NH Kozijnen Omdömen

TrustScore 3 av 5

Företagsinformation

1. Byggföretag

Skrivet av företaget

NH Kozijnen is gespecialiseerd in het leveren en monteren van hoogwaardige maatwerk kozijnen. Dat doen wij voornamelijk door een geoptimaliseerd verkoopproces en betrouwbare leveranciers. Vanuit ons hoofdkantoor in Haarlem helpen wij particulieren en zakelijke klanten met het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Daarnaast hebben wij een vestiging in Alkmaar en Spanje (Marbella). De slogan “Maatwerk en kwaliteit” is een werkwijze die u terug vindt bij ieder product dat het magazijn verlaat en bij de klant wordt afgeleverd of gemonteerd. Naast NH Kozijnen is ook Timmerfabriek Verzijlbergen onderdeel van BT&O Groep. Sinds 1988 is Timmerfabriek Verzijlbergen dé specialist in het ontwerpen, zagen en produceren van ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien. Met een productiehal van 1.100m2+ kunnen wij inspringen op bijna alle (maatwerk) wensen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit bedrijf is om te janken

Dit bedrijf is om te janken. Ik kan me volledig vinden in de slechte reviews. Inmiddels ken ik bijna iedereen die daar werkt. Alexander Tamboer en Wesley Groffen hebben hun personeel blijkbaar goed geleerd hoe je klanten voorliegt en aan het lijntje houdt.

Ik kan een boek schrijven over dit bedrijf. De plaatsing is twee keer verplaatst: één keer zonder dit te laten weten en de andere keer via een mailtje op vrijdagmiddag om 17:30, terwijl de plaatsing die maandag zou plaatsvinden.

Het plaatsen zou één week duren, met eventueel uitloop naar een tweede week. Uiteindelijk heeft het bij mij twaalf weken geduurd. In die tijd heb ik met dichtgetimmerde kozijnen gezeten, midden in de winter. Toen had ik mijn glas-in-lood ook nog niet terug; dat heeft nog veel langer geduurd. Daar ben ik meerdere keren over voorgelogen, zowel door Alexander als door N., die vaak de telefoon opneemt.

Het glas-in-lood lag netjes bij een bedrijf dat nog zoveel geld kreeg van NH Kozijnen, dat ze niet aan mijn ramen begonnen totdat er een aanbetaling werd gedaan. Via een bemiddelaar tussen mij en NH Kozijnen is afgesproken dat Alexander een aanbetaling zou doen, zodat ze aan het glas-in-lood konden beginnen. Zoals wel vaker kwam hij die afspraak maar gedeeltelijk na: hij betaalde slechts een deel van het afgesproken bedrag. Ik heb uiteindelijk zelf de rest betaald, omdat ik na zes maanden mijn ramen eindelijk wel terug wilde hebben.

Maar daarmee waren de problemen nog niet voorbij. De nieuwe kozijnen bleken een andere maat te hebben dan de oude, waardoor er opnieuw extra kosten gemaakt moesten worden om het glas-in-lood passend te maken.

Ik krijg nog steeds geld van deze club. Maar de held Alexander Tamboer neemt de telefoon niet op en reageert ook niet op e-mails.

Blijf hier weg.

3 november 2025
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Helaas is alles mis gegaan

Helaas is alles mis gegaan: tot 2x aan toe is het raamkozijn verkeerd ingemeten. De deurkozijnen moesten ook opnieuw. Uiteindelijk konden we niet anders dan de foutieve maat accepteren. Het is niet netjes afgewerkt, ze kiezen voor de snelle oplossing en luisteren niet naar de klant, afspraken worden niet nagekomen. Er wordt continu van alles beloofd maar we moesten continu overal achteraan zitten en steeds zelf bellen. Het meest teleurgesteld ben ik in de eigenaar. Uiteindelijk kreeg ik hem aan de lijn, hij kwam langs om de openstaande punten door te nemen en beloofde zelf de eindoplevering te doen maar... nooit meer wat van hem gehoord. Er is geen eindoplevering geweest en maanden na dato sturen ze wel nog de laatste factuur. Wij voelen ons totaal niet serieus genomen. Al met al heeft het in plaats van 4 weken ruim 6 maanden geduurd.... Ik raad het bedrijf zeker niet aan. Goedkoop is duurkoop, en zo goedkoop was het ook niet.

18 juni 2025
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.