Perfekt service
Jeg havde nogle spørgsmål inden jeg købte og kundeservice hjalp godt. Jeg har prøvet sålerne i nogle dage nu og de er virkelig gode.
Nordstep er et dansk brand bygget på én simpel tanke ― din krop skal ikke betale prisen for din hverdag. Vi udvikler produkter til dig, der står for meget, går for langt eller bare har vænnet dig til en let pulserende smerte i baggrunden af alt hvad du laver. Vores første produkt er en ortopædisk indlægssål — og flere kommer til. Vi leverer gratis i hele landet, har dansk kundeservice og giver dig 30 dage til at finde ud af, om det noget for dig.
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Virkelig god oplevelse. Har prøvet dem nogle dage nu og kan godt mærke forskel
Nemt og overskueligt at bestille, også så er jeg rigtig glad for mine nye såle, har lige lagt en ny ordre for jeg skal have et par mere.
+ rep
Produktet var lige i top. Stor anbefaling. Kundeservice i top.
Super anbefaling her fra! Nu har jeg gået med sålerne stort set hver dag i snart 1 måned og mine fødder føles ikke så tunge og trætte mere. Ømheden i hælen er så godt som væk. God service og info om levering hele vejen fra ordre til jeg fik dem.
Hurtig levering. Virkelige gode, bløde og støttende såler. Vil helt klart anbefale dem.
fantastisk kvalitet går meget bedre og blødere.
Mine sko har aldrig været SÅ behalige at have på før jeg prøvede Nordstep's såler
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.