Världens bästa resebolag!!! Båten var det bästa jag gjort och personalen är så sjukt sköna!!! BOKAAA NUUUU DIREKT ANNARS MISSAR NI NÅGOT!!
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Nordic Invasion är en svensk researrangör som arrangerar ungdomsresor och studentresor till utvalda resmål i Europa. Vi erbjuder paketresor för unga resenärer och arbetar med boende, aktiviteter, reseledare och praktisk information inför och under resan. Vår målsättning är att skapa välplanerade resor där resenärerna får en kombination av sol, bad, aktiviteter, gemenskap och nöje. På våra resmål arrangerar vi populära aktiviteter och evenemang för våra resenärer. Trygghet och tydlig information är en viktig del av vår verksamhet. Vi arbetar med skandinaviska reseledare på plats, informationsmöten vid ankomst och rutiner för att resenärer och anhöriga ska kunna komma i kontakt med oss vid frågor under resan. Nordic Invasion har även resegaranti ställd hos Kammarkollegiet.
Olof palmes gata 11, 111 37 , Stockholm, Sverige
- 010-3300655
- info@nordicinvasion.se
- nordicinvasion.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Kasst företag
Detta va den sämsta resan i mitt liv. De blåser en på alla möjliga saker och kunde 100% spenderat mina pengar på bättre saker!
Mer värt att boka resa på egen hand!
Mer värt att boka resa på egen hand, både ekonomiskt sett och upplevelsevis!
Bedrövlig resa
Denna resa var allt annat än vad jag hoppats på. Redan på bussen börjar guiderna hetsa om att köpa stora VIP bandet, vilket verkligen inte var värt det. När man påtalade att man var nöjd med det lilla bandet fick man höra att man var tråkig och en partybroms. Girigare människor får man leta efter. Alkoholhetsen var enorm, men drinkarna rejält utspädda. Guiderna skulle gå att nå dygnet runt men var aldrig nyktra. När en kille blev drogad fick vi höra att dom sett värre, dock att vi skulle ringa dem före ambulansen om han fick hjärtstillestånd. Guiderna var mycket oseriösa och det kändes som att de fastnat i sin prime som uppenbarligen var i ettan på gymnasiet. Vad som försegår i guiderna rum vill jag inte veta…
Janne Josefsson och uppdrag granskning borde åka ner hit och granska skiten.
Vakterna var pain in the ass som lyste med strålkastare på en när man kom tillbaka till hotellet. Blev ifrågasatt om man verkligen bodde på hotellet med polisförhör i receptionen 3 på natten i onyktert tillstånd. Vad har jag egentligen betalat 7000 kr för? Märks att det är ett underutvecklat land när strömmen går stup i kvarten. Lämnar balkongdörren öppen på natten och vaknar upp till att 80 euro saknas i plånboken. Säkert vakten som varit framme. Hur som helst, thairesturangen i backen var en höjdare. Tilläggas kan också att städerskan var en prinsessa som vägde upp för denna bedrövliga resa. Därav 2 stjärnor.
Inte värt att boka med
Inte värt att boka med, boka egen studentresa så får ni mer för pengarna.
Hemskt företag
Hemskt företag. Åk aldrig med dem. Sämsta klubbarna. Falsk marknadsföring. Bara dåligt företag.
Boka aldrig med nordic
Jag har aldrig upplevt så giriga reseledare som redan första dagen försökte sälja på mig ett VIP-band utan något som helst värde. Dom brydde sig inte om en överhuvudtaget utan bara om pengar. Drinkarna var utspädda och evenemangen var mediokra.