1. Butik med vitaminer och tillskott

Pätches är ett sömnplåster du sätter på armen innan du lägger dig. En jämn, lugn signal genom huden hela natten. Bakom Pätches står ett litet team. Hör du av dig svarar en av oss, även på helger.

3,6

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Upplevelse efter ca två månaders användning

Jag har använt plåstren varje natt i ca två månader. För mej har de gjort stor skillnad. Tidigare sov jag ca fyra timmar per natt, sammanlagt. Med flera vakenperioder, där jag hade svårt att somna om. Jag låg vaken i timmar.
Nu sover jag ca sex, ibland tom sju timmar sammanlagt, med ett eller två avbrott för besök på toa. (Jag har alltid druckit mycket vatten). Men nu somnar jag om igen, nästan på en gång.
Så Tack för plåstren!

14 augusti 2026

Om jag lyssnar vad många säger i era…

Om jag lyssnar vad många säger i era annonser utan att tro att det är påhittat så måste jag prova och det gjorde jag. I
alla dessa år jag somnat med olika tabletter och vaknat groggy är slut nu.

Jag är överbevisad.
Jag behöver inte insomningstabletter längre tack vare pätches plåster
Jag är övertygad. Jag sover en normal sömn i 8 timmar.

13 augusti 2026

Varning för oseriöst företag

Varning! Jag beställde deras sömnplåster för 3 månader, som sedan inte funkade för mig. Det visade sig att företaget är helt oseriöst. Jag ville returnera varorna vilket visade sig att vara jättesvårt. I slutändan tappade de bort mitt paket som jag fick betala för att skicka. Dessutom fick jag betala för alla plåster och de vägrade att svara på mina många mail. Jag känner mig väldigt besviken på deras agerande. Jag avråder att beställa något från Nordicpatches.

1 juli 2026
Logotyp för Pätches

Svar från Pätches

Hej Nina!

Du har fått vänta alldeles för länge på svar från oss och det är jag ledsen för.

Returen har tyvärr aldrig nått fram till oss, och det är därför återbetalningen inte gått igenom. Förbetalda returpåser lämnas hos ett ombud i stället för att köras ut till adressen. Det är möjligt att paketet kommit tillbaka till dig.

Jag har skickat ett mejl till dig nu med hur vi löser det här. Du ska inte behöva jaga oss.

Sara
Pätches