Wat al heel fijn begon, was de mogelijkheid om een proefles te volgen. De cursus is handig opgedeeld. Misschien een klein beetje verouderd. En soms wat lastig dat je het huiswerk niet volledig onl... Se mer
Det här tycker kunderna
De opleiding staat vol fouten. De examenvragen waren verouderd. Bepaalde zaken waren niet meer volgens de huidige wetgeving. Ook waren de examenvragen niet in verhouding met de cursus. Een groot... Se mer
Företaget har svarat
Momenteel volg ik de cursus Spaans basis en gevorderden. Inhoudelijk vind ik deze cursus zeer goed. De lessen zijn gestructureerd opgebouwd en voorzien van gesproken dialogen, sinds kort met videobeel... Se mer
NHA plaza werkt overzichtelijk. Daarnaast is het goed om naast online tekst, ook een klapper te hebben met de tekst, zodat belangrijke passages gemarkeerd kunnen worden. Enig aandachtspuntje is dat d... Se mer
Företagsinformation
- Studiecenter
- Yrkesförberedande skola
- Yrkesutbildning
Skrivet av företaget
Op zoek naar een cursus? Met ruim 400 cursussen vind je altijd een opleiding die bij jou past. ✓ 15 dagen gratis op proef ✓ Gratis Proeflessen ✓ 85 jaar ervaring
Studeer wanneer jij maar wil
Starten kan elke dag van het jaar!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 03 / 257 51 91
- nha.be
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het is heel super voor basisboekhouding.
Super tevreden en dankbaar dat ik m’n droom kan realiseren samen met jullie
Ik ben heel tevreden van jullie cursussen.
Perfecte combinatie en zeer goed uitgelegd . Ook voor mensen zonder enige ervaring ook doenbaar.
M’n type cursus perfect kunnen volgen.
Nu ook dierenarts assistent. Heel leerzaam .
Goede begeleiding
De cursus is logisch opgebouwd en werkt wel fijn. De docenten reageren in een zeer korte tijdspanne wat ook een pluspunt is 👌.
Groot aanbod aan cursussen
Snelle levering van de cursus.
Betaalbaar.
Veel keuzemogelijkheden
Goede service en cursus die ik…
Goede service en cursus die ik momenteel volg heel goed opgesteld.
Leuk om bij te leren
Leuk om bij te leren
Cursus was duidelijk en goede begeleiding van coach
Dikke duim
Een aanrader
Zeer aangenaam om via NHA een opleiding te volgen. De cursussen zijn zeer overzichtelijk en gestructureerd. Ook de mogelijkheid om vragen te stellen en snel antwoord te krijgen is een meerwaarde.
Degelijke cursussen.
De cursussen zijn goed uitgewerkt en van een degelijk niveau. Huiswerken worden zeer vlug verbeterd. Getuigschrift ontvang je met een feestpakket.

Svar från NHA
Cursus Frans gevorderden
Cursus Frans gevorderden : Overzichtelijke en goed gestructureerde cursus. Stabiel online platform. Zeer snelle antwoorden op cursus gerelateerde vragen en verbetering van huiswerken. Correcte prijs.
Jouw opleiding, jouw tijd
De opleiding ligt volledig zelf in jouw eigen handen. Je bepaalt zelf hoe snel of hoe traag je wilt gaan. Heb je even geen tijd door professionele druk, dan kan je dit gerust zelf uitstellen.
Opleiding zijn wel niet van de poes, je moet er echt je volledige aandacht bijhouden en zijn eigenlijk wel bachelor-niveau.
Ondersteuning door de leerkrachten is ook top
Ja al meerderen
Heb al meerdere cursussen gevolgd en steeds prettig. En goede leraar gehad.
Betaling in termijnen loopt fout en meer
Betaling in termijnen loopt fout. Gedwongen om alle resterende termijnen in 1 keer te betalen. Na betaling duurt het dagen en nog niets van de rest van de lessen gekregen. Moeten bellen en hopen dat het nu goed komt. Docent trekt punten af voor taalfouten in een cursus dierenassistent. Docent leest de vragen zelf niet goed. Bij de vraag som op verwacht ze toch een hele toelichting.

Svar från NHA
Je kan op je eigen tempo verder…
Je kan op je eigen tempo verder studeren.
Je ontvangt op korte tijd een antwoord op je vragen.
De cursus zit 'naar mijn mening' logisch en goed in elkaar.
Bij het maken van de oefening is het jammer dat:
- het ß niet directer kan worden ingevuld.
- de antwoorden bij het idiom soms fouten aangeven -> omdat je niet de volledige vertaling hebt weergegeven die werd ingesteld - terwijl je eigenlijk wel juist hebt geantwoord.
Ik volg de cursus boekhouding en deze…
Ik volg de cursus boekhouding en deze cursus is voor mij zeer duidelijk en studeert vlot.
Ze helpen je als je vragen hebt
Ze helpen je als je vragen hebt, geven goede adviezen, en de cursussen zijn zo goed in een gestoken
Goede opleidingen en goede service
Zeer tevreden
Alles is zeer duidelijk, de communicatie met de leerkracht gaat vlot en de zendingen zijn op tijd
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.