Mycket nöjd kund
Jag kan inte tilldela Nor-Lyx nÄgot annat Àn högsta betyg. Jag bestÀllde ett vapenskÄp (med diverse tillval och tillbehör). Vid leveransen upptÀcktes tyvÀrr ett estetiskt tillval som jag inte önskat vid bestÀllning. Jag förstod att det var ett Äterkommande önskemÄl frÄn en del kunder sÄ mitt skÄp hade troligen (felaktigt) fÄtt samma tillval i farten bland snarlika bestÀllningar. DÄ hörde jag av mig till Nor-Lyx angÄende detta. Nor-Lyx var dÀrefter snabba, professionella och enormt lösningsorienterade eftersom de förstod att tillvalet inte var bestÀllt. Ett nytt specialbestÀllt skÄp tillverkades (pÄ mycket kort varsel, ungefÀr 10 arbetsdagar) och levererades i samband med att de hÀmtade det första skÄpet. Samtidigt fick jag nÄgra extra tillbehör till skÄpet som kompensation (vilket de noga stÀmde av att jag kÀnde mig nöjd med) för vÀntetiden. SkÄpet Àr robust, snyggt och fungerar toppen. Jag jÀmförde en del skÄp innan bestÀllning och Ängrar mig inte en sekund att jag valde Nor-Lyx. Denna typ av engagemang och kundservice gör mig till en Äterkommande kund om jag skulle behöva ett nytt skÄp i framtiden. BÀsta betyg, definitivt.