Nina Studio Omdömen

1. StearinljusaffÀr
  2. Dekoration- och inredningsbutik
  3. Leverantör av smaksÀttare och dofter
  4. Hobbybutik

Nina Studio is een ambachtelijke en duurzame kaarsenmakerij gevestigd in Deventer, Nederland. Wij maken met liefde handgemaakte geurkaarsen van 100% natuurlijke en veganistische sojawas, die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en gifstoffen. Onze collectie biedt niet alleen elegante kaarsen, maar ook luxueuze interieurparfums, zoals diffusers, roomsprays en vrijstaande kaarsen, allemaal gecreëerd met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. Onze geuren zijn zorgvuldig samengesteld om warmte, ontspanning en verfijning in huis te brengen, geïnspireerd door de natuur en ontworpen om unieke momenten te verrijken. Bij Nina Studio geloven we in duurzaamheid, vakmanschap en het creëren van producten die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Ontdek ons brede assortiment stijlvolle woonaccessoires en geuren die een blijvende indruk achterlaten. Bezoek onze online winkel op ninastudio.nl en transformeer jouw huis in een oase van rust en elegantie.

UtmÀrkt

TrustScore 4.5 av 5

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Prachtig cadeautje besteld

Prachtig cadeautje besteld voor een collega. Veel keuze tussen mooie DIY cadeau's, wat natuurlijk éxtra leuk is om te geven voor iemand die graag creatief bezig is.
Cadeau is redelijk snel geleverd en was (zoals gevraagd) prachtig ingepakt. Super tevreden, ik ga hier zeker vaker bestellen!

6 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

O capricho já começa por fora

O capricho jå começa pelo lado externo da caixa. Eu acho a marca muito charmosa e a caixa de envio vem selada com uma fita personalizada da NINA. Ao abrir, nos deparamos com uma explosão de sentidos: cheiro, beleza, cuidado. Tudo muito bem embalado.
Estou encantada com a minha encomenda.

16 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

I loved the experience from the

I loved the experience from the purchase on the site until it arrived. In the store, it's super easy and fast to buy. When he arrived at my house, I opened the box and already smelled good. I loved the gifts. And the delivery was super fast.

26 juli 2023

Svar frÄn Nina Studio

Thank you very much! We love having you as a customer. ; x

Veel zorg en liefde

Prachtig verzorgd en ingepakt kaarsenpakket gekocht. De kaarsen geuren heerlijk en branden lang. Echt met veel liefde en passie gemaakt. Een ware aanrader!

1 december 2022

Svar frÄn Nina Studio

Heel lief van je, Dankjewel!

Warm en chique

Mooi vormgegeven, verfijnd geurende kaarsen in een chique verpakking. Fijn om zelf te hebben en om cadeau te geven!

17 januari 2023

Ontzettend bedankt!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Perfecte producten en uitstekende service

Nina studiokaarsen zijn geweldig. zeer geurend en laat de omgeving erg gezellig achter. ook de service en bezorging van de winkel zijn zeer wendbaar. Een pakket vol genegenheid, totaal anders dan alles wat ik ooit heb gezien bij online winkelen. Te perfect.

4 januari 2023

Prettig!

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer