Nikkel-Art.nl Omdömen

2 456
TrustScore 4.5 av 5

4,6

Kwaliteit is tot nu toe top. een set gordijnen en een aantal posters. Kleuren waren uitstekend en materiaal is goed. Levertijden zijn wel heel erg lang. Ik had een verkeerde bestelling waardoor ik iet... Se mer

Visualiseren op de site was later niet te onderscheiden van echt. Bestellen ging vlot en levering binnen enkele dagen. We moesten wel even de slag te pakken krijgen met zo'n lange lap in de hoek. Maar... Se mer

Heb 2x schilderijen op canvas besteld en 1x een foto als sticker zijn zeer mooi en goed geleverd gewoon schitterend en binnen 7 dagen

Ik heb hele goede ervaringen met Nikkel Art. Medewerker Monika heeft mij goed geinformeerd en geadviseerd. Ik had zelf een fout gemaakt in het bestellen van mijn order en dit kon snel gecorrigeerd wor... Se mer

1. Tapetbutik
  2. Gardinaffär
  3. Dekoration- och inredningsbutik
  4. Inredningsarkitekt
  5. Butik med konstnärsartiklar
  6. Affischbutik

Nikkel Art – gepersonaliseerde wanddecoratie op maat, rechtstreeks van de fabrikant. Bij Nikkel Art brengen we jouw muren tot leven met unieke printdecoraties die perfect passen bij jouw stijl en interieur. Al meer dan 15 jaar produceren wij hoogwaardige fotobehang, plexiglas schilderijen, aluminium prints, canvas schilderijen, glasschilderijen, tuinposters en nog veel meer – allemaal op maat gemaakt in onze eigen productiehal in België. Onze missie is om kunst persoonlijk te maken. Of je nu kiest voor een rustgevend landschap, een kleurrijk bloemenmotief, een zwart-wit foto of je eigen favoriete afbeelding – elk product wordt speciaal voor jou gedrukt met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij onze geavanceerde printtechnologie en zorgvuldig geselecteerde materialen garanderen we haarscherpe beelden, intense kleuren en een lange levensduur, zowel binnen als buiten. Bij Nikkel Art combineren we vakmanschap met creativiteit. Ons team van experts begeleidt je graag bij het kiezen van het juiste materiaal, formaat en design, zodat jouw interieur of buitenruimte precies de sfeer uitstraalt die jij wilt creëren. Onze klanten waarderen vooral: Producten op maat – van formaat tot motief, volledig aanpasbaar. Premium kwaliteit – professionele prints met perfecte afwerking. Snelle levering – elk product wordt in eigen atelier vervaardigd en zorgvuldig verpakt. Duurzame materialen – milieuvriendelijke inkten, recycleerbare basismaterialen. Uitstekende klantenservice – persoonlijk, transparant en oplossingsgericht. Of je nu je woonkamer, slaapkamer, kantoor, keuken of tuin wilt verfraaien, bij Nikkel Art vind je de ideale wanddecoratie voor elke ruimte. Laat je inspireren door duizenden motieven uit onze beeldbank of upload je eigen foto voor een volledig unieke creatie. Wij leveren in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg – met lokale websites en klantenservice in meerdere talen. Bezoek onze website https://www.nikkel-art.nl en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je interieur te personaliseren met stijlvolle wanddecoratie van topkwaliteit.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor