Zamówiłam dwa drzewka 28.05. i po dwóch tygodniach nadal nie doszły. Na mój email firma kazała czekać na przesyłkę, zrobić zdjęcia i nie wiem co dalej, bo jak dla mnie logicznym jest,że po dwóch tygo... Se mer
Det här tycker kunderna
De var virkelig hjælpsomme og havde høj service til at finde den perfekte Pink Princess. Dog var de to flotteste blade på min forholdsvis dyre plante knækket og bøjet ved ankomsten. Øv, nu må vi se... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har bestilt herfra to gange men efter en måned begyndte min scindapsus treubii dark form at tabe balde, jeg tog den ud af potten og rødderne var rådnet væk i sådan en grad at det ikke kunne være... Se mer
Företaget har svarat
Philodendron Pink princess. Pianta bella e abbastanza grande, è però arrivata con 2 foglie rotte. L'imballo forse poteva essere migliore, ma credo che il danno non dipenda dal negozio ma dal tras... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Nordic Plant er en dansk online konceptshop, som leverer planter til hele Danmark - både til den private forbruger, men samtidig også til virksomheder. Nordic Planter bestræber sig på, at have et sortiement, som differentierer sig fra konkurrenterne i forhold til sjældenhed, kvalitet og pris.
Kontaktuppgifter
Ingerslevs Boulevard 10, 3. th, 8000, Aarhus, Danmark
- info@nordicplant.dk
- nordicplant.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af…
Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af min nyt plante🍀🍀🍀🍀❣❣🥰 Den er store og flot. Jeg er en glæde kunder og vil gerne bestille flere planter hos jer.
Tusind tak
Den var rigtig hurtigt og professionelle oplevelse 👌
Marta

Svar från Nordic Plant
God hjemmeside, forsende og indpakning
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, gode priser, meget hurtig levering og godt og sikkert indpakkede planter. Kun ros herfra.

Svar från Nordic Plant
Modtog en meget fin plante og faktisk…
Modtog en meget fin plante og faktisk også ret hurtigt.
Hvad planten angår, så er plantens blade helt spættet af hvad der ligner kalk pletter.
Men den er ellers meget fin.

👍👍👍👍
Virkelig fin stikling jeg modtog. Og pakningen af den var tip top. Kun anbefaling her fra

Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds!
Meget flot Gloriosum kom med posten!
Den var pakket forsvarligt ind og den tog 1 dag om at blive leveret.

Svar från Nordic Plant
Planterne var godt pakket ind
Planterne var godt pakket ind, kom hurtigt frem. Så fint

Svar från Nordic Plant
Jeg bestilte en stikling fra Nordic plant
Jeg bestilte en stikling fra Nordic Plant. Den var super godt parket ind og så flot ud da den ankom! Desuden fik jeg en note på hvad jeg skulle gøre med stiklingen.
Jeg vil helt klart bestille herfra igen og jeg kan også anbefalde andre at gøre det samme!

Svar från Nordic Plant
Super fine planter jeg har fået…
Super fine planter jeg har fået leveret! God kundeservice og dejlig hurtig levering. Første gang jeg køber planter over nettet, så var spændt på levering med post, men planterne var pakket rigtig fint ind. Det bliver farligt for pengepungen, at kunne købe flotte planter hjemme fra sofaen, i hvert fald ikke sidste gang jeg handler der😊

Svar från Nordic Plant
Flotte planter og rigtig god service
Flotte planter og rigtig god service. Det var en gave og modtager blev rigtig glad

Super oplevelse.
Fantastiske produkter. Fantastisk kvalitet. Fantastisk service. Alt i alt en fornøjelse at handle der.

Svar från Nordic Plant
Man kan ikke få bedre service
Man kan ikke få bedre service!
Jeg bestilte 3 planter som jeg først ville have leveret 2 måneder senere, i mellemtiden fandt jeg en noget mere jeg gerne ville have, og jeg har nu modtaget det hele samlet.
Jeg kan klart anbefale at shoppe løs her!
Alting kom meget forsvarligt pakket :)

Svar från Nordic Plant
Deres planter er så flotte.
Deres planter er så flotte.
Ikke sidste gang jeg handler der.

Rigtig fin service.
Købte to planter. Rigtig fin service og hurtig levering til døren.

Svar från Nordic Plant
Min seneste oplevelse med Nordic Plant…
Min seneste oplevelse med Nordic Plant var helt igennem professionel og succesfuld. Jeg købte to planter som blev leveret med stil, samtidig med, at jeg fik en grundig og tilfredsstillende rådgivning.
Klar anbefaling!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.