄR BLUFFAR! Det är ett drop-shipping företag som snor marknadsföring och beställer från Kina. De fixar fake-recensioner så att det inte ser suspekt ut på trustpilot. Snälla var försiktiga och köp ingenting härifrån

17 augusti 2025

Dropshipping

Deras smycken finns på bland annat Alibaba och aliexpress för en bråkdel av priset dom säljer för på denna sida. Dem har även använt deras bilder istället för att ta egna. Kundservicen är det värsta jag upplevt. De ignorerar ens mail.

10 juli 2025

Köp inte!

Köp inte! Köpt billigt till detta företag som säljer dyrare, inte vattentäta så håller inte färgen! Var även tvungen att tjata på kundtjänsten om att få de rätta varorna då det blev jätte fel. Varken seriös sida eller personalen i kundtjänsten.

26 maj 2025

Fina smycken

Det som är bra: fina smycken, kommer i fin förpackning var för sig och en fin ask att förvara de påsarna med smycken i, fin paketerat. Jag har inte testat de i vatten än för att kunna skriva hur vattentåliga de är. Bra pris med erbjudandet, kundservice svarade snabbt.
Sedan stämmer det tyvärr att de har valt en logga alldeles för likt ett annat företag, House of Nori, samt att vissa av deras smycken är likadan och även mycket likt text på websidan.
En annan sak som kan förbättras är kring frakten av varorna, som levereras direkt från Kina, i mitt fall tog det 10 dagar från beställning till leverans, man bör läsa deras fraktpolicy noga innan man beställer. De bör tydliggöra mer i websidan kring var och hur varorna fraktas från.

23 maj 2025

Detta är ett dropshipping företag som…

Detta är ett dropshipping företag som köper varorna billigt från tredje part typ Kina så kvalitén är ej bra. När man ska göra en retur måste man sitta och övertyga dem på kundtjänst att man vill göra en retur, rekommenderar ej!!

23 maj 2025

Har inte fått mitt paket jag beställde för snart 2 veckor sen!!!!!!

Jag beställde för snart 2 veckor sen, har fortfarande inte fått någon information vart mitt paket är någonstans och när jag skriver in spårnings nummer så finns det ingen beställning med det ordernummret. Kommer aldrig beställa härifrån igen, har även skrivit till dem på mail men har inte fått något svar från de alls. Usel service på detta företag!!!!

18 maj 2025

Dålig kundservice

Dålig kundservice! Svarar ej på reklamation!
Det lovas mycket men i verkligheten är de bara som vilken som helst smycke som säljs på typ H&M(de billigaste)
Ej vattentåliga, tappar glans och färg efter någon dag(dusch)
Köp ej! Läxan lärd!

8 maj 2025

Snabb leverans och kanonbra smycken

Snabb leverans och kanonbra smycken. Har alltid behövt lägga ut så dyrt på smycken då ”oäkta ” tappar färgen av fukt etc men nu är det slut med det. Fint sortiment också. Toppen nöjd 😀

25 april 2025

Ursprungsland

Efter lång, lång leveranstid kom varorna hela vägen från Kina. Hade jag vetat hade jag inte beställt, trots att det är jättefina smycken.

22 april 2025