Mycket nöjd med en produkt som i verkligheten motsvarade exakt det som bilderna visade. Rimlig storlek. Otroligt skönt material. Tydliga märkningar och information om hur produkter producerats och et... Se mer
Fantastisk tjänst, och väldigt bra kvalitet på varorna som jag köpte. Tack för att ni ordnade med rabaten! Jag kommer här näst alltid återkomma till er. Mvh Vladimir. 🙂
Superskönt bambumaterial i kläderna (t-shirts och sweatpants). Snabb leverans som fungerade. Det som drar ner betyget är att varorna tillverkas i Kina. Med tanke på världsläget t ex att Kina stöttar R... Se mer
Inga kläder
Inga kläder, ingen beställningsinformation Bara en faktura.
Hållbara kvalitetskläder även för den kräsne.
Hållbara kvalitetskläder även för den mycket kräsne. Köpte precis ett antal luvtröjor igen till ungdomarna i familjen eftersom det är "de enda som går att ha" och tidigare köp har hållit både färg och form fantastiskt bra. Fem stjärnor av fem möjliga.
En enkel hemsida att navigera
En enkel hemsida att navigera. Få produkter av hög kvalitet som gör valet enklare.
Lätt och överskådlig sida
Lätt och överskådlig sida, bra produkter och snabb leverans.
Väldigt snabb leverans. Bra priser. Trevligt med miljövänliga kläder med hampa och inte bara ekologisk bomull.
Enkelt att hittar och beställa saker
Enkelt att hittar och beställa saker
Snabbt och smidigt leverans
skönt att har en webbsida som fokuserar på kvalitet och hållbarhet
Beställde för 500kr men frakt lades…
Beställde för 500kr men frakt lades till trots att det stod när jag lagt en vara för 100 kr "köp för ytterligare 100kronor och få fraktfritt!!!. LURAD!!!!
Via mail med företaget så togs frakt bort och de skulle påtala detta till ansvarig.
Bambu
Bra utbud på kläder gjorda av bambu. Fick hem kläderna och de var av jättefin kvalitet. Mycket nöjda.
Lätt att beställa och enkelt med retur
Lätt att beställa och enkelt med retur
Bra kvalitet på morgonrockar
Mycket bra bambu t-shirts och enormt…
Mycket bra bambu t-shirts och enormt snabb leverans.
Jag är mycket nöjd med det jag beställde
Inte mycket i större storlekar att välja på.
Snygga sköna kläder.
Skönaste underkläderna jag testat!
Skönaste underkläderna jag testat!
Mjuka, behagliga med fantastisk passform!
Jag är nöjd med allt
Jag är nöjd med allt, snabb leverans och mina Resteröds Sweatpants är toppen.
Snabb leverans på min första…
Snabb leverans på min första beställning hos er. Mycket nöjd med köpet, bekväma kläder och bra kvalité.
Känns som mina T-shirt motsvarar den…
Känns som mina T-shirt motsvarar den kvalitet jag förväntat mig. Lite långa i midjan men å andra kanske de krymper lite, annars bra passform och färg.
Tack för snabb leverans.
Snabb leverans och fin kvalité
Snabb leverans och fin kvalité. Köpte T-shirts i Bambu. Riktigt fina.
Snabb leverans, bra kvalitet
Sjukt snabb leverans, grymt bra kvalitet