Efter mere end 2,5 år som tilfredse kunder hos Nord Leasing har vi netop indgået aftale om endnu en ny bil – og oplevelsen har igen været helt i top. Et særligt tak til Joakim og Alexander, som... Se mer
Det här tycker kunderna
Talte med dem ad flere omgange i opløbet til en aftale, men de ringede aldrig igen på det tilbud de selv afgav, og da jeg havde ringet og bedt om at blive ringe tilbage til af Joakim-sælger, ad 3... Se mer
Företaget har svarat
Joachim Nierich fra Nordleasing er fantastisk serviceminded, behagelig og engageret. Lige hvad man har brug for når man ivrigt søger den rigtige bil at lease. Fortrinligt forløb hele vejen igen. Denne... Se mer
Företaget har svarat
Jeg skulle leje en bil for første gang, og Nord Leasing var blevet anbefalet til mig. Jeg kontaktede dem, og de inviterede mig op samme dag. Jeg havde en meget stram tidsfrist for, hvornår jeg s... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Nord Leasing møder vi vores kunder i øjenhøjde. Leasing kan være svært at forstå men med vores kendskab til leasingmarkedet rådgiver vi dig om valg af bil, kontraktuelle forhold (også fra andre selskaber) samt økonomien i at lease. Ring eller skriv for en uforpligtende snak om hvad der er det rigtige for dig.
Kontaktuppgifter
Gøngehusvej 281, 2970, Hørsholm, Danmark
- 71995060
- info@nord-leasing.dk
- nord-leasing.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk service og den perfekte bil – kæmpe anbefaling!
Min oplevelse hos Nord leasing Vi har haft en virkelig god oplevelse med Nord Leasing. Kundeservicen var helt i top – især Joakim gjorde en stor forskel med sin hjælpsomhed og professionalisme. Han sørgede for, at vi fandt den helt perfekte bil til vores behov, og hele processen føltes tryg og nem.
Da bilen efterfølgende meldte en fejl, var de hurtige til at tilbyde at få den tjekket for os, hvilket vi satte stor pris på. Alt i alt en super god oplevelse, som vi varmt kan anbefale!.
Ser frem til mange flere handler samt aftaler gennem Nord leasing;)
Efter mere end 2,5 år som tilfredse…
Et særligt tak til Joakim og Alexander, som har været utroligt hjælpsomme og professionelle gennem hele forløbet.
De går virkelig langt for at finde den bil, der passer perfekt til vores behov, og det mærkes, at kundetilfredshed betyder alt for dem.
En klar anbefaling herfra! 🚗✨
Familien Graff
Awesome experience!
Had a great time buying a car from Nord Leasing. They were kind and professional, yet helpful with every concern of mine. They let me leave with a great car, without any dissatisfaction. Fully recommended!
God oplevelse
Nord Leasing har hjulpet mig med at importere min drømmebil – en Mercedes EQC med AMG fælge.
Hele processen har forløbet gnidningsfrit med god service, hurtig ekspedition og en fantastisk bil som resultat.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!
Import og salg af bil gennem Nord Leasing – en oplevelse i absolut topklasse!
Fra første kontakt til afhentning af bilen har hele forløbet med Nord Leasing været intet mindre end fremragende. Jeg følte mig tryg og godt informeret gennem hele processen – kommunikationen var både personlig og professionel, og det stod hurtigt klart, at her er tale om et firma, der virkelig brænder for det, de laver.
Man mærker tydeligt, at Nord Leasing lever af deres passion for biler, og det smitter af i måden, de behandler en som kunde på. Alt blev håndteret med stor omhu og engagement, og bilen blev leveret top klargjort, præcis som lovet.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – det bliver ikke bedre end det her!
Skal du købe bil så find et andet sted…
Skal du købe bil så find et andet sted !
Nord leasing bliver du kun taget i numsen af ! De svare ikke og er på ingen måde hjælpsomme når du har handlet !
Når du har handlet er de skide ligeglade .
Denne situation køber var blevet syg efter et år efter kontrakten var indgået og ønsker at komme af med bilen . Han finder som i kontrakten skrevet en 3 part og ik mindre en 3 køber ingen ville de godkende og intet kan lade sig gøre selvom de har fint regnskab . De ville bare ikke lade bilen gå videre og hjælpe ham ud af kontrakten . Til sidst ender det med han må lave ny kontrakt og indbetal på ny udbetaling samt depositum . Herefter ville de lige pludselig gerne tage bilen retur imod han ikke for sin udbetaling og depositum igen samt en mdr han har betalt i ydelse på bilen !! Hold jer langt væk !!!

Professionel og sober behandling
Har fra start til slut fået en professionel og sober behandling med en god dialog hele vejen igennem. Jeg ser frem til et langvarigt samarbejde.
Har leaset en mini cooper SE
Har leaset en mini cooper SE, og har fået kompetent og hurtig service igennem hele forløbet.
God vejleding i forhold til at skifte fra benzin til elbil.
TAK Joachim Nord leasing.
I har mine varmeste anbefalinger .
bedste service og imødekommende sælger
Skal du købe eller lease en bil så er der et sted du skal hen Nord leasing fra første skridt du træder ind møder du smilende og imødekommende sælger der er på for at imødekomme dit ønske Joakim og hans team har bragt mig helevejen igennem uden en eneste hovedepine tak
Min største anbefaling herfra.
Min største anbefaling herfra.
Jeg har længe gået og været skeptisk omkring det at lease kontra købe osv.
Joachim fra Nord Leasing tog mig hele vejen igennem, hvad kunne betale sig for mig - hvad kunne ikke betale sig mv. Han fortalte også alt det med småt 👌
Når du kommer forbi Nord Leasing bliver du taget rigtig godt imod, af et professionelt team hele vejen rundt.
Vil til hver en tid bruge Nord Leasing igen

Svar från Nord Leasing
Fantastisk service – særligt tak til Joachim og teamet hos Nordleasing!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Nordleasing i forbindelse med mit bilkøb. Allerede fra første kontakt blev jeg mødt med professionalisme, ærlighed og en oprigtig interesse i at finde den bedste løsning for mig.
Et særligt stort tak skal lyde til Joachim, som var helt fantastisk gennem hele forløbet. Han tog sig tid til at lytte, vejlede og sikre, at jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem. Man kunne tydeligt mærke, at han havde styr på tingene og virkelig gik op i at give en god oplevelse.
Også et stort ros til det øvrige personale på stedet – super venlige, hjælpsomme og imødekommende. Stemningen er rar og professionel, og man føler sig som kunde virkelig godt behandlet.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Nordleasing – både for deres rådgivning, deres gennemsigtighed og det stærke team, de har på stedet.

Særdeles professionel service
Særdeles professionel service. Altid muligt at komme i kontakt med. Transparent bil-leasing firma, der ved, hvad de laver. Kan kun give den varmeste anbefaling herfra.

Svar från Nord Leasing
Outstanding Experience with Nord Leasing!
I just received my second new car from Nord Leasing, and the experience has been nothing short of fantastic! From start to finish, the service has been top notch professional, fast, and incredibly accommodating.
A special thanks to Joachim, who truly made a difference. His expertise and dedication ensured that the entire process went smoothly. He was always available for any questions and made sure I got the best possible deal.
If you're considering leasing, I can highly recommend Nord Leasing.
They don’t just deliver cars—they deliver an exceptional service!
Fantastisk service
Fantastisk service! Har aldrig haft problemer eller lign. med dem! Konkurrencedygtige priser! Servicen er i TOP, og altid behjælpelige. Alt spiller bare fra start til slut!
5 stjerner!!
5 stjerner!!
Min kæreste og jeg har haft den store fornøjelse af at lease 2 xBMW igennem Nordleasing. Sikke nogle skønne biler vi har leaset. Hele processen har været upåklagelig, gennemskuelig og ikke mindst professionel. Den varmeste anbefaling til Joachim, som tog os i hånden hele vejen igennem.
Fantastisk service!
God kommunikation, opfyldte mine ønsker til bilen, hurtig levering og super service. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre og er 100% nogle man kan stole på.
Virkelig professionel rådgivning de…
Virkelig professionel rådgivning de levere hos Nordleasing. Alt er gennemskueligt, og priser der ligger bedste i markedet til mit behov.
Man føler sig velkommen når man kommer i deres udstilling, lille hyggeligt personlig sted, med personlig betjening.
Har i dag fra nord leasing fået…
Har i dag fra nord leasing fået nummerplader på min Mercedes clk og det har fra første samtale med Joachim været en stor fornøjelse ,har anbefalet til andre som har haft samme oplevede.
Kan klart anbefale nord leasing.
Mvh Sascha
Det er bestemt ikke sidste gang jeg…
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med Nord-Leasing. Fantastisk behandling, hurtig respons og kæmpe god service.
Joachim er helt igennem super, 5/5!
En super service også efter man har…
En super service også efter man har handlet.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.