1. Butik med vitaminer och tillskott
  2. Leverantör av kosmetika och parfymer

Om Norisma AS

🇩🇰 Siden Norisma blev grundlagt for knap 15 år siden, har vi arbejdet kontinuerligt på at udvikle og tilbyde innovative brands til det nordiske marked. Det skal være nemt og sikkert for vores kunder at købe et af vores produkter. Pakken leveres ved døren eller i postkassen, og du betaler altid efter modtagelse af varen. Ved hjælp af vores leveringstjenester sikrer vi, at du aldrig løber tør for det produkt, du abonnerer på, og via vores kundeservice kan du til enhver tid opsige eller ændre dine abonnementer. Send Mail

🇳🇴 Siden Norisma ble stiftet for snart 15 år siden har vi jobbet kontinuerlig med å utvikle og tilby nyskapende varemerker til det nordiske markedet. Å handle et av våre produkter skal være enkelt og trygt for våre kunder. Pakken blir levert på døren eller i postkassen, og du betaler alltid etter mottak av varen. Ved hjelp av våre leveringstjenester sørger vi for at du aldri går tom for produktet du abonnerer på og via minside eller vår kundeservice kan du når som helst avslutte eller endre dine abonnementer. Mail oss

🇸🇪 Sedan Norisma grundades för snart 15 år sedan har vi arbetat kontinuerligt med att utveckla och erbjuda innovativa varumärken till den nordiska marknaden. Att handla en av våra produkter ska vara enkelt och säkert för våra kunder. Paketet levereras i dörren eller i brevlådan och du betalar alltid efter att du mottagit varan. Med hjälp av våra leveranstjänster ser vi till att du aldrig får slut på produkten du prenumererar på och via min sida eller vår kundtjänst kan du när som helst säga upp eller ändra dina prenumerationer. Mail oss

1,2

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Paket jag INTE beställt

OKEJ, jag fick alltså hem ett paket med betakaroten som jag INTE beställt.
Det stod i mitt namn och adress, men utan telefon nr och med fel mail(men ändå lik min egna). Norisma gav mig 3 alternativ, betala fakturan och behåll, skicka tillbaka de och stå för retur själv eller polisanmäla id stöld. Jag hörde givetvis av mig till polisen, men eftersom fakturan var i paketet och inga pengar dragits fanns de ingen anledning att göra en polisanmälan då de förmodligen hade att göra med mänsklig faktor.
Deras kundservice var som att skriva med en VÄGG. Och att skicka tillbaka ett paket till företag kostade hos mitt ombud 350 kr så de fanns inte på kartan. Och trots att lagen var på min sida så VÄGRADE dem att hjälpa mig.
Under dem 22 mailen fram och tillbaka spelade det ingen roll vad jag skrev, dem hänvisa bara till mina 3 alternativ, trots att konsumentverket sa att jag INTE ska betala retur.
Mitt enda alternativ (för dem) var en polisanmälan. Jag prata ännu en gång med polisen och dem gjorde en anmälan som var helt värdelös då de inte handlar om ett brott. Norisma godtog anmälan och tog bort fakturan..

De hela kändes som något dem ofta är med om, vem vet dem kanske sätter sånt i system, om inte annat kändes de så, och många orkar kanske inte bråka tillräckligt mycke och slutar med att betala den förbannade fakturan för enkelhetens skull.
Spelade ingen roll hur liten summa de handlade om, de är en princip sak.

Stå på er, det finns hjälp att få om dem påstår hjärndöda vilkor. Mitt nästa steg hade varit att ta hjälp av kommunen för dem erbjuder hjälp i sånna situationer (fick tips och stöd av konsumentverket)

Riktigt kasst företag oavsett om man vill eller INTE VILLE köpa deras produkter.

1 januari 2026

Efter flera år som kund är jag mycket…

Efter flera år som kund är jag mycket besviken på Norisma. Vid problem hänvisar de till otydliga villkor och visar ingen vilja att hitta en rimlig lösning. Bemötandet har varit nonchalant och kundfientligt.
Jag har avslutat samarbetet, valt annan leverantör och informerat vänner som jag tidigare rekommenderat företaget till. Det finns betydligt bättre alternativ än Norisma.

22 januari 2026

Sjukt dåligt!!!

Sjukt dåligt!!!
Missade betalningen på 49kr men betalade direkt då påminnelsen kom på 109kr ifrån Riverty som sköter deras fakturor.
Plötsligt skickar Riverty en ny faktura på 958kr!!!!
Har nu mailat och fått invänta svar länge varje gång och bråkat i evigheter att fakturan är betald.
Så beställ inget därifrån vad ni än gör!!!

18 juni 2025

0 stjärnor!! UNDER ALL KRITIK!!

Hade jag kunnat ge 0 stjärnor skulle de fått det. Svarar inte på mail och absolut inte i telefon. I telefon säger en röst att de ska ta mitt samtal direkt, signal efter signal går fram och efter ca tre minuter kommer eländig pausmusik i resterande fem minuter innan samtalet bryts. Jag ringde upp sammanlagt 4 gånger och valde alternativ 1 för att få prata med kundtjänst och samma visa varje gång. Till slut valde jag ett annat alternativ för att prata med någon annan (som hade hand om deras fakturor då jag ville annulera min order eller få tag i åtmindstonde ett kundnummer) och jag kom till Riverty. Där kopplade de mig direkt till Norisma och menade att jag borde få tag i någon direkt eftersom det gick via dem, men icke! Jag slapp pausmusiken och samtalet bröts inte efter 8 minuter men efter 15 minuter tröttnade jag på att höra tutandet. Har skickat två mail ang mitt ärende och de skriver att de ska återkomma efter 1-2 arbetsdagar i det automatiska mailet som dyker upp men det gör de inte. Det har gått över 2 arbetsdagar. Men betalt ska de jävlarna ha. BLUFF företag som gör sig otillgängliga för att slippa stå till svars för sina äckliga försäljningsmetoder.

26 maj 2025

Dålig

Dålig. Företag säljer kosttillskott som prenumeration med kostnaden 199 och ångrerätt ska vara 14 dagar därefter. Det dröjer inte så lång tid att två nya paketer skickas ut och du får inte ångerrätt med kostnad på 700 kr. De anlitar fakteringsbolog heter Riverty som är också dåligar. Riverty skickar ut påminnelse om betald faktura. De är så fräckt att göra så.

30 augusti 2024

Det var gott

Det gav mättnad,lite stopp på sötsuget och gick att dricka på kvällen utan att man blev överpigg... (men tyvärr lite för dyrt för mig)

31 augusti 2023
Logotyp för Norisma AS

Svar från Norisma AS

Hej Marita,

Tack för din återkoppling!☕😊

De skickar ut paketet även om man vill…

De skickar ut paketet även om man vill inte ha den, och man har ingen ångerrätt, man har ju alltid ångerrätt efter man har fått ett produkt hem!! Bara bedrägeri och te är inte heller bra!

10 juli 2024
Logotyp för Norisma AS

Svar från Norisma AS

Det framgår inte tillräckligt med information i detta meddelande för att kunna identifiera ditt kundförhållande.

Våra produkter säljs som abonnemang utan bindningstid. Om du inte önskar nästa planerade leverans måste du säga upp abonnemanget inom den angivna tidsfristen på din faktura. Om abonnemanget inte sägs upp kommer nästa leverans att ske enligt den beställda abonnemangsplanen.

Kontakta gärna oss direkt via e-post för ytterligare hjälp. Du når oss på kundservice@norisma.se

Visa omdömen på alla språk (145 omdömen)