Mina skor gick sönder efter tredje användningen, luktade som billig fabrik, ingen kvalitet alls, och skulle vara vattentäta men började läcka in vatten efter kanske 7 användningar. Jag ville returne... Se mer
Seriöst och bra företag, smidig leverans och levererat i tid. Företaget är snabbt att återkoppla på frågor och servicen är bra. Kan rekommenderas!
Beställde skor och de kom efter lång vänta. Storleken var fel och var tvungen att returnera och enligt hemsidan var man tvungen att ta kontakt med de innan retur. Finns bara en mail att kontakta de... Se mer
Beställde skor som skulle vara ortopediska vilket de inte är vid leverans. Skor från Kina, vilket inte framkom vid min beställning. Dessutom är det fel skostorlek som har levererats! Har inte fått... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Mina skor gick sönder
Mina skor gick sönder
efter tredje användningen, luktade som billig fabrik, ingen kvalitet alls, och skulle vara vattentäta men började läcka in vatten efter kanske 7 användningar. Jag ville returnera varan först för en kändes så billig och fick halva pengarna tillbaka, men n'r jag kontaktade företaget och ville reklamera och ha tillbaka alla mina pengar för att dom gick sönder direkt så fick jag inget svar. Har nog kontaktat dom upp mot 15 gånger.
Fel produkt och ingen återkoppling
Fick hem fel sko, inte alls den modell jag beställt. Först snabb återkoppling tills jag krävde rätt produkt eller pengarna tillbaka. Då slutar de svara på mail. Rekomenderar ingen att beställa från denna site.
Riktigt dåligt jag har kontaktat dem i…
Riktigt dåligt jag har kontaktat dem i 1 månad nu för att få pengar tillbaka
Men hör inget av dom
Beställde ett par gympaskor vi fick fel…
Beställde ett par gympaskor vi fick fel sort och fel storlek så SEUPP Kina adress som kostar lika mycket som skorna när du skickar tillbaks blev blåst på 650:-.
Rekommenderar inte dessa!!!
De är bedragare
De är bedragare. De framställer sig som en svensk sida, men ingenstans på deras webbplats kan man se varifrån de skickar sina produkter. Jag beställde ortopediska skor, och bara efter betalningen fick jag ett mejl med information om att produkten skickas från Kina. Det tog en månad att få paketet. Skorna är inte ortopediska, utan gjorda av ren plast/toxiskt material. När jag ville returnera produkten fick jag medelande att jag måste betala frakten hela vägen till Kina om jag vill ha en fullständig retur.
Efter att jag klagade och sa att jag skulle anmäla dem, började de erbjuda först 30 % återbetalning, sedan 50 % och till sist 70 %. Jag accepterade 70 % eftersom det var uppenbart att jag hade blivit lurad, och jag borde vara glad att få tillbaka något alls. Senare skickade jag ett mejl från en annan mejladress och frågade varifrån de skickar sina produkter – de vägrade svara. Beställ inte från dem-det är en bluff.
Aldrig mera Nordic Drop!
Beställde "ortopediska skinnskor". Vad jag fick var kemikaliestinkande plastskor utan minsta antydan att vara "ortopediska". Storleken 44 var i verkligheten högsta 43.
Returen (till Kina) skulle jag bekosta själv.
Gick med på att få 50% återbetalning och rätten att behålla det värdelösa skräpet.
Skäms över att ha köpt något härifrån
Skäms över att ha köpt något härifrån! Köpte en hårfön som gick sönder efter 1 minut. Kvaliten är riktigt riktigt dålig. Köp inte! Dessutom har vi väntat på varan i 4 veckor!!!!
Bra kundservice
Handla absolut inte här!
Handla absolut inte här!
Jag har gjort misstaget. Detta är ett företag som använder sig utav drop shipping. Du lägger en order på deras hemsida till kraftigt överpris och dom gör sedan en order i Kina på sidor motsvarande Temu/Wish/Aliexpress och skriver in din adress och det skickas raka vägen därifrån. Det förklarar också deras leveranstider. Beskrivningen på hemsidan är totalt missvisande och falsk marknadsföring. Dom skickar saker som åker raka vägen ner i papperskorgen och det stinker kemikalier om deras produkter.
Vill man sedan returnera hänvisar dom till att du själv skall bekosta returfrakten till Kina vilket är väldigt dyrt. Allt för att avskräcka dig.
Handla absolut inte här det kommer göra dig fruktansvärt besviken!
Lurendröjeri företag rakt av! Vill du ha produkten så finns precis samma produkt på Temu betydligt billigare.
Sämsta betyg nånsin!
Jag kommer dessutom anmäla detta företag vidare till högre instans.
Varning handla inte här.
Handla inte här har inte fått mina varor, har väntat i 1 månad på leverans!!!!!
Mycket besviken
Mycket besviken. Beställer ett par fina tofflor och får hem äkta plast. Storleken motsvarar inte det jag beställt och produkten motsvarar på intet sätt det som utlovats.
När jag vill returnera produkten hänvisas jag till en annan leverantör i Kina.
BESTÄLLER VARPR FRÅN WISH OCH TEMU OCH…
BESTÄLLER VARPR FRÅN WISH OCH TEMU OCH SÄLJER FÖR 15-20 gånger mer!! Illa luktande plast skor som jag inte skulle ta emot GRATIS!! Och så vägrar dem återbetala!! Man ska stå för skyhöga retur kostnader själv!!! Falsk marknadsföring!!!
Sluta med falsk marknadsföring
Sluta med falsk marknadsföring! Sluta stjäla bilder på produkter ni inte skickar. Sluta skicka skräp.
Beställ absolut inget härifrån
Beställ absolut inget härifrån. Jag ångrade mitt köp minuter efter att jag lagt beställningen. Fick till svar att beställningen redan gått iväg. Detta minuter efter att jag ångrade mitt köp. Jag fick meddelande om att jag skulle få hjälp med full återbetalning när varorna kommit fram. Beställningsbekräftelsen kom dock långt efter att jag ångrat mitt köp.
Stövlarna som till slut kom passar inte och är inte dem som man ser på bilden på hemsidan. Bilden är stulen från en annan stövel försäljare. Man sysslar alltså med falsk marknadsföring
Stövlarna är dessutom för små och går absolut inte att nyttja som de ridstövlar som de säljs som.
Jag får returnera dem om jag betalar ca 600 kr i frakt till Kina. Det finns ingen information om detta på hemsidan, bara att man inom 14 dagar kan ångra sitt köp och returnera varorna.
Beställ inget skräp från detta blufföretag...
Köpte två par finskor i storlekar jag…
Köpte två par finskor i storlekar jag brukar ha men eftersom ingen av dem passade ville jag skicka tillbaka dem. Företaget heter Nordic drop Stockholm men deras kontorsadress är I Tyskland. När jag bad om returadress dit fick jag en adress till Kina. Adressen var så lång att den inte gick att skriva in till något transportbolag. Dessutom saknades telefonnummer som också var ett krav. Varje gång jag skrev till deras support så skickades ett förtryckt svar som inte hade med ärendet att göra. Valde därför att skicka skorna till deras adress I Tyskland. Enligt transportföretaget finns det inget Nordic drop på den adressen. Fick hem skorna igen och fick betala transport fram och tillbaka
Till sist erbjud sig Nordic drop att betala tillbaka 70%. Jag tog det erbjudandet men sitter med skor som passar och har ändå betalt för mycket pga all transport. Företaget är inte seriösa och deras kundsupport är ett hån. Handla inte av dem. Det står ingenstans att returen måste skickas till en omöjlig adress I Kina.
Var ärlig med uppgifter om era varor!
Var ärlig med uppgifter om era varor!
Breda och diabetiska skor för svullna fötter??? Ljug!
Dessa urdåliga OrthoFit är inte värda namnet då de inte finns tillstymmemlse till ortopediskt i dem!
Plastsulor dessutom i vinterväglag! Inte klokt!
Mätte fötterna enligt storleksguiden innan beställning,
Fötterna går inte ner i skorna överhuvudtaget!
Jag gör en rejäl dumhet som betalar för dem pga detta krångel med retur! Inte ens en retursedel medföljde!
Skänker dem till Erikshjälpen!
Är ni ärliga så betalar ni tillbaka pengarna!
Ulla i Edsbyn
ortopediska skor ha ha...
ortopediska skor ha ha.... beställde på fb o det kom riktigt kinaskräp ....inte värda 50 kr ens ...på dom rosa cerisa har dom suddat texten men det står fashion på plösen ... nu kostar dom 599 köpte förra året för 399 .... går ej att använda ... köp från svenska sidor ...allt annat är fråm Kina
Beställde ortopediska skor ,men när jag…
Beställde ortopediska skor ,men när jag fick dom visade sig att det var billiga skor gjorda i kina och inte alls som bilden filmen som hemsidan visar.Att returnera produkten till deras lager utomlands för en fullständig återbetalning kan betydande tillkostnader tillkomma skrev de .Så de erbjöd 30%avdrag på varan och man kunde behålla skorna.Fick ändå betala 349kr för skor jag inte vill ha!Beställ inget från de företaget då man inte får varor som de utger att det ska vara .