Vagtpersonalet var meget aggressivt; lørdag nat blev vi overfaldet da vi spiste på pladsen mens vi ventede på at køen ud af pladsen ville blive mindre. Vi bad om lov til at spise færdig men vagten esk... Se mer
Det här tycker kunderna
Knap et kvarter efter sidste act, så blev der banket på toiletdørene for at få folk ud af pladsen ... Mangler lidt respekt og ro på ift. at gæsterne måske lige skal bruge lidt tid på at forlade de... Se mer
Gennemført koncept med fokus på bæredygtighed, lækker mad og små sjove drop-in workshops og kroge man kan hænge ud i. Koncerten med LP har ikke fået nogen opmærksomhed hos anmeldere, men vi var meget... Se mer
Er kommet på NS siden 2014. Musikken og konceptet er blevet mere og mere ligegyldigt og mainstream - læs: kommercielt! Konceptet er pakket ind i “politisk” korrekthed på fødevareområdet🥲. Hvor e... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Elendig festival!
Elendig festival!! Electra scenen overdøvede alt i den ene ende. Inkl Nova scenens koncerter. Mange strømafbrydelser til flere koncerter, man kunne ikke hentes ved pladsen eller finde taxa da området blev lukket fra fredag. Arrangørerne får 0 stjerner. Og selvom der var få rigtig gode koncerter, så var musik programmet verdens tyndeste.
Piss*r på jeres kernepublikum
Fuldstændigt tabt connection med deres rødder, publikum og deres plads i det danske festival program.
Brian Nielsen og hans konsulenter fra World Perfect har formået at pisse deres kunder grundigt op og ned af ryggen i år.
Hvad der startede som en indiefestival, blev senere til et stort musikalsk univers men stadig med rødderne i Indie. Nu er det erstattet af et program knap grøn koncert værdigt med en ligegyldig elektronisk scene i tillæg. Væk er de skæve kunstnere, de store internationale bands, de anderledes hiphop artister. Velkommen til Artigardit, Tessa, Jada, Chef Records mfl. I skulle skamme jer, specielt dig Brian, der i stedet for at indrømme at i har forsøgt at malke koen forsvarer programmet og kalder det et af jeres stærkeste nogensinde.. klaphat!
Det må stoppe. Det er jo vores penge.
Hvis denne artikel er rigtig. Ekstrabladet skriver at alle pengene med størst sandsynlighed sendes til Luxembourg i skattely det gælder coronapenge og indtægter. Håber jeg at alle stopper med at betale en krone i den retning. Det er da for vildt at det ikke stopper. Det er jo vore penge.
Grøn koncert til overpris
Det er helt vildt, så useriøs denne festival har vist sig at være.
Købte billet i 2019 og kom desværre til at beholde den.
Når man slet ikke er til dansk musik (ud over Jada og MØ), så er det sgu noget af et spark i hovedet at blive taget som gidsel med årets program.
Det lovede ellers godt med nytænkning og bæredygtig menukort, men hr. og fru Danmark musikken passer slet ikke ind i denne nytænkning.
En – nu tidligere – og skuffet NS-deltager
Håber godt nok øllene er billige i år (for at give publikum bare lidt).
Northside eller Aiasound festival det er en nem beslutning
at begynde og omstille en hel festival med kun plantebaseret kost
er et tegn på der sidder en gruppe af mennesker ved Northside bestyrelse som ikke har færdig gjort hele deres skoleperiode og elsker et diktatur styreform
jeg vil dog anbefalede først og fremmest efter deres Program af kunstner som er noget af det svageste der længe er set og alt for mange ligegyldige Kunstner er på for og fylde ud
her burde man aflyser og så bruger et års tænke pause om man stadigvæk skal forsætte eller ej
Billet prisen er alt for høj i forhold til værdi for pengene bare tag et kig på aiasoundfestival
stører og stærkere program og så koster det for alle 3 dage det samme som 1 dag på Northside
kort sagt Northside startede ud med at være et rigtig godt koncept
men så efter Corona har de tabt sutten ligesom vores politiker har under Corona
Kvalitetsfestival. Værd at besøge!
En festival, der har styr på musikken, maden og stemningen. Har været der flere gange, og det er høj kvalitet på flere parametre. Kæmpe fan af deres grønne ambitioner i år, som jeg håber forsætter.
Utroværdigt
Utroværdigt at sælge billetter til et koncept man efterfølgende ændrer efter at have tryglet folk om at beholde billetterne til næste år. Det er simpelthen for amatøragtigt!
Føj, det er slut
Hipsterfestivalen overlever nok
Hipsterfestivalen overlever nok. Det drejer sig jo mest om selvfede selfies.
Men min billet er til salg.
Og som en bonus vil jeg kværne 50% mere kød hver dag resten af året.
Ingen kød på festivallen
Ingen kød på festivallen - altså hvad sker der.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.