Norm Invest agerer særdeles hjælpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min Aktionærkonto. Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og d... Se mer
Företaget har svarat
Jeg vil gerne rose Norm Invest for en utrolig hurtig respons på min anmeldelse. Det er tydeligt, at I tager jeres kunders feedback seriøst, og det skaber stor tillid. Derudover er jeg meget tilfred... Se mer
Företaget har svarat
Norm Invest har meget gode anmeldelser. Det var det jeg selv undersøgte efter, da jeg skulle lede efter en investeringsapp. Det er fuldstændig forståeligt. Brugerfladen er ligetil og enkel, hvil... Se mer
Företaget har svarat
Man får altid fat i en medarbejder næsten med det samme når man ringer, og ellers ringer de hurtigt tilbage. Jeg syntes at Medarbejderne er utrolig hjælpsomme og kompetente. Fantastisk god service.
Företaget har svarat
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
Applebys Plads 7, 1411, København K, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig ekspedition af mine ønsker i forhold til min portefølje.

Svar från Norm Invest
Min konto blev pludselig blokeret uden ordentlig varsel eller forklaring. Da jeg spurgte hvorfor, blev jeg bedt om at indsende yderligere dokumentation for at få løst problemet, hvilket jeg gjorde med det samme.
Siden da har jeg ikke modtaget nogen form for respons, og min konto er stadig blokeret. Manglen på kommunikation og gennemsigtighed er stærkt utilfredsstillende, især når det handler om ens egne midler.
Jeg forventer som minimum klar information og rettidig support – noget jeg desværre ikke har oplevet her.
STAY AWAY

Svar från Norm Invest
God kundeservice og stabile afkast

Svar från Norm Invest
God service og rigtig gode til deres investeringer 👍😎

Svar från Norm Invest
Det er en sand fornøjelse at kunne investere uden at skulle vide alting selv. Det er let og overskueligt.

Svar från Norm Invest
Skulle bruge nogle af pengene. Det gik hurtigt med at få solgt. Og venter nu bare på udbetalingen. Perfekt

Svar från Norm Invest
Tydelig kommunikation og orientering.

Svar från Norm Invest
God og enkel måde at investere på og svar med det samme, da jeg ønskede at opsige en del af min portefølje.

Svar från Norm Invest
Rigtig godt investerings firma, altid god service og behandling.

Svar från Norm Invest
Gode muligheder for at sammensætte egen risikoprofil og portefølje og forrygende kundeservice. Kæmpe anbefaling, hvis du ikke selv gider brug din tid på løbende at købe og sælge enkeltaktier.

Svar från Norm Invest
God rådgivning og meget hurtig ekspedition. .

Svar från Norm Invest
Imødekommende service og gode resultater.

Svar från Norm Invest
Norm invest har kompetente mennesker ansat - og de reagerer hurtigt på alle henvendelser med flot service niveau. Kan kun anbefales.

Svar från Norm Invest
Hans-Christian er altid hurtig til at svare på mine spørgsmål. Virkelig god service! Kan anbefale Norm Invest til investeringer

Svar från Norm Invest
God service og superskarp rådgivning som altid👌🏼

Svar från Norm Invest
God porteføljeforvaltning, super brugervenlig platform og kundeservice i topklasse. Virkelig varm anbefaling herfra.

Svar från Norm Invest
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.