Nordiczen Omdömen 37

TrustScore 5 av 5

4,8

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

PĂ„lidelig & Super kundeservice Super kundeservice. Bestilte en kĂžlende “kramme” pude d.14 januar 2026. En sĂžd medarbejder ringer samme dag og spĂžrger om jeg vil bestille et pudebetrĂŠk med ( det... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg bestilte Kropspuden til 399, og helt Êrligt sÄ troede jeg det nok var dÄrlig kvalitet siden den var sÄ billig. Det er den slet ikke!! Den er fantastisk, og jeg har lige kÞbt en til :-)

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg er virkelig imponeret over mit saunatÊppe! Det er super nemt at bruge, varmer hurtigt op, og jeg fÞler mig helt afslappet efter hver session. Perfekt til at fÄ en svedetur og samtidig afstresse. J... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fik leveret saunatÊppe hurtigt og problemfrit. hjemmesiden var nem at navigere pÄ, fandt hurtigt det vi skulle bruge. Sauna tÊppet lever op til vores forventninger og kvalitet. Vi havde nogle spÞr... Se mer

Företagsinformation

1. Dagspa

Skrivet av företaget

Kvalitets wellnessudstyr med fokus pÄ velvÊre sundhed, og skÞnhed.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Super god service

Super god service, et SÅ dejlig saunatéppe - vi bruger det hele tiden

20 maj 2024

Hej Jakob 😊

Tusind tak for din dejlige feedback! Vi er glade for at hÞre, at I nyder saunatÊppet og fÄr glÊde af det hele tiden. Det er fantastisk at vide, at bÄde produktet og servicen lever op til jeres forventninger!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bestilte nogle hovedpuder og har nu

Bestilte nogle hovedpuder og har nu sovet med dem i ca 14 dage.
Det har forbedret vores nattesÞvn for bÄde min mand og jeg.
Klart de bedste hovedpuder vi har haft. Har ogsÄ bestilt en til min mor, hun er ogsÄ vildt glad for den.

5 maj 2024

Hej Gitte 😊

Hvor er det dejligt at hĂžre, at hovedpuderne har forbedret bĂ„de din og din mands nattesĂžvn! Vi er glade for, at de lever op til jeres forventninger – og skĂžnt at din mor ogsĂ„ er glad for sin. Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele jeres oplevelse!

Har kĂžbt deres varmetĂŠppe

Har kÞbt deres varmetÊppe, det kom allerede dagen efter. Jeg havde nogle spÞrgsmÄl vedr tÊppet som jeg hurtigt fik svar pÄ via deres Facebook.
Jeg har brugt tĂŠppet et par gange og det er super fantastisk.
10 stjerner her fra.

2 maj 2024

Hej Jantip 😊

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og de "10 stjerner"! Det glÊder os, at du har haft en god oplevelse bÄde med leveringen og vores kundeservice, og at varmetÊppet lever op til dine forventninger. Vi hÄber, det fortsÊtter med at bringe dig varme og komfort!

Super kundeservice

Super kundeservice, og PEMF mĂ„tten gĂžr undervĂŠrker:)đŸ‘đŸ‘đŸ‘â€ïž

16 maj 2024

Hej Toke 😊

Tusind tak for din dejlige feedback! Det er fantastisk at hĂžre, at du er glad for bĂ„de vores kundeservice og PEMF-mĂ„ttens effekt. Vi hĂ„ber, den fortsĂŠtter med at gĂžre undervĂŠrker for dig! đŸ‘â€ïž

Varme tĂŠppe

Har kĂžbt dette produkt da jeg har en masse muskel smerter led smerter og er virkelig godt og kan stĂŠrkt anbefales â˜ș

14 maj 2024

Hej Magnus 😊

Tak for din anmeldelse og anbefaling! Det glÊder os, at varmetÊppet hjÊlper dig med muskel- og ledsmerter. Vi hÄber, at du fortsat fÄr stor gavn af det og finder lindring i hverdagen.

Pemf mÄtten

Jeg har prÞvet pemf-mÄtten en gang og fÞlte mig mere afslappet bagefter og havde fÊrre muskelsmerter. Jeg ser virkelig frem til at udforske dens fulde potentiale med flere anvendelser!

7 maj 2024

Hej Jeanett 😊

Tusind tak for din feedback! Det er skÞnt at hÞre, at PEMF-mÄtten allerede har haft en positiv effekt og givet dig bÄde afslapning og lindring af muskelsmerter. Vi glÊder os til at hÞre mere om dine erfaringer, nÄr du fÄr mulighed for at udforske dens fulde potentiale!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har for nylig kþbt et infrarþdt

Jeg har for nylig kÞbt et infrarÞdt varmebÊlte fra Nordiczen.dk, og jeg mÄ sige, at jeg er yderst tilfreds med kÞbet! Tidligere brugte jeg en del tid pÄ at varme risposer til min kone som lindring til smerter i lÊnden, men dette bÊlte har gjort hele processen overflÞdig og virker endda langt bedre. Det er utroligt effektivt og nemt at bruge.

Servicen var ogsĂ„ i topklasse. Bestillingen var enkel, og leveringen fulgte hurtigt efter – meget hurtigere end forventet. Det er dejligt, nĂ„r et produkt ikke bare lever op til forventningerne, men ogsĂ„ er understĂžttet af god kundeservice.

Jeg kan varmt anbefale dette infrarĂžde varmebĂŠlte til alle, der sĂžger en effektiv og bekvem lĂžsning til smertelindring. Fantastisk produkt og

17 april 2024

Hej Christian 😊

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse! Det glĂŠder os virkelig, at det infrarĂžde varmebĂŠlte har gjort en forskel for dig og din kone, og at det giver den Ăžnskede lindring pĂ„ en nem og effektiv mĂ„de. Vi er ogsĂ„ glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og hurtige levering. Tak for din anbefaling – det betyder meget for os!

Fantastisk saunatéppe fungerer

Fantastisk saunatÊppe fungerer upÄklageligt. God service og supper dejligt at man har mulighed for at komme og prÞve det inden man kÞber.

4 april 2024

Hej Andreas 😊

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at hĂžre, at saunatĂŠppet lever op til dine forventninger, og at du har haft en god oplevelse med bĂ„de produktet og servicen. Vi er glade for at kunne tilbyde muligheden for at prĂžve det inden kĂžb – sĂ„ man virkelig kan mĂŠrke effekten.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super wellness med det infrarþde

Super wellness med det infrarĂžde saunatĂŠppe đŸ„°đŸ™
Dejlig afslappende og giver en god start til en god nattesþvn 🙏🍀
Godt mod þmme muskler og trykkede ribben 👍
PrĂžv det fĂžr din nabo

30 mars 2024

Hej Susanne 😊

Tusind tak for din skĂžnne anmeldelse! Det lyder fantastisk, at det infrarĂžde saunatĂŠppe giver dig bĂ„de afslapning og en god start pĂ„ nattesĂžvnen. Vi er glade for, at det ogsĂ„ hjĂŠlper mod Ăžmme muskler og trykkede ribben. Tak for anbefalingen – vi hĂ„ber, at du fortsat fĂ„r masser af wellness ud af det! đŸ„°đŸ™đŸ€

Virkelig god service

Virkelig god service, og sauna tĂŠppet er virkelig god kvalitet og bliver flittigt brugt herhjemme. Har selv haft problemer med lĂŠnden, og kan mĂŠrke det hjĂŠlper allerede efter tre behandlinger

29 mars 2024

Hej Martin 😊

Tusind tak for din anmeldelse! Det er skĂžnt at hĂžre, at du er glad for bĂ„de saunatĂŠppets kvalitet og vores service. Vi er glade for, at tĂŠppet allerede har hjulpet dig med lindring af lĂŠndesmerter – vi hĂ„ber, det fortsĂŠtter med at gĂžre en forskel for dig!

En brandvarm anbefaling herfra

En brandvarm anbefaling herfra, det skal prĂžves. Jeg fik en stor fĂžlelse af velvĂŠre i kroppen, et Ăžget energi niveau men bedst af alt mere end 4 timers sĂžvn.

24 mars 2024

Hej 😊

Tusind tak for din varme anbefaling! Det er fantastisk at hþre, at du oplever þget velvére, energi og bedre sþvn. Vi er glade for, at vores produkt kan gþre en forskel i din hverdag. Tak for at dele din oplevelse – det betyder meget for os!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vores varmeste anbefalinger herfra.

Fik leveret saunatĂŠppe hurtigt og problemfrit.
Vi havde nogle spÞrgsmÄl til tÊppet da vi fik det hjem, vi fik nemt og problemfrit.
Vores varmeste anbefalinger herfra.

22 februari 2024

Hej Asbjþrn 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for jeres varme anbefalinger! Det glÊder os, at bÄde saunatÊppet og jeres oplevelse med vores hjemmeside og kundeservice har levet op til forventningerne. Vi er altid her for at hjÊlpe og er glade for, at I er tilfredse med jeres kÞb!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Dette saunatéppe har virkelig véret en

Dette saunatéppe har virkelig véret en Game changer for mig👍. Det fungerer over alt forventning og meget overrasket over hvor hurtigt det bliver varmt.Det skal helt klar med i sommerhuset😃😍😍

21 februari 2024

Hej Gustav 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er skþnt at hþre, at saunatéppet har véret en "game changer" for dig og lever op til dine forventninger – og endda mere til! Vi er glade for, at du nyder dets hurtige opvarmning og har planer om at tage det med i sommerhuset. Rigtig god fornþjelse! 😃😍

Super dejlig oplevelse

PrÞvet det 3 gange og jeg mÄ sige, at jeg er ret imponeret over effekten. Jar kÞbt en "svedpose" med, hvilket er ret behageligt, da det eller kan blive lidt varmt med de hÞje temperaturer.

17 februari 2024

Hej Nicolai 😊

Tusind tak for din anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du er imponeret over effekten allerede efter fÄ gange. Vi er glade for, at "svedposen" gÞr oplevelsen endnu mere behagelig, selv ved de hÞje temperaturer. Vi hÄber, du fortsat fÄr stor glÊde af produktet!

Super lĂŠkkert saunatĂŠppe

Super lÊkkert saunatÊppe, bestilte om onsdagen og fik det med posten nÊste dag. Man kan mÊrke at det virkelig er kvalitet med kraftig lynlÄs hele vejen rundt. Er ogsÄ overrasket hvor hurtigt det varmer kroppen op. Det nemt og kompakt og lige til at have under sengen. NÞj hvor kan jeg svede,haha. Varme anbefalinger herfra.

13 februari 2024

Hej Frederik 😊

Tusind tak for din skĂžnne anmeldelse! Det er dejligt at hĂžre, at saunatĂŠppet lever op til dine forventninger – bĂ„de med hurtig levering, kvalitet og den effektive opvarmning. Vi er glade for, at du ogsĂ„ finder det nemt at opbevare. Tak for de varme anbefalinger, og vi hĂ„ber, du fĂ„r mange gode "svedeture" fremover! Haha 😄

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Er sÄ glad for mit saunatÊppe fra

Er sÄ glad for mit saunatÊppe fra Nordiczen.dk, virkelig rart man kan have hÊnderne fri og stadig fÄ behandling pÄ skulder og Þvre ryg. Bruger det ca. 3-4 gange om ugen og det overgÄr alle forventninger. 5 stjerner herfra!

14 februari 2024

Hej Marcus 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at hĂžre, at saunatĂŠppet lever op til – og endda overgĂ„r – dine forventninger. Vi er glade for, at du nyder fleksibiliteten ved at kunne have hĂŠnderne fri, mens du fĂ„r behandling pĂ„ skuldre og Ăžvre ryg. Tak for de 5 stjerner, og vi hĂ„ber, du fortsat fĂ„r masser af glĂŠde ud af tĂŠppet!

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer