Foto.com Nederlands Omdömen 2 570

TrustScore 2.5 av 5

2,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

In het verleden gewone afdrukken besteld en dat ging altijd goed. Nu een posterfoto besteld en die kwam met vouwen geleverd. Vele malen gevraagd om reactie en via site gemeld en zou een nieuwe krijgen... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 7 december mail gekregen waarin stond dat mijn foto’s verzonden waren. Tot op heden niets ontvangen. Status bestelling volgen werkt niet, hulp website is temporarily unavailable. Zaterdag 11 decem... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Over het algemeen prima kwaliteit. Verzendkosten wel wat hoog maar dat komt waarschijnlijk omdat de foto’s van België naar Nederland moeten opgestuurd. Ook verbaast het mij dat als ik, slecht oplett... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hier hetzelfde verhaal. Al jaren heel tevreden over foto.com! Ik wacht ook al weken op mijn kalenders. Site ligt idd plat. Foto.com is onbereikbaar, wel alles betaald natuurlijk! Al verschillende mail... Se mer

Företagsinformation

1. Fotoutskrift

Om Foto.com Nederlands

Informationen kommer från olika externa källor

Foto.com France
Foto.com Nederland
Foto.com Belgium
Foto.com Denmark
Foto.com UK
Foto.com Deutschland
Foto.com is een klantvriendelijke website waar je jouw digitale foto's kunt laten afdrukken. Ontwerp je gepersonaliseerde fotoboek en krijg hem eenvoudig en snel thuisbezorgd. Een fotoboek cadeau doen is de perfecte manier om je favoriete momenten te delen met familie en vrienden. Laat je verbeelding op de vrije loop gaan en maak je volledig gepersonaliseerde fotoboek met je mooiste herinneringen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Na 2,5 week bestelling 20748347 nog niet ontvangen

26 november heb ik foto's (kerstkaarten) besteld en tot op heden niets ontvangen. Ik heb al 2 keer een e-mail naar foto.com gestuurd en krijg alleen een e-mail terug dat ik op truspilot een review moet schrijven. Verder geen enkele reactie en hun website is ook al de hele week niet bereikbaar. Ik vrees dat ik dit jaar geen eigengemaakte kerstkaarten kan versturen.

Nog geen foto's geleverd

Helaas kan ik de kwaliteit van de foto's niet beoordelen. Ze zijn nl. nog steeds niet bezorgd.
Eerst duurde het al bijna een week voordat het bericht op 3 dec. kwam dat ze verstuurd waren. Op 9 dec heb ik via de mail contact met de klantenservice opgenomen met de vraag hoe nu verder als de foto's niet geleverd zijn. Nu op 11 dec nog steeds geen reactie en geen foto's!

Foto.com heeft faillissement gevraagd op 6/12/21

Op het nieuws staat artikel dat ze failliet zijn. De link kan/mag ik niet plaatsen van deze site.
Foto.com site werkt al dagen niet. Contact opnemen lukt dus niet. 2 weken geleden bericht gehad dat fotoboek onderweg is, maar nog steeds niets ontvangen... nochtans al veel fotoboeken besteld en telkens super in orde... dat er iets mis is wordt duidelijk maar ik had dan wel graag mijn centjes terug gehad...

Wat is er aan de hand?

Ik heb op 28 november fotoafdrukken besteld, tot op heden is er nog niets verzonden. Ik heb via de mail contact op genomen maar ook daar hoor ik niets op terug. Ik heb al vaker bij foto.com besteld en toen was ik heel tevreden. Ik snap dan ook niet wat er nu aan de hand is, plus dat de website uit de lucht is. Ik hoop toch echt dat ik mijn bestelling voor de 25e ontvang want het is bedoeld als kerstcadeau...

10 december 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling na 2 weken nog niet geleverd!

Ik heb op 26 november foto afdrukken besteld. 3 december kreeg ik een e-mail van foto.com dat de bestelling ter verzending was aangeboden. Ik heb grote twijfels of dit klopt, want ik heb nog steeds niets ontvangen. De website van foto.com is al dagen uit de lucht zodat ik hun telefoon nr. niet op kan zoeken en mijn e-mails beantwoorden ze niet. Wat is er met dit bedrijf aan de hand?

10 december 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De site is helaas telkens niet…

De site is helaas telkens niet beschikbaar, waardoor mooie aanbiedingen waar ik gebruik van had willen maken, niet meer geldig waren. De kwaliteit van de foto’s is nog altijd heel goed. Erg blij mee. Maar de site heeft steeds weer storing. Nu ook weer. Wil graag kalenders maken als kerstcadeau, maar denk dat ik dat toch via een ander bedrijf moet gaan doen. Probeer nu al 2 dagen hiervoor op de site te komen. Heel vervelend

8 december 2021

Weer mooi fotoalbum gekregen

Weer mooi fotoalbum gekregen. Fijn dat je zelf kunt indelen.

7 december 2021

Svar från Foto.com Nederlands

Veel bedankt voor uw positieve feedback Laura :)

Heel tevreden!

Ik heb tot nog toe alleen maar goede ervaringen. De foto's op het juiste formaat, geen klagen over. Goed verpakt en verzonden. Ik ga op herhaling.

5 december 2021

Svar från Foto.com Nederlands

Veel bedankt voor uw positieve feedback Yvon :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Misschien wordt ooit nog geleverd.

Op 25 november zou de bestelling verzonden zijn. Maar op 4 december 's avonds nog steeds niet ontvangen. Zit foto.com in verwegistan?

4 december 2021

Hallo Wim,

Het spijt ons voor het ongemak. Onze klantendienst is bereikbaar op support@foto.com en kan u informatie en oplossingen bieden. Aarzel niet om contact met hen op te nemen.

Hoogachtend,

Zeer ontevreden

Ruime tijd geleden besteld, tot op heden niets geleverd. Dure service, slechte kwaliteit.

4 december 2021

Hallo,

Hoogachtend,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Foto's laat ontvangen, kwaliteit prima

Op woensdag 25-11 zou het verstuurd zijn maar pas op vrijdag 3-12 ontvangen. Kwaliteit is prima. Jammer dat op de achterkant overal FujiFilm staat waardoor het niet echt als een kaartje te gebruiken is.

3 december 2021

Svar från Foto.com Nederlands

Veel bedankt voor uw positieve feedback Fred :)

Helaas geen foto ontvangen

Helaas geen foto ontvangen.
op 25-11 hebben wij een mail ontvangen met de melding dat de foto's gedrukt zijn en verzonden, maar helaas tot op heden (03-12) niets ontvangen..... Dat postNL het druk heeft geloof ik, maar zo lang kan het er toch niet over doen?

3 december 2021

Hallo Maaike,

Het spijt ons voor het ongemak. Onze klantenservice is bereikbaar op support@foto.com en kan u informatie geven over de status van uw bestelling. Er kunnen zich echter vertragingen voordoen en wij verontschuldigen ons daarvoor bij voorbaat.

geen foto's ontvangen

Ook ik heb tot op heden nog geen foto's ontvangen op 22-11-2021 besteld en kreeg als heel snel mail dat bestelling afgerond was en verzonden maar tot op heden niets ontvangen. Bij navraag kreeg ik antwoord dat het bij post.nl erg druk was. Geen enkel pakje of bestelling die ik gedaan heb de laatste dagen doet er zo lang over dus daar geloof ik helaas niets van.......

Hallo,

Het spijt ons voor dit ongemak. Gezien de tijd van het jaar is het echter zeer waarschijnlijk dat de levertijden langer zullen zijn dan normaal. U kunt er zeker van zijn dat wij ons best zullen doen om uw bestellingen op tijd af te drukken en te verzenden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen foto's ontvangen en de…

Geen foto's ontvangen en de klantenservice is heel slecht bereikbaar. Mail wordt retour gestuurd en de fout wordt neergelegd bij Post NL. Absoluut geen aanrader voor reclame. Kan ook op geen enkele wijze mijn geld terug ontvangen. Wellicht is er sprake van FRAUDE?

Hallo Jozien,

Het spijt ons voor het ongemak. Onze klantendienst is bereikbaar op support@foto.com en kan u helpen en indien nodig oplossingen aanbieden. U kunt er zeker van zijn dat wij ons best zullen doen om u te helpen en een compromis te vinden.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Geen trouwfoto's ontvangen

Geen trouwfoto's ontvangen. Ik heb geprobeerd geduldig te zijn maar heb inmiddels een email ontvangen dat t bezorgd zou moeten zijn. Alle hulp vanuit foto.com is welkom.

Update: de foto's zijn inmiddels nagestuurd :)

Hallo Jochem,

Het spijt ons voor het ongemak. U kunt contact met ons opnemen via support@foto.com. Wij zullen u kunnen helpen en u informeren over de status van uw bestelling.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 19 november 2021 heb ik meer als 300…

Op 19 november 2021 heb ik meer als 300 foto's naar u gestuurd om uit te laten printen. Uw verwerking was vrij snel, maar ik zit nu (30 november 2021, dus 12 dagen later) nog steeds op de foto's te wachten. Kunt u er werk van maken dat ik ze nu binnenkort eens mag ontvangen? Ik had dit NIET VAN U VERWACHT. Ik hoop snel van u een reactie te lezen.

30 november 2021

Hallo Truus,

Het spijt ons zeer van dit ongemak. Ik nodig u uit contact op te nemen met onze klantendienst op support@foto.com zodat wij u kunnen informeren over de status van uw bestelling en u zo snel mogelijk oplossingen kunnen voorstellen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.