Nordjysk Vinimport Omdömen 124

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har 2 gange deltaget i en virtuel portvinssmagning, den ene gang yderligere som arrangør. Begge gange har det fungeret optimalt uden problemer. Forbindelsen til foredragsholder i Portugal har funge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode vine til fornuftige priser. Bestilte en kasse vin og sørme ikke om den blev leveret samme dag på min adresse. Rigtig fin service

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Udvalget og vinene appelerer til, at man kommer igen og kundeomsorgen er i højsædet hos Nordjysk Vinimport. Jeg kan kun anbefale, at andre smager og prøver disse vine. Har selv lige fået fyldt o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering - bestilte en gave til bekendt om onsdagen - og gaven blev leveret på adressen om fredagen. Kan kun anbefale Nordjysk Vinimport. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Företagsinformation

1. Vinbutik
  2. Grossist av alkoholhaltiga drycker

Skrivet av företaget

Nordjysk Vinimport er stiftet af Jørgen Hyttel tilbage i 2009. Firmaet er 100% dedikeret til portugisisk vin og lagerfører p.t. over 120 forskellige produkter - primært egenimport - inden for hvidvin, rosévin, rødvin, bobler, portvin, moscatel hedvin, kirsebærlikør, brandy og olivenolie. Nordjysk Vinimport sælger produkterne direkte til private og virksomheder via webshop og garagesalg, samt i forbindelse med en lang række arrangementer landet over. Desuden videresælges størstedelen af produkterne engros til vin- og specialbutikker samt restauranter rundt om i Danmark.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig oplysning om gennemførelse af…

Dårlig oplysning om gennemførelse af festivallen.
Den var sat til kl. 13 -16. Jeg kom kl. 14 til et "selskab" som havde været i gang siden kl 13. Et "sammenspist" selskab. Det virker som om arrangementet var planlagt til start kl.13. Og ikke med valgfri start.
Når de har prøvet det før, BURDE de anbefale at man kommer til start.
Føler de har scoret mit deltager-gebyr.

7 mars 2026

Hej Torben,

Tak for din bedømmelse. Som skrevet til dig pr. email tidligere, så synes vi selvfølgelig, at det var drøn-ærgerligt, at du forlod Sæby Spektrum uden at snakke med os først, så vi kunne afklare misforståelsen.

Vores festival var uformelt opbygget, og der var rig mulighed for at komme og gå, som det passer hver deltager. Festivalen foregik mellem kl. 13 og 16. Størstedelen af gæsterne havde bestilt tapas, så derfor mødte de naturligt op omkring starttidspunktet kl. 13.

Vi lagde op til en afslappet og hyggelig eftermiddag, hvor der var mulighed for at sidde ned, nyde vinene og hinandens selskab. Vi havde nogle, som først ankom lidt senere, og som helt uden problemer følte sig velkommen til at deltage i festivalen og satte sig ned ved sit allokerede bord.

Vi håber at kunne byde dig velkommen til et af vores kommende arrangementer.
mvh. Nordjysk Vinimport

Super godt arrangement

God oplevelse - som altid en høj kvalitet og god service

20 februari 2026

Svar från Nordjysk Vinimport

Tak for anmeldelsen, dejligt at høre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode vine til fornuftige priser

30 januari 2026

Hej Michael
Tak for din tilbagemelding. Vi gør hvad vi kan for at få glade kunder. :)

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Valget af PostNord som leverandør er en…

Valget af PostNord som leverandør er en katastofe igen igen....

De afleverede hos en pakkeshop, nogle kilometer væk, når de skulle stille det ved døren... efter aftale.

Skift leverandør af varerne og i ville få flere stjerner.

30 januari 2026

Hej Teis
Vi bruger PostNord fordi vi har oplevet den største leveringsstabilitet gennem dem. Der er også andre muligheder for vore kunder, men har ikke haft bedre resultater med dem. Måske du skulle tage en snak med den lokale post for at høre dig om årsagen til den ændrede levering. Kan se at det skete for dig i 2021 også. :)

Lækker hvidvin

Meget overskuelig hjemmeside
God beskrivelse af vinene
Flot tilbud på portugisisk hvidvin (Riesling)

27 januari 2026

Hej Torben
Tak for din tilbagemelding. En portugisisk Riesling kan også noget. :)

Tip top service

Jeg bestilte og før jeg fik set mig om, var flaskerne på vej. Jeg var måske lidt bekymret for at få flasker med fragt - om de ville nå sikkert frem, men de var pakket godt og sikkert.

28 december 2025

God service

God service
Hurtig ekspedition

11 december 2025

Tak for din tilbagemelding Dorthe. 🌲🌲🌲

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Høj kvalitet til rimelige priser

Nemt at handle hos jer og alt fungerede med transporttiden. Vi glæder os til at smage de fine dråber.

28 november 2025

Svar från Nordjysk Vinimport

Hej Joan. Tak for din tilbagemelding. Glædelig jul.

God betjening

Dejlige og hjælpsomme mennesker at tale med

15 november 2025

Svar från Nordjysk Vinimport

Tak for din tilbagemelding Jan.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stort udvalg af gode vine.

Stort udvalg af gode vine.
God service og venlig betjening.
Et dejligt sted at handle.

28 januari 2025

Svar från Nordjysk Vinimport

Kære Helle. Tak for din tilbagemelding hvilket vi sætter stor pris på.

Styr på tingene

Nem bestilling, god pris og hurtig levering, som altid når man handler hos dem. Jeg købte en vintage, som skal gemmes, og den kom frem forsvarligt pakket ind :-)

22 januari 2025

Svar från Nordjysk Vinimport

Tak for din tilbagemelding Bolette.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.