Jeg har taget kontoruddannelsen i Ballerup og har kun ros til organisationen. Underviserne er rockstjerner og deres back office svarer altid inden for 10 minutter. Super service og en fed uddannelse.... Se mer
Det här tycker kunderna
Ok skole med fine lærere
Hvis jeg kunne lade være med at give en stjerne ville det være mere passende. Rigtig dårlig skole pga lærer og ledelse. Ringe hjælp til elever, nedgørelse af elever. Det gælder desværre hele vejen r... Se mer
Elendigt sted,de aflyser et kursur og så tilmelder de automastik en igen på næste kursus, men sådan kan man jo også tjene penge.... Når man under sig over folk ikke kommer, kunne man jo måske også g... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
NEXT er Københavns og DKs største udbyder af ungdomsuddannelser. Vi har 10. klasser, gymnasier, eux, erhvervsuddannelser, kurser og efteruddannelse.
Kontaktuppgifter
Carl Jacobsens Vej 25, 2500, København, Danmark
- nextkbh.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lad være med at ansøge til NEXT Ballerup - det er spild af din tid!
Har gået på NEXT Ballerup EUD fra august 2021 til januar 2022.
I en mangel på informationer til elever fra lærenes side, og tit er her misinformationer. Fuldkommen uacceptabel lærer i faget afsætning - hun burde fyres/opsiges!!!
Vil anbefale ALLE der søger en uddannelse om, at holde sig LANGT VÆK fra NEXT og især NEXT Ballerup afdelingen.

Svar från NEXT - UDDANNELSE KØBENHAVN
Next Nr. Bro værste skole ever...
Min søn går på EUX tømrerlinien på Nørrebro og jeg må som forælder sige, jeg har aldrig nogensinde oplevet noget så ringe.
En skole med en ledelse som har berøringsangst og ikke tør tage ansvar. En skoleleder som har været sygmeldt med stress i en Coronaperiode, og ellers stort set ikke har været på skolen gennem de næsten 4 år knægten har gået der.
Prøver vi som forældre at kontakte skolen, bliver vi mødt med afvisning og tilbagemeldingen er "drengen er over 18, så er han myndig" - WHAT! Vi hverken kan eller må blande os.
Flere fra hans klasse har forsøgt at klage over flere forhold på skolen, så som manglende undervisere, ledige lokaler, manglende undervisningsmaterialer, rod i fraværsprogrammet, faglig dårlige lærere, generel mangel på information, aflyste timer, dobbelt bookede lokaler og lærer, lærere som ikke er mødt ind, mangel på materialer i værkstedet, og jeg kan blive ved.
Nu står vi så i eksamenstiden, og de unge mennesker får ingen informationer, og dem de får kommer så sent, at de får en meget kort forberedelsestid. På grænsen til ingen vejledning fra lærere og aflyste spørgetimer. Troede at det er lærens pligt, at sende de unge mennesker godt afsted. Det er Danmarks fremtid vi taler om - hvordan kan i være det bekendt?
Hvor er ledelsen? Helt åbenlyst ikke tilstede og tager intet ansvar.
Var denne skole en privatdrevet virksomhed, så var den gået konkurs for længst.
Kære forældre - overvej en ekstra gang om i har lyst til at sende jeres unge håbefulde børn ind på denne skole.
Kan på det kraftigste kun anbefale at finde en anden!!!

Next Glostrup Ejendom
Next Glostrup - Ejendomsserviceteknikker.
Helt igennem forfærdelig oplevelse.. lærerne er uforberedte, dovne og snakker ikke sammen.. jeg gik ind til uddannelsen glad og håbefuld, men har nu mistet alt lysten.
Man er tilovers.. og de udfylder tiden med ligegyldige ting du enten slet ikke har brug for i den sammenhæng.. og det birker som om de gør det fordi at de ikke kan finde på noget fornuftigt og relevant at udfylde tiden med..

Virkelig dårlig skole
Virkelig dårlig skole, går i ishøj next i eud Grundforløb 1. Min oplevelse har været noget af det værste eleverne og lærerne er useriøse og det som om lærerne ikke gider det, så snart lærerne faktisk giver en lektie, så er det noget fra børnehave klassen man får og man får omkring 45-1 time til noget enhver kan svare på 10 min.

vagtkursus forløb/eksamination et…
vagtkursus forløb/eksamination et mareridt
Jeg tog vagtkursus forløbet hos dem, det var et mareridt. undervisere der modsiger hinanden i undervisningen. en praktisk eksamen hvor scenariet/opgaven er meget uklar og hvor de vurdere en på baggrund af meget subjektive parameter, som gør det umuligt at vide hvad de ønsker til eksamen. Den praktiske prøve som er meget subjektiv bliver også betragtet som den primære prøve, som gør du ikke kan komme videre uden den, hvilket er meget mærkeligt og urimeligt. Da den teoretiske prøve burde være den første primære prøve, da den er objektiv og uden mulighed for misforståelser/kommunikationsfejl mellem eleven og censoren. mangel på konstruktiv detaljeret feedback. censorer der er uopmærksomme til den praktiske prøve, og som gør at den samlet vurdering ofte er fejlbehæftet og subjektiv, og en praktisk prøve der er så kunstig og iscenesat (med egne holdkammerater som figuranter) som gør det svært at tage scenariet seriøst. sekretærene er forstående og hjælpsomme men kan intet stille op, da denne eksamensform er fastlagt. samlet set en rigtig ubehagelig oplevelse der efterlader et dårlige smag i munden.

Next udd. Herlev 2019
Klinisk tandteknikerassistent uddannelsen.
DÅRLIGE, uengageret, inkompetente, uoplagte, ikke forberedte, uvidende undervisere.
Ikke et anbefalelsesværdigt sted!
Update:
Der er INGEN af mine bekendte, der har gået på NEXT udd. i Herlev, som har været tilfreds. Ingen.
Hele klassen var endda oppe og klage ved uddannelseslederen, som dengang godt kendte til disse “problemer”.
Men mine erfaringer herfra, har heldigvis bremset flere i, at søge den vej :-)

Lærling i Next...
Jeg har for nylig været lærling på Next udd. indtil jeg tilsidst blev nødt til og sige op - jeg ku ikke klare det mere psykisk
Kort fortalt, drejer det sig om, i den afdeling jeg sku være i københavn, blev jeg mobbet på det GROVESTE af 4-5 ansatte.
Jeg måtte tilsidst sygemelde mig, og jeg kom til sygesamtale med ledelsen i Next, Valby. Sygesamtalen varede i ca. 40 min. og GENTAGNE gange spurgte de mig om jeg ik stadigvæk ku arbejde sammen med dem, jeg følte mig presset til og sige delvist ja (for og holde på min læreplads)
Jeg blev efterfølgende så flyttet til en anden afdeling, de ansatte dér var skidesøde, stor ros til dem - nok derfor har jeg kunne holde ud i så lang tid og stadig ku passe mit arbejde.
Men da jeg havde været i den nye afdeling i ca 2 uger, ankom så en af de medarbejdere der tidligere havde mobbet mig på det groveste, til samme afdeling, som så sku arbejde der 1 gang om ugen, det blev endda flere og flere dage tilsidst.
Jeg fik det selvfølgelig dårligere og dårligere
Jeg havde desuden gentagne gange i løbet af mere end 1 år, gjort ledelsen i valby opmærksom på at jeg ikke havde havde det godt med det, de ville også have jeg sku til fællesmøder med hele Next ansatte, som afholdes tit i løbet af året, og derved ku jeg risikere og sidde ved samme bord hos dem med mere, ledelsen ville også have at jeg ku riskiere og komme forbi med posten til dem.
Det sidste svar jeg fik fra hr-ledelsen, var; du ka da bare kontakte en psykolog
Hverken den forrige tillidsmand eller den nye tillidsmand, har hjulpet mig.
Da jeg lagde min opsigelse, benægtede en af ledelsen, al kendskab til, at jeg havde gjort dem opmærksom på at jeg ikke havde det godt med det.
Jeg sagde (hver gang der sku holdes de møder) videre til min nye læremester, at jeg enten ikke ville med, eller hellere vil passe afdelingen.
Jeg har endda bevis via mails fra sidste år, at jeg direkte skriver til ledelsen, at jeg har det dårligt med og igen sku se på dem der mobbede mig igen
Ik nok med det - inden jeg blev lærling, startede jeg på grundforløbet i Next, glostrup, og der så jeg min tidligere arbejdsgiver (før jeg blev lærling i next), og kom i tanke om at han er censor/skuemester netop på den udd. i hele danmark.
Jeg snakkede så med et par faglærer der har været der i mange år, om de ik ku sørge for at jeg ik fik ham som censor/skuemester til svendeprøve ved sidste forløb, de begge afviste mig.
Derefter mailede jeg til de ansvarlige i glostrup, og kort fortalt, smed de det over på andre ansatte i glostrup - jeg fik aldrig et endeligt svar jeg ku bruge til noget, selvom jeg forklarede dem, at jeg ikke ku koncentrere mig om udd. pga. jeg ku risikere og få en tidligere arbejdsgiver som censor
På næste forløb i udd. klagede jeg igen til en faglærer over det og fik det samme svar som på grundforløbet
Jeg klagede så til undervisningsministeret, som skrev at de brød reglerne, og de sendte reglerne til ledelsen i glostrup, men igen smed ledelsen i glostrup, det over på andre ansatte.
Undervisningsministeret skrev at det var det eneste de ku gøre.
Alt dette har gjort at jeg har opsagt min læreplads
MEGET SKUFFENDE
Efter at være startet på skolen er indtrykket kun blevet værre, og oplevelserne er gået ned af bakke, skolen har ikke styr på deres informationer, lærerne ved ikke hvornår de skal undervise os, dårlig planlægning fra skolen af, flere gange har vi siddet en helt klasse og ventet på lærere der aldrig er dukket op.
Når det kommer til store opgaver er planlægningen lige så skidt som ved alt andet, de bliver kastet i hovedet på os uden ordentlige forklaringer, vi er blevet lovet flere undervisningstimer til at gennemfører opgaverne end vi har fået.
I et halvt år havde vi en lærer der ikke var kvalificeret til at undervise os på det niveau som vi skulle undervises på, hvilket har gjort at vi har mistet et halvt års undervisning der, dette er ikke en enkeltstående episode men dsv noget der er sket før.
Studietur var vi også blevet lovet men pludselig blev planerne ændret, der var ikke nogen studietur alligevel, som trøst fik vi en dag i retten for at se en retssag, hvordan vejer det op?
Overordnet vil jeg på ingen måde anbefale nogen at starte på skolen, da uddannelsen på ingen måde lever op til de løfter de giver, meget skuffende.
NEXT Ballerup.
Ringe skole
Ringe skole.
Skemaet er noget rod, og vi ved aldrig om vi har timer eller ej.
Undervisningen er usammenhængende og overfladisk. Og vi bliver sat til at lave alt mulig andet, end det vi er her for.
Jeg fraråder at gå her.
Elendigt sted,de aflyser et kursur og…
Når man under sig over folk ikke kommer, kunne man jo måske også give dem et kald og sige, hej, alt okay, har du modtaget min mail evt. set den, men næ nej heller bare grine man kunne sende en regning for ingen ting.
Håber da ikke de underviser folk i noget der minder om kunde services.
Dårlige lærer og bestyrelse
Dårlige lærer og bestyrelse, dumper mig når mit gennemsnit for alle mine forløb ligger på 10, årsag "psykisk ustabil", de har det ikke engang på skrift.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.