Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima service en prachtig hout. Service besond uit het feit dat ik - tot 2 x toe - de leveringsdatum kon verzetten. Waarvoor dank. Conform afspraak werd het hout voor de deur geplaatst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Op zoek naar brandhout van hoge kwaliteit ontdekten wij Nordicwoords. Het idealisme - planten van een boom per bestelling - maakte ons enthousiast. En dan de mooie prijs! De vriendelijke chauffeur van... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een belachelijke prijzen!!!!!!!!! Ik betaal bij mijn lokale leverancier €100 voor 1 m3 direct te stoken gemengd hout!! Dat zijn normale bedragen! Dit bedrijf maakt de markt volledig stuk!! Schande... Se mer

Företagsinformation

1. Vedleverantör

Skrivet av företaget

Nordicwoods levert hoogwaardige biobrandstoffen. Kortom, we willen hoogwaardige biobrandstof verkopen en tegelijk de Europese bossen laten groeien. Nordicwoods maakt het mogelijk om met een gerust hart van je houtkachel te genieten. We kopen uitsluitend in van verantwoorde Europese staatsbossen. En als een klant biobrandstof bij ons koopt planten wij een boom in een Europees bos.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Veel te duur!!!!

Wat een belachelijke prijzen!!!!!!!!! Ik betaal bij mijn lokale leverancier €100 voor 1 m3 direct te stoken gemengd hout!! Dat zijn normale bedragen! Dit bedrijf maakt de markt volledig stuk!! Schande!!

13 februari 2024

Waardeloze service.

Waardeloze service.
2 kuub haardhout besteld. Na betaling staat er dat het hout tot de stoep wordt geleverd. En dit was ook precies zo! De vrouwelijke chauffeur zette het letterlijk op de stoep.
Ik bestel al 10 jaar hout bij andere leveranciers en alle chauffeurs zijn altijd zo vriendelijk geweest het even met hun steekkar onder m’n afdakje te rijden, maar niet deze dame. Een pallet van 2 meter hoog op de oprit en zoek het maar uit.
Ook stond ze plotseling op de stoep, want op de track and trace stond de pallet nog in Waddinxveen. Echt waardeloos allemaal. Eens bij Nordicwood besteld, maar nooit meer!!!!

5 januari 2024

LET OP, ZE VERKOPEN 1,6 “STAPELMETER” GEEN 1,8m2 HOUT

Gebruiken jullie Noorse m3? Die pallet waarop het hout geleverd word is 74x115x182. Dat is 1,54m3 zelf zou ik ruim rekenen inclusief het hout en lucht van de pallet. 75x115x200 kom ik alsnog maar uit op 1,725m3. ?

Vervolgens krijg ik te horen dat ze de buitenkant van de pallet meten inclusief het hout van de pallet. Ik koop toch 1,8m2 haagbeuk voor 500 euro? Niet 1,54 haagbeuk en 0.26m2 pallet hout en lucht.

Krimpflatie Op z’n best. Maar volgens mij doen jullie iets wat helemaal niet mag. Want je verkoopt mij nog altijd 1,8m2 haagbeuk. Ik duik hier even in, boeven zijn jullie.

29 december 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Veel minder hout dan beloofd (ca. 25% minder)

Mooi hout voor een nette prijs, dacht ik. En ze planten bomen terug voor wat ze kappen, dat sprak me ook aan. Maar de hoeveelheid die ze leveren klopt helaas gewoon echt niet. De pallet had erg veel gaten tussen het hout (was erg "los" gestapeld) en was ook beslist niet vol onder de niet-doorzichtige hoes. Dat zie je dus pas als de bezorger (die perfect was) weer vertrokken is. Na het opbergen in de houtopslag bleek het zeker geen 1,8 m3 te zijn maar minder dan 1,4 m3 gestapeld hout dus 25% te weinig. In totaal minder dan 700 blokken en sommige blokken zijn wel heel erg groot (meer dan 20 cm doorsnee) dus ik heb nog wel wat kloofwerk te doen. Het hout zelf is wel oké overigens. Al met al nogal jammer en niet voor herhaling vatbaar dus volgende keer ga ik elders bestellen.

28 december 2023

Snelle levering

Vrijdagavond besteld, en dinsdag tegen het einde van de middag op de afgesproken plek. Helaas kreeg ik het mailtje van levering in mijn spambox, dus het was een verassing dat het zo snel geleverd was.

19 december 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Netjes geleverd zoals beloofd

Na de reviews te hebben gelezen over het niet leveren van bestellingen was ik huiverig of mijn bestelling wel aan zou komen. Gelukkig nergens voor nodig!

Een dag na bestelling kreeg ik netjes een bevestiging dat de order was verzonden en de volgende dag was mijn pallet al geleverd. Zeer tevreden.

20 oktober 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snel geleverd

Snel geleverd. Mooie droge stukken hout. Een minpuntje is dat je ze niet kunt bellen en chatten soms moeizaam gaat. Verder tevreden over het product.

23 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet leveren van product; oplichters?

Anderhalve week geleden hout besteld wat binnen 1-2 dagen bezorgd zou worden. Na een week gemaild, kreeg ik het antwoord dat het donderdag bezorgd zou worden. Is niet gebeurd. Ik krijg geen reactie op de mail, geen reactie op de chat. En dit zijn dus de enige twee manieren van hun contacteren. Ondertussen ben ik wel 500 euro armer zonder levering van product. Ik heb gevraagd om annulering en dat ik mijn geld terug wil, geen reactie. Ben benieuwd hoe dit afloopt, werkelijk een bizarre werkwijze. Wees dus gewaarschuwd en koop je hout hier niet, want je krijgt het niet geleverd. Ik hoop dat ze het geld gewoon teruggeven en dat dit niet lang duurt. Ik dacht met een legitiem bedrijf te maken te hebben maar schijnbaar niet.

12 oktober 2023

Zeer slecht

Zeer slecht, vochtig en geen 1.8m3... bij eerlijk meten net aan 1.6

1 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pallet hoes van slechte kwaliteit

Eind december 2022 een pallethoes aangeschaft om het haardhout tegen de weerselementen te beschermen. De hoes is op zich waterdicht, maar in zeer korte tijd ziet de hoes er niet meer uit (helemaal verschoten). Van een dergelijke hoes mag je verwachten dat deze toch enkele jaren goed blijft.
Na een aantal weken zag je de verkleuring al en inmiddels is de zwarte kleur naar paars verschoten.
Nordicwoods heeft wel gereageerd. In eerste instantie gaf men aan dat dit niet de bedoeling was en in 2e instantie draaide men 180 graden om. Uiteindelijk na heen en weer gemail een kortingsbon van 25euro aangeboden gekregen op een volgende bestelling. Ik voel me nogal in de maling genomen en zal nooit meer iets bij ze kopen.

Nordicwoods krijgt een dikke onvoldoende voor kwaliteit en service!

14 juli 2023

Pellets besteld niet goed

Pellets besteld , de eerste zakken prima , nu kunnen we de pellets niet meer gebruiken , ons huis ruikt alsof het in de brand staat.
Servicemonteur erbij gehad , onze kachel is in orde , hij zegt dat het aan de pellets ligt.
Tot nu toe geen reactie op onze berichten en de kachel staat uit.
Zeer teleurgesteld

27 mars 2023

Aldrig mere NordicWoods…

Jeg har den 16. marts 2023 fået leveret et brændetårn med ovntørret brænde fra NordicWoods. Jeg har betalt ekstra for at få det leveret ind på min grund. Tårnet blev leveret midt i min indkørsel, så jeg dårligt kan komme ind med bilen - og brændetårnet står nu udenfor i regnvejr uden en plastikoverdækning - så meget for ovntørret brænde.

Jeg har forsøgt at kontakte Nordicwoods på mail og via deres chat, men får intet svar.

For øvrigt er det bekymrende, at et firma som Nordicwoods ikke har et telefonnummer til deres kundeservice - de er stort set umulige at komme i kontakt med.

17 mars 2023
Logotyp för Nordicwoods

Svar från Nordicwoods

Hej Thomas,

Vi er meget ærgerlige over den oplevelse, som du beskriver ovenstående.

Vi har d. 14 marts modtaget din ordre, og allerede d. 16 foretaget levering - det skal her nævnes, at der ved levering har været en hætte placeret på selve brændetårnet, hvilket fremgår af billedet fremsendt til dig pr. mail, men den er sandsynligvis blæst af efter levering på din matrikel.

Levering ind i carporten kræver, at der er en margin på 20cm mellem brændetårn og carport, som det fremgår af vores leveringsbetingelser. Som du selv meddeler pr. mail er afstanden kun 6cm, hvilket naturligvis vanskeliggør levering. Vognmanden har derfor stillet brændetårnet bedst muligt efter eget skøn, da det desværre ikke har været muligt det ønskede sted.

Overordnet finder vi det selvfølgelig meget beklageligt, at du ikke er tilfreds med vores kundeservice, da vi efter enhver henvendelse fra dig har svaret tilbage indenfor få timer, og i tilfælde endda få minutter.

Mvh.
Anas
Nordicwoods

Uitstekend

De bestelde pini kay houtbriketten werden kurig conform de afspraak geleverd. inmiddels ervaring met stoken van deze briketten en voldoen uitstekend en hebben een vrij lange brandtijd. Ook de prjs is in vergelijk met andere aanbieders interessant. De boomplantactie spreekt mij ook erg aan

23 februari 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Weet eigenlijk niet zo goed wat ik hiermee aandoet omdat een eerdere zending wel naar tevredenheid was

Ik zou een positief resultaat willen geven. De eerste zending hout ging soepel . Echter op 3 februari bestelde ik 1,8 cub beukenhout . De bestelling bleek, nadat ik er navraag over gedaan had, vertraag omdat de zending niet voldeed aan de kwaliteitseisen . Nu 20 dagen later nog geen zicht wanneer de levering zal plaatsvinden .

22 februari 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Lekkage

De zending kwam keurig aan in 2 pakketten, maar het ruitenschoonmaakmiddel was gaan lekken en de dozen waar de aanmaakkrullen in zaten, waren helemaal vies en doorweekt.

21 februari 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.