Samtliga paket var skadade vid leverans. Påpekande direkt till leverantören, dom hänvisade till Nimara.se lämnade bilder på skadat gods samt på kartongerna. Efter några dagar ville man även ha filmer... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 28 av de 34 bästa företagen i Möbelaffär
Nimara.se - Ditt online möbelvaruhus✓ Stort urval av billiga möbler✓ 2-4 dagas leveranstid✓ Möblerna finns på lager✓
M.P. Allerups Vej 47b, 5220, Odense SØ, Danmark
- 084 - 46 85 152
- Kundservice@nimara.se
- nimara.se
Snabb leverans jätte fin stol
Fick en stol som det inte gick att…
Fick en stol som det inte gick att montera dynan på eftersom hålen var fel på den skrivit till kundtjänsten utan svar
Snabb o bra leverans. 👍
Snabb o bra leverans. Lätt att beställa o dom håller tiden
Jag har beställt 6 svarta stolar
Jag har beställt 6 svarta stolar.
Fick 4 svarta och 2 bruna.
Skickade bilder på detta för en reklamation och var noga med att låta stolarna vara kvar i förpackningen då jag såg att det var svårt att få tillbaka dom igen. Dock ser man på bilderna jag skickade tydligt att det är fel färg.
TROTS detta ville kundtjänst att jag skulle packa upp stolarna och ta en ny bild för att dom ville se ännu mer.
Gjorde detta med stor tvekan då jag vet hur kinkigt det kan vara att det måste vara orginalförpacknkng för reklamation.
Nu får jag inte tillbaka stolarna igen som jag var rädd för. Både jag och min man har testat.
Och nu vägrar dom att byta mina stolar då dom inte är i orginalförpackningen längre.
Så fruktansvärt dåligt bemött och så fult. Känner mig lurad att ta upp stolarna så att dom slipper byta dom.
Så nu har jag bara 4 svarta stolar och 2 stolar jag inte vill ha och inte kan skicka tillbaka.
OTROLIGT dåligt!!!
KÖP EJ HÄR!!
Akta er för detta företag
Akta er för detta företag! Du kan inte reklamera stolarna som går sönder efter 2 månader!! Dem har ingen support man kan ringa heller och deras svar på mail tar oftast 2 veckor! Rekommenderar inte!
Jättefin soffa men det finns dessvärre…
Jättefin soffa men det finns dessvärre ingen manual med. Det är ett stort minus
Stolarna är jättefina och väldigt…
Stolarna är jättefina och väldigt prisvärda. Tyvärr var jag tvungen att maila efter en vecka och fråga varför de inte hade skickats och fick då till svar att ingen behandlat ordern men sen skickades de samma kväll. Tycker inte man ska behöva maila för de ska skickas. Hade velat ha dem före helgen men nu kom de på måndagen efter. Hade nog inte beställt om jag vetat det skulle ta sådan tid, stolarna fanns ändå hemma.
Fin kvalité och enkel att bygga ihop
Fin kvalité och enkel att bygga ihop. Samt ett bra pris
Beställde 4 matstolar som kom igår
Beställde 4 matstolar som kom igår. Nu är de monterade. Väldigt fina! Snabb leverans eftersom stolarna fanns i lager.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Dålig kvalité, ritning och skåp stämmer inte överens
Vi beställde två stycken skoskåp från Nimara. Det gick knappt att bygga ihop ena för hålen är borrade fel, på den andra fick vi ta en del från den första för att den skulle bli hel. Det står att det går ha den fristående på golvet men den är väldigt framtung och man måste vara väldigt försiktig när man öppnar luckan till skorna. Som ersättning skulle vi få en ny eller 128 kr, ett skåp kostade 499

Svar från Nimara.se
: Mycket nöjd kund!
Jag är mycket nöjd med min upplevelse i Sverige. Allt fungerade smidigt, leveransen var snabb och produkten höll bra kvalitet. Kundservicen var trevlig och hjälpsam. Jag kan varmt rekommendera!
Fick knappast någon hjälp
Fick knappast någon hjälp, upplever kundservicen mycket dålig och oseriös.
Tyvärr inte nöjd
Tyvärr inte nöjd. Leveransen var försenad i tre veckor och pga fel i deras system skapades två och samma beställningar . När det upptäcktes så enligt Nimara det var för sent och trotts att de inte skickade varorna så behöll dem 600 kr för frakt. Så du riskerar att du blir fel debiterad och bestulen.
Tog lång tid att få hem varorna.
Tog lång tid att få hem varorna.. tro dok att de va fraktfirmans fel.. alla paketen va i stort sett skadade jag hade 12 paket men va bara ett som jag behövde reklamera..fick pengar snabbt för den skadade varan.. hade jag hittat nåt mer där ifrån målgång gång kommer jag att beställa! Akustikpanellerna va jätte fina
Snabba och alltid tillgängliga med…
Snabba och alltid tillgängliga med mycket prisvärda möbler.
Kvalitén på akustikpanelerna var bättre…
Kvalitén på akustikpanelerna var bättre än förväntat och leveransen var smidigt och bra