Väldigt lång leveranstid
Väldigt lång leveranstid, förmodligen från Kina. Ringen som jag köpte var jättefin....på deras bild....I verkligheten var det skräp. Leksaksring!! Skäms era idioter som säljer sånt !!!
Går inte att få kontakt med företaget som utger sig för att vara ett svenskt företag när leveransen kommer från Kina och returen ska skickas till Kina med jättedyr frakt. Dessutom var örhängena jag beställt bara skräp. Gick inte heller att annulera köpet direkt vid beställningen. Se upp för detta företag!!!
Har försökt få tag i dem i mer än 2 veckor gällande en retur. Har mailat flera gånger. Inget svar eller återkoppling.
Beställde örhängen från Nivala Stockholm. Så vackra,precis som på bilden!Och även prismässigt possitivt!
Leveranstiden kan jag tycka va lite lång 2 veckor,men de kom hem i postlådan med Post Nord. Så kan inte vara mer än nöjd,så kan varmt rekomendera att beställa från Nivala🌝
Rena bluff-företaget! Jag beställde en ”elegant ” damblus röd i november. Betalade för snabb leverans!! Den kom i slutet på december en rosa herrskjorta i nylon med vita sömmar och herrknäppning. Inga tvättråd eller materialbeskrivning!! Ingen hjälp av klarna heller!! Besviken!!!
Beställde 3 par örhängen som inte alls liknar de som visas på bilden utan billigt skräp.
Ett tips: Handla inte!!!!
Nivana är ett blufföretag som jag kommer att polisananmäla. Riktiga skitprodukter. Köp inget från dem
Bluff!!!
Koftan som jag har beställt kom via GPNMGG, alltså Kina.
Den känns plastig, finns inte någon etikett i koftan som visar vad den är tillverkad av eller tvättråd. Vill gärna få kontakt med Nivala Stockholm.
Beställde en bikini som aldrig levererades, ändå vill de ha betalt. Har sökt bolaget ett antal gånger men de svarar inte.
Jag beställde baddräkt. Den såg inte ut som den på bilden och var av helt annan kvalite än vad jag väntade mig utifrån information vid köp. Efter min beställning har jag fått två mail från Nivala med erbjudande om rabatt vid nästa köp och info om att det ska ta längre tid att få varan. Nu när varan äntligen har kommit och jag vill reklamera att den inte är av rätt kvalitet och utseende har jag mailat redan tre gånger utan något svar. Det är inte ett företag du kan lita på.