N'finity Beauty Omdömen

1 745
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Efter ejerskiftet til North Medical er denne klinik blevet fuldstændig upersonlig, uorganiseret og direkte ubehagelig at besøge. Jeg mødte op i god tid til en planlagt konsultation, men blev mødt a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale North Medical i Roskilde. Jeg fik lavet de flotteste læber af sødeste Maja, som var utrolig professionel og grundig hele vejen igennem forløbet. Både under konsultationen o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er kommet på klinikken i Sønderborg i omtrent 2 års tid, og møder hver eneste gang en nærværende, rar og professionel service fra Diana. Det tydeligt at mærke, at Diana brænder for faget, og at hendes... Se mer

Företagsinformation

1. Skönhetssalong
  2. Kosmetikbutik

Skrivet av företaget

Vi er Danmarks største kosmetiske lægeklinikkæde med 16 klinikker fordelt over hele landet. Vi tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske behandlinger, der kan hjælpe dig med at se og føle dig bedst muligt. Vores mission er at give dig den bedste mulige oplevelse, når du vælger at få en kosmetisk behandling. Vi har et team af erfarne kosmetiske sygeplejersker og læger, der er certificerede og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi tilbyder altid gratis og uforpligtende konsultationer, så du kan lære mere om de forskellige behandlinger og finde ud af, hvad der er det rigtige for dig. Vi er stolte af vores ry for kvalitet og kundeservice. Vi har vundet flere priser for vores arbejde, og vi har mange positive anmeldelser fra vores kunder. Hvis du overvejer at få en kosmetisk behandling, så kontakt os i dag. Vi vil være glade for at hjælpe dig med at finde den rigtige behandling til dig. Her er nogle af de ting, der gør os unikke: * Vi er Danmarks største kosmetiske lægeklinikkæde. Det giver os en god dækning og gør det nemt for kunder at finde en klinik, der er tæt på dem. * Vi tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske behandlinger. Det giver kunderne mulighed for at finde den behandling, der passer bedst til deres behov. * Vi har et team af erfarne kosmetiske sygeplejersker og læger. Det sikrer, at kunderne får behandlinger af høj kvalitet af uddannet personale. * Vi tilbyder altid gratis og uforpligtende konsultationer. Det giver kunderne mulighed for at lære mere om de forskellige behandlinger og træffe en informeret beslutning. * Vi har vundet flere priser for vores kvalitet og kundeservice. Det er et bevis på, at vi er en virksomhed, der er dedikeret til at give vores kunder den bedste mulige oplevelse. Vi håber, at du vil overveje at vælge Nfinity Beauty, når du skal have en kosmetisk behandling. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give dig en positiv oplevelse.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 5 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 745)

97 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Karina, Odense

For mig er det en tillidssag - jeg er i de bedste hænder hos Karina i Odense ❤️
Hun lytter - giver gode råd - og jeg har været tilfreds hver gang - Tusind tak Karina 🌺❤️

10 september 2025

Læber af karina

Fik i dag lavet læber af karina i Aarhus.
Virkelig god service, man følte sig tryg da hun førte nålen og hun har lavet mine læber så smukke.
Er mere end tilfreds! 10/10 herfra 🥰

12 september 2025

Karina is amazing!

Just got my lips done for the first time by Karina and she is absolutely lovely! So sweet and experienced. Can’t wait to get my lips done by her again!

10 september 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har fået filler behandling hos N’finity Beauty i Aarhus, og jeg er simpelthen så tilfreds! Karina er utrolig dygtig og professionel – hun er ærlig, forklarer alt undervejs og får en til at føle sig helt tryg. Resultatet blev meget naturligt og præcis som jeg ønskede. Kan varmt anbefale Karina og N’finity Beauty til alle, der ønsker en kompetent og tillidsfuld behandler.

9 september 2025

Dygtige

Dygtige, vejledende og kompetente behandlere, på flotte, rene og behagelige klinikker! Kæmpe anbefaling herfra.

9 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg knuselsker at komme i klinikken i…

Jeg knuselsker at komme i klinikken i Sønderborg, ved sødeste Diana!! <3 jeg bliver altid mødt med et dejligt smil og vi for altid en god snak! Og den kæmpe bonus er, at jeg går ud derfra med det flotteste resultat gang på gang! <333 hvis jeg kunne give 10 stjerner så gjord jeg det!

7 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået lavet de smukkeste læber…

Jeg har fået lavet de smukkeste læber hos Nfinity i Vejle. Mine læber har været mega overbehandlet og ødelagte. Sandra fra klinikken i Vejle anbefalede med det samme en opløsning og har nu behandlet mine læber. Og er mega taknemlig for jeg lyttet til hende! Hun er mega kompetent og yderst professionel! Kæmpe anbefaling her fra hvis du overvejer behandling hos klinikken i Vejle!! ❤️❤️❤️❤️

5 september 2025

Bedste resultater af Diana Q!🤩

Diana Q er virkelig den dygtigste og mest professionelle til sit arbejde! Jeg har flere gange fået lavet mit gummy smile hos Diana Q, og jeg er mere end tilfreds med resultatet. Man kan virkelig mærke Diana går op i sit arbejde, og man føler sig altid tryg fra start til slut. Hun er virkelig grundig og forklarede mig hele processen inden hun behandlede mig, så jeg var velinformeret om hvad jeg skulle forvente. Man er virkelig i de bedste hænder hos Diana Q og jeg kan varmt anbefale hende!

Karina Odense🥰

Jeg blev kunde ved nfinity Odense for nogle år tilbage ,min hud er gået fra at være mega solskadet med masser af fine linjer ,dagen idag skinner min hud ingen solskader ingen fine linjer og ingen åbne pore ,tak Karina🍇❤️🥰🇩🇰💃

KARINA❤️

Jeg har fået lavet læber ved Karina igennem de sidste par år ,HOLD NU KÆFT HUN ER DYGTIG , ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ til karina fra mig

N’finity odense

Jeg har altid brugt n’finity i Odense, og jeg har intet negativt at sige.
Jeg har en gang oplevet asymmetrisk ift filler, men dette er blevet rettet efter hævelsen er faldet. Jeg kan kun varmt anbefale n’finity.

KÆMPE anbefaling herfra

Virkelig imødekommende personale og meget professionelle i deres arbejde. Har fået god rådgivning i al den tid jeg har fået lavet mine behandlinger på klinikkerne i Århus pg Odense. De er bare super dygtige.

KÆMPE anbefaling herfra.

1 augusti 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.