Nltoysy Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Let op dit zijn oplichters

Op 29 juli een lego product besteld. Alles verliep netjes, track en trace code gekregen. Maar helaas nooit ontvangen. Trace en trace code onbekend bij PostNL. Wordt steeds beloofd om het product opnieuw te sturen, maar helaas het wordt nooit verstuurd. Geld terug gevraagd maar helaas nooit terug ontvangen. Het zijn een stel oplichters. Aangifte gedaan bij de politie. Zag na onze aangifte dat de site niet meer werkt.

Kijk uit!!! Dit zijn regelrecht oplichters die het waarschijnlijk via een andere site het weer proberen.

29 juli 2025

Ik heb dan niet bij deze

Ik heb dan niet bij deze, maar de vorige het zelfde gehad, ook de zelfde advertenties en lego. Wat proberen te bestellen maar Nooit ontvangen en geld terug ho maar.
Valt wel op dat ook deze weer in groningen zou zitten.
Het is Nep zeker de prijzen, te mooi om waar te zijn.

22 juli 2025

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Per mail steeds aan het lijntje gehouden dat het nu echt zou worden verzonden. Uiteindelijk geld terug gevraagd, maar ook dan steeds antwoord met duizend excuses en dat het echt binnen een paar dagen wordt teruggestort. Ik wacht nog steeds…
Ga verdere stappen ondernemen

18 juli 2025

Let op deze site is nep

Let op deze site is nep, denk je een koopje te hebben kom je bedrogen uit, bestel niets bij nltoysy.nl heb aangifte gedaan voor internet fraude, update site sinds 26-7-2025 offline

14 juli 2025

Nepper dan nep

Website staat vol met nep reviews die zogenaamd van Trustpilot afkomen. Hier pas 1 review, zeer waarschijnlijk ook nep.

Lijkt sterk op de tactiek van galaxytoys.nl. Benieuwd of er nu ook zo razendsnel op een negatieve review wordt gereageerd.

3 juli 2025