På stroppetur i Hardangervidda med gutterne er en oplevelse for livet. Men hvordan sikrer man at sove som en baby om natten i vildmarken? Det gøres med en luftmadras fra NorthernNights. Der findes ikk... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk oplevelse fra bestilling, til levering og brug! Man kan virkelig mærke at produktet er gennem testet inden de har valgt hvad der skulle sælges 😍 De har været så professionelle og god... Se mer
Företaget har svarat
Jeg er meget overrasket over hvor godt et produkt det er, aldrig har jeg ligget bedre på en luftmadras, af så god kvalitet - det gør det hele meget sjovere, at vide man sover dejligt til natten, u... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har engang købt en luftmadras der kostede over det dobbelte som min Northern Nights luftmadras, og den var slet ikke lige så god som denne. Leveringen gik hurtigt og uden problemer, og jeg kommer... Se mer
Företaget har svarat
Hos Northern Nights skaber vi moderne kvalitets letvægtsudstyr til friluftsliv i Norden. Udstyr, der er nemt at bruge, nemt at pakke og skabt til at give dig ro, komfort og frihed – uanset om du sover i telt, shelter eller under åben himmel. Vores produkter er udviklet til både nybegyndere og erfarne friluftsmennesker, der ønsker let, gennemtænkt udstyr uden unødvendig kompleksitet. Vi vil gøre det enkelt at pakke, bære og bruge udstyret – hvad enten turen er kort eller lang. Bag Northern Nights står vi to med en stor passion for friluftsliv. Vi tilbringer mange timer i naturen – på vandreture, camping og overnatninger – og den glæde og frihed, vi oplever derude, ønsker vi at dele med andre gennem vores produkter. Vores mission er simpel - At gøre friluftslivet mere tilgængeligt for alle!
Oldenborggade 52, st, 7000, Fredericia, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super nem og ligetil købsoplevelse, samt et højt kvalitetsprodukt jeg har modtaget.
Ikke ligesom meget af det andet man kan finde online der ikke er hvad der bliver lovet. Forfriskende.

Svar från Northern Nights
Virkelig et godt produkt 🙌 nemt at bruge og super lækker kvalitet. Også nemt at pakke sammen og tage med ud på tur

Svar från Northern Nights
Det var den bedste luftmadras jeg har brugt!
Efter mange år på spejder-ture kan jeg kun sige god til den luftmadras!
Man kan virkelig mærke forskel både når man ligger på den og den skal pakkes ned.
Hvis man skal på tur i Shelter eller bare sove under himlen kan den på det varmeste anbefales!
Min kammerat fik lov at prøve den og han har nu bestilt en også! :)

Svar från Northern Nights
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.