N'finity Beauty Omdömen

1 745
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Efter ejerskiftet til North Medical er denne klinik blevet fuldstændig upersonlig, uorganiseret og direkte ubehagelig at besøge. Jeg mødte op i god tid til en planlagt konsultation, men blev mødt a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale North Medical i Roskilde. Jeg fik lavet de flotteste læber af sødeste Maja, som var utrolig professionel og grundig hele vejen igennem forløbet. Både under konsultationen o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er kommet på klinikken i Sønderborg i omtrent 2 års tid, og møder hver eneste gang en nærværende, rar og professionel service fra Diana. Det tydeligt at mærke, at Diana brænder for faget, og at hendes... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Diana Q er virkelig den dygtigste og mest professionelle til sit arbejde! Jeg har flere gange fået lavet mit gummy smile hos Diana Q, og jeg er mere end tilfreds med resultatet. Man kan virkelig mærk... Se mer

Företagsinformation

1. Skönhetssalong
  2. Kosmetikbutik

Skrivet av företaget

Vi er Danmarks største kosmetiske lægeklinikkæde med 16 klinikker fordelt over hele landet. Vi tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske behandlinger, der kan hjælpe dig med at se og føle dig bedst muligt. Vores mission er at give dig den bedste mulige oplevelse, når du vælger at få en kosmetisk behandling. Vi har et team af erfarne kosmetiske sygeplejersker og læger, der er certificerede og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi tilbyder altid gratis og uforpligtende konsultationer, så du kan lære mere om de forskellige behandlinger og finde ud af, hvad der er det rigtige for dig. Vi er stolte af vores ry for kvalitet og kundeservice. Vi har vundet flere priser for vores arbejde, og vi har mange positive anmeldelser fra vores kunder. Hvis du overvejer at få en kosmetisk behandling, så kontakt os i dag. Vi vil være glade for at hjælpe dig med at finde den rigtige behandling til dig. Her er nogle af de ting, der gør os unikke: * Vi er Danmarks største kosmetiske lægeklinikkæde. Det giver os en god dækning og gør det nemt for kunder at finde en klinik, der er tæt på dem. * Vi tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske behandlinger. Det giver kunderne mulighed for at finde den behandling, der passer bedst til deres behov. * Vi har et team af erfarne kosmetiske sygeplejersker og læger. Det sikrer, at kunderne får behandlinger af høj kvalitet af uddannet personale. * Vi tilbyder altid gratis og uforpligtende konsultationer. Det giver kunderne mulighed for at lære mere om de forskellige behandlinger og træffe en informeret beslutning. * Vi har vundet flere priser for vores kvalitet og kundeservice. Det er et bevis på, at vi er en virksomhed, der er dedikeret til at give vores kunder den bedste mulige oplevelse. Vi håber, at du vil overveje at vælge Nfinity Beauty, når du skal have en kosmetisk behandling. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give dig en positiv oplevelse.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 5 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 745)

97 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Aabenraa

Jeg var i Aabenraa hvor jeg fik lavet både læber og hage hos søde Diana Q
Min hage og læber er blevet meget flotte og mega god oplevelse og mega god service
Jeg var meget dårlig da jeg ikke er god til nåle men hun gjorde til jeg var tryg og spurgt om jeg var okay op til flere gang jeg kan kun anbefale hende hun er så god til hendes arbejde og sød og rar😊

23 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer langt væk fra N’finity beauty, hvis i ikke vil have ødelagt jeres læber.

Jeg har fået lavet fillers i læberne flere gange hos N’finity i København, blandt andet af ejeren ham som starter med S. Første gang var jeg egentlig godt tilfreds, men efter ca. tredje behandling blev mine læber ødelagt og skæve. Min overlæbe kom til at ligne en opdelt pølse, og jeg fik et sår i læben efter behandlingen.

Jeg er nu i gang med at få opløst al min filler hos en anden, professionel klinik – som også er dyrere. Herefter skal jeg starte helt forfra med fillers.

Jeg vil derfor anbefale at finde et andet sted, og bruge lidt flere penge et andet sted for at være sikker på at alt bliver gjort professionelt.

15 juli 2025
Logotyp för N'finity Beauty

Svar från N'finity Beauty

Hej Ukendt bruger

Det er ærgerligt med din beskrivelse af din oplevelse. Du beskriver dog, at du tidligere har været tilfreds. Du er velkommen til at kontakte os på hoved nummeret således vi sammen kan finde frem til en god løsning.

Mvh
Nfinity beauty

Aflyser gang på gang!

Aflyser gang på gang!

Det er undskyldninger som fejl i booking systemet, eller at de ikke udfører lige den behandling i Roskilde. Ikke nok med at de aflyser, det er via en sms lørdag aften! Det er så uprofessionelt, og jeg kommer ikke til at sætte min ben her igen!

12 juli 2025

Viborg - Mette

Jeg er kommet ved Mette i Viborg 3 gange nu. Jeg er en temmelig voksen pige, som gerne ville have gjort noget ved to dybe furer i ansigtet. Det var vigtigt for mig, at jeg ikke kom til at se "pumpet ud" men fik et friskere og naturligt look. Det har Mette sørget for. Jeg er SÅ glad for resultatet og kommer helt sikkert igen!

1 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var ved Diana i Aabenraa i dag og…

Jeg var ved Diana i Aabenraa i dag og jeg fik den bedste behandling. Hun gav en god vejledning og et smukt resultat med fillerbehandling - som gav de smukkeste læber og et naturligt løft ved fylde i kinderne...og så lidt botox i hage og vredesfurer - men det har hun gjort før.
Jeg føler mig tryg i hendes hænder 😊

4 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anbefalder søde Diana i Haferslev For botox eftertjekke har jeg vært hos…

For botox eftertjekke har jeg vært hos Haderslev klinik ved sødeste Diana idag 💖 For 2 uger siden har jeg vært for første gang hos N’finiti i Vejle for 3 behandlinger , hvilket var meget skuffende og følt mig snød troeds det dyre 4500 kr. har jeg betalt ,følt mig dårlig behandlet ,men hold da op hvor behandleren er forskelige hos denne firma , idag jeg kommet ud af kliniken i Haderslev m.smil på læber , godt og venlig og professionel behandlet af søde Diana 🙏🏼 kan tydelig mærk forskelen men den botox jeg eftertjekke fået idag , i forhold til den minimale jeg fået første gang med utilfredsstillet resultet i Vejle ! Idag jeg bliver en stam kunde hos Diana i Haderslev fremover 🙏🏼 . Tak for du omvæltet min omfattelse om denne klinik med din go, venlig og respektfulde behandling og modtagelse 🙏🏼💞

3 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Josefine fra N’Finity Beauty Kbh er en…

Josefine fra N’Finity Beauty Kbh er en sand kunster. Så smukt et arbejde har jeg ikke set nogensinde. Elegant, diskret og sofistikeret og wow på samme tid. Jeg er SÅ glad for mine læber og min botox, som ikke er stoneface, men stadig er levende og har bevaret mine personlige træk. Varm varm anbefaling herfra - du kommer til at blive virkelig glad!!

11 juni 2025

Flotteste læber 👄

Har i dag besøgt afdelingen i Køge og blev taget godt imod af Marianne.
Hun er så behagelig og lyttende og jeg endte op med de fineste læber, som jeg kun kunne have drømt om.

27 juni 2025

Useriøs forretning

Useriøs forretning. Januar 2024
De havde black friday, så jeg ville have ordnet mit gummy smile. Bestiller tid til forundersøgelse i Viborg. Dukker op til min tid, men bliver mødt af en lukket dør. Ringer til dem, de troede det var i Odense og så ender forundersøgelsen telefonisk. Jeg fortæller dem i telefonen at jeg har booket en tid i Viborg d. xx kl. xx, og spørger om de har styr på det. Ja det havde de.
Jeg dukker så op til min tid og kommer igen til en lukket dør. Jeg ringer efter et stykke tid. De troede det var i Århus. Men han ville køre med det samme så han ville være der om en time ca. Tiden går, der kommer flere kunder med tider og ender til sidst med at så fire og vente og kommer over en time for sent.
Da jeg så endelig kommer ind er det også bare en virkelig dårlig oplevelse. Jeg spørger til hvorfor de ikke har styr på tiderne og ender med at diskutere med ham om at der stod noget andet i deres system.
Jeg bliver hurtigt lige bedt om at smile. Giver to stik botox og sender mig ud af døren.
Da jeg så skal betale fortæller han mig det bliver x antal kroner, hvor jeg så tilføjer at jeg har booket til Black Friday pris, hvor jeg så også fik det til prisen jeg havde booket.
Elendigt sted!

25 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været inde hos dygtige Betina.

Jeg har været inde hos dygtige Betina.
Er så glad for jeg endelig tog mig sammen til at komme til en professionel hudanalyse, efter jeg er startet op med ZO produkter, efter betinas anbefaling.
Har min hud fået mere glød, mindre pore og ser bare så sund ud.
Varm anbefaling herfra😍

24 juni 2025

God oplevelse

En stor ros til Marianne i Hillerød.
Professionel vejledning til mine ønsker til botox omkring mine øjne, så jeg får et friskere, men samtidig naturligt look.
God behandling og altid i godt humør.
Jeg vil komme fast hos Marianne fremover i Hillerød. TAK❤️

24 juni 2025

Fillers hos Marianne

Jeg fik lavet fillers i læberne hos Marianne i København, og hun var så god! Super sød, professionel og virkelig dygtig – jeg følte mig tryg og i gode hænder hele vejen igennem. Resultatet blev så flot! Jeg kan varmt anbefale hende!

22 juni 2025

Jeg har lige fået en behandling af Louise fra Esbjerg

Jeg har lige fået en behandling af Louise fra Esbjerg. Hun var super proffesionel og har lavet de smukkeste læber på mig. Hele vejen igennem fortalte hun mig om forløbet og jeg er yderst tilfreds både med behandlingen, og for hendes måde at behandle mig på. Bestemt ikke sidste gang jeg skal have en behandling af hende.

20 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tilfreds hver gang.

Har i lang tid fået Botox og fillerbehandlinger hos søde Louise i Esbjerg, og er hver gang ovenud tilfreds. Hun er kompetent og imødekommende, super dygtig og vigtigst af alt ærlig når jeg spørger ind til behandlinger, og forsøger ikke bare at “sælge” mere end jeg har brug for.
Det gør også at jeg er 100% tryg i at jeg får et naturligt og pænt resultat.
Absolut anbefalelsesværdigt!

20 juni 2025

Botox/Hillerød

Det kan være svært at navigere rundt mellem alle klinikker
Meeen Marianne hos Nfinity i Hillerød er heelt nede på jorden og god til at rådgive.
Kan på det varmeste anbefale hende ❤️

19 juni 2025

N’finity København

Havde den bedste oplevelse hos Marianne i København. Super sød og dygtig! Hun tog imod mig på en virkelig professionel måde og passede godt på mig da jeg blev lidt nervøs. - og så er resultatet jo bare perfekt.

18 juni 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.