Hele fijne webshop met een uitgebreid aanbod. Zowel qua speelgoed, als snacks en wandelgerief ruim genoeg keuze (soms te moeilijk om te kiezen zelfs) en alles van goede kwaliteit! Levering altijd su... Se mer
Det här tycker kunderna
Heel tevreden over Nora-Lou! Binnenkort mogen wij ons dwergpoedeltje Lily verwelkomen en ondertussen heb ik hier al verschillende keren besteld. De producten zijn mooi en van goede kwaliteit, de prijz... Se mer
Företaget har svarat
Zeer tevreden met de bestelde producten vr onze hond. Weer wat nieuwe en aparte producten gevonden, die overigens goedkoper waren dan andere alternatieven op de markt. De bestelling werd ook snel ge... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Welkom bij jouw dierenwinkel voor honden en katten! Ontdek ons uitgebreide assortiment hondenmanden, kattenmanden, kattenspeeltjes, hondenspeeltjes en veel meer!
Kontaktuppgifter
Belgien
- info@nora-lou.be
- nora-lou.be
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel goeie dienstverlening
Super persoonlijk? Onze hond is jarig en had van alles besteld en ze heeft ook de cadeautjes ingepakt. Kan het alleen maar aanraden!

Goed advies
Hele leuke spullen besteld. Een hondenmand, een mand voor in de auto, shampoo en een borstel. Via de chat gevraagd welke maat en welke borstel ik nodig had, gelijk reactie en een goed advies. Erg tevreden. Klaar voor ons toekomstige hondje!

Harnassen en badjas
Helemaal tevreden met de bestelling , product maat goed af te lezen op de website , mooie kwaliteit , vlot verzonden.
Twee duimen omhoog dus

Prachtige producten
Prachtige producten, zeer goede service. Reageren snel en heel vriendelijk op vragen. Zeker een aanrader

Svar från Nora Lou
Deze keuze is voor onze Frenky reuze!!
Onze Frenky heeft zijn donut mand met veel plezier ontvangen en slaapt erin als een prins. Hij had hem bij familie al even geprobeerd en was er niet uit te krijgen. Aangezien deze donut mand goed zijn voor zijn gezondheid, was de beslissing snel genomen. Ook het kleedje word door ons Frenky goed gebruikt om lekker op de bank te liggen. Al met al ! Een blijde pup en nog blijdere eigenaren . Wij overwegen een tweede mand te nemen voor op het werk. 🐾

Svar från Nora Lou
Snelle levering en mooie kwaliteit!
Heel tevreden van de service! Snelle levering.
Mooie kwaliteit! Fan van het zandkleurig Furlou Y-vormig Harnas Velvet en bijpassende handsfree hondenriem.

Mijn kat en ik..
Een goede en snelle bezorging. De kat 🐈⬛ en ik beleven veel plezier aan het kattenbandje. Dank je wel. 👍

Super fijne ervaring
Hele makkelijk site , waar je snel iets moois kan vinden voor je huisdier. Hele mooie spullen voor mooie prijs. Levering was ook heel snel en goed en stevig verpakt. Ik zou ik zeker vaker bestellen. Dankjewell

Svar från Nora Lou
Hondsblij 😉 en dolgelukkig waren zowel…
Hondsblij 😉 en dolgelukkig waren zowel ikzelfs als mijn teckeltje Jule met onze eerste bestelling!!! Een prachtig halsbandje dat haar beeldig staat, leuk speeltje, lekker geurende shampoo,… alles was gewoonweg top! EN ook super snel geleverd! Wij zijn fan en gaan zeker nog bestellingen plaatsen! Doe zo verder!!! Liefs, Anke en Jule

Svar från Nora Lou
Ik heb nu oa 2 verschillende maten…
Ik heb nu oa 2 verschillende maten honden mandjes besteld, mijn maltipoo slaapt er prinsheerlijk in, mooie producten, goede kwaliteit, fijne service. Een aanrader

Svar från Nora Lou
Zeer snelle levering na aankoop in de…
Zeer snelle levering na aankoop in de webshop! Zeer correcte prijzen en service. De bestelling was mooi verpakt en er zat een leuk kaartje bij. Ik heb op twee weken tijd twee bestellingen geplaatst en het zal zeker niet de laatste zijn. Onze Gaston (teckeltje) is super mooi met zen cocopup harnasjes😍😍

Svar från Nora Lou
De levering was heel snel
De levering was heel snel! Daarnaast netjes ingepakt en leuk bedankje :)

Zeer snelle verzending
Zeer snelle verzending, kwaliteitsvolle en mooie producten!

Wat een super service
Wat een super service, goede begeleiding en vlot contact 💚 ik bestel hier zeker nog

Zeer vlotte bestelling.
Zeer vlotte bestelling.
De service was ook zeer hoogstaand. Er werd zelf via whatsapp een duidelijke tracking gegeven wanneer het pakje zou aankomen.
De kwaliteit was ook top en zeker in verhouding tot de prijs.
Wij gaan hier zeker nog bestellen!

Supertoffe shop
Hele goeie service, leuke productjes voor kat en hond

Svar från Nora Lou
Heel mooie en betaalbare accessoires en…
Heel mooie en betaalbare accessoires en na 2 dagen al thuis bezorgt 👍

Mooie producten
Mooie producten, goede prijs, kwaliteit en communicatie.

Super fijne ervaring
Super fijne ervaring. Zal hier zeker nog bestellen. Duidelijke en vlotte communicatie, heel vriendelijk . Snelle verzending en levering. Op de dag van de levering zelfs een berichtje gekregen om te vragen of alles ok was. Kortom een echte aanrader!

Topservice
Duidelijke en vooral eerlijke service!!!
Heel vriendelijke dame die heel snelle en duidelijke info geeft. Topservice

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.