Banner for Nettbil

Nettbil Omdömen

1 091

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bilen ble levert til NAF for takst. Selv om bildene var grusomt dårlige ble bilen solgt over mine forventninger. Og for 15000 mer enn forhandler i Tromsø tilbød usett med eventuelt fratrekk for skader... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ryddig og effektivt. Profesjonelle og trygge. Leverte bil til takst, samme dag startet budrunden. Bilen solgt dagen etter. Alt fungerte prikkfritt, raskt, trygt og effektivt med kontrakter og betali... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det meste går av seg selv, og det er lett å bestille naf/ vikingtest. Litt skuffet over kvaliteten på annonsen. Jeg hadde lagt noe plast i bagasjerommet for å beskytte det mot møkk fra vinterhjul... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leverte bil mandag kvel, tirsdag formiddag var budrunden i gang og bilen var solgt onsdag formiddag. All kommunikasjon med forsikringsselskapet, bompengeselskap, Statens vegvesen mm. ble initiert av N... Se mer

Företagsinformation

1. Bilhandlare

Om Nettbil

Skrivet av företaget

FGluFyP.md.png

Den enkleste måten å selge bilen på!

Over 2000 forhandlere konkurrerer for å gi det best mulig pris. Selg raskt, trygt og enkelt. Vi hjelper deg med hele prosessen – fra test til salg – slik at du slipper å gjøre noe selv. Når du selger med Nettbil, blir bilen din testet av NAF eller Viking Kontroll, og vi legger den ut i en budrunde for over 2000 bilforhandlere. Dette sikrer riktig pris i markedet, uten at du må innhente tilbud eller forhandle selv.

Du får bud allerede dagen etter testen, og hvis du ikke er fornøyd, kan du avslå uten kostnad. Godtar du budet, ordner vi alt av kontrakter og eierskifte. Pengene utbetales innen 1–2 dager, og vi tar over reklamasjonsansvaret, slik at du slipper bekymringer i etterkant. Vi tilbyr også henting av bilen i utvalgte områder for ekstra bekvemmelighet - helt gratis. Nettbil er en trygg og effektiv løsning for deg som vil selge bilen uten stress, skjulte kostnader eller tidskrevende prosesser. Vi har over 80 000 fornøyde kunder over hele landet! Null stress - vi selger bilen for deg!

Få prisestimat nå!

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 091)

525 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Alt gikk etter planen

Alt gikk etter planen. Informasjon og oppfølging var helt topp.
Dette anbefaler jeg

28 april 2026

Svar från Nettbil

Tusen takk for en fin tilbakemelding, Per! Så hyggelig å høre at alt gikk etter planen og at informasjon og oppfølging satt som den skulle. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Svært god kundeservice hele veien

Svært god kundeservice hele veien. Jeg valgte å ikke selge bilen da budene ble for lave (noe kunderådgiveren på Nettbil hadde full forståelse for). Da bare hentet jeg bilen på NAF-senter, og ikke noe tull, problemer, skjulte kostnader. Jeg vil derfor sterkt anbefale Nettbil, og hadde budene fra forhandlerne vært litt høyere hadde jeg absolutt slått til på det.

13 april 2026

Svar från Nettbil

Tusen takk for en flott tilbakemelding, Øystein! Akkurat dette er en viktig del av tjenesten vår – at du kan delta i en budrunde helt uten kostnad, og bare hente bilen igjen dersom budene ikke står til forventningene. Vi håper vi får sjansen igjen neste gang du skal selge bil og at vi da treffer bedre på prisen.

Veldig fornøyd med salgsprosessen

Veldig fornøyd med salgsprosessen. Nettportalen til nettbil er oversiktlig og jeg ble fulgt godt opp både før og etter salget. Prisestimatet var nyttig og jeg fikk en realistisk pris for bilen etter endt budrunde.

Svar från Nettbil

Tusen takk for en fin tilbakemelding, Tore Magnus! Så hyggelig å høre at oppfølgingen satt godt både før og etter salget, og at estimatet traff på en realistisk pris i budrunden. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Veldig👍 Alt gikk smertefritt 🙂

Veldig bra 👍 Alt gikk smertefritt 🙂

Svar från Nettbil

Tusen takk for en flott tilbakemelding, Knut! Så hyggelig å høre at alt gikk smertefritt for seg og at du hadde en god opplevelse med oss. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Salg av Porsche

Har solgt X antall biler i mitt liv, men aldri så fort og så enkelt. Nettbil anbefales på det sterkeste om du vil selge bil til forhandler og slipper ansvaret.

Svar från Nettbil

Tusen takk for en flott tilbakemelding, Darius! Når noen som har solgt mange biler tidligere sier at dette var raskest og enklest, tar vi det som et stort kompliment. Og du har helt rett – å slippe reklamasjonsansvaret er en stor del av verdien. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Great service

It was a great and smooth process of selling our car. We were in a rush because we are moving out of the country and this service is a great way to ride out of the car and the responsibilities with no stress. In 3 days was sold and the money in the bank. You need to be open minded when it comes to the money that you expect but in our case the higher bid was above our expectations. Looks like is more difficult sell our sofa that selling the car with nettbil :)

Svar från Nettbil

Thank you for taking the time to share your experience, Abel! Selling a car right before moving abroad could easily have been one more thing to stress about, so we're glad we could take that off your plate – and even more glad that the highest bid landed above your expectations. We can't help with the sofa, but we'd love to help you sell a car again if you ever end up back in Norway. Best of luck with the move!

Anbefaler

Anbefales virkelig alle som ønsker et smidig, effektivt og problemfritt salg uten unødvendig stress.

Svar från Nettbil

Tusen takk for en flott tilbakemelding, Ali! Smidig, effektivt og problemfritt – det er omtrent slik vi vil at bilsalg skal kjennes, så det er hyggelig å høre at det traff. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De vet hva de driver med

De vet hva de driver med. Anbefales.

Svar från Nettbil

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!, Jonaldine Det er godt å høre at vi gjorde et godt inntrykk på deg. Gratulerer med solgt bil og velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gikk kun fire dager fra bilen ble…

Gikk kun fire dager fra bilen ble hentet til pengene var på konto. Ble godt fulgt opp fra Nettbil. Alt gikk ryddig for seg. Kan anbefales.

25 april 2026

Svar från Nettbil

Tusen takk for en fin tilbakemelding, Gro! Fire dager fra henting til penger på konto – det er omtrent så raskt det blir og vi er glade for at oppfølgingen satt som den skulle hele veien. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Kjapt og Skikkelig!

Presis på å gi foreløpig tilbud. Inspeksjon hos Viking og auksjon som beskrevet. Rask prosess på formaliteter og pengene på konto samme dag. Hyggelige folk. Veldig godt fornøyd!

Svar från Nettbil

Tusen takk for en flott tilbakemelding! Når estimatet treffer, prosessen går som beskrevet og pengene står på konto samme dag, da er vi der vi vil være. Hyggelig at folka våre også fikk skryt. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utrolig enkelt å selge bil

Utrolig enkelt å selge bil, kostet ingenting, ble solgt kl 11.30, oppgjør var på konto samme dag! Anbefales!

Svar från Nettbil

Tusen takk for en flott tilbakemelding, Arild! Solgt klokken 11:30 og penger på konto samme dag – det blir nesten ikke raskere enn det. Gratulerer medf solgt bil og velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Utrolig enkelt og greit

Utrolig enkelt og greit. Jeg fikk bilen hentet hjemme hos meg. To dager etterpå var bilen solgt for mer enn jeg hadde forventet, og pengene var inne på konto samme dag som bilen ble solgt.

Svar från Nettbil

Tusen takk for en flott tilbakemelding, Tomas! Henting på døra, solgt på to dager og penger på konto samme dag – og i tillegg over forventet pris. Det er omtrent så bra som det kan bli. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God informasjon hele veien og mye hjelp…

God informasjon hele veien og mye hjelp med dokument signering etter at bilen var solgt,kan anbefale Nettbil pa det sterkeste.

Svar från Nettbil

Tusen takk for en fin tilbakemelding, Mike! Så hyggelig å høre at både informasjonen underveis og hjelpen med papirene etter salget traff godt – det er nettopp den biten mange ønsker å slippe å tenke på selv. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Fantastisk opplegg

Fantastisk opplegg - fra start til slutt. Kjempefornøyd med salget

Svar från Nettbil

Tusen takk for en flott tilbakemelding, Cecilie! Så hyggelig å høre at opplevelsen satt fra start til slutt, og at du er kjempefornøyd med salget. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Raskeste bil salget jeg noen ganger har…

Raskeste bil salget jeg noen ganger har gjort. Dro med bil på torsdag og allerede dagen etter var bil solgt OG pengene på konto. God service og oppfølging fra kontaktperson.

17 april 2026

Svar från Nettbil

Tusen takk for en flott tilbakemelding! Levert torsdag og solgt med penger på konto allerede dagen etter – det er omtrent så raskt det blir. Og at oppfølgingen fra kontaktpersonen var bra er ekstra gøy å høre. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rask og ryddig salg av bil

Rask og ryddig salg av bil. Fikk akkurat den prisen som kontaktperson hos nettbil hadde estimert. Man får en del mindre enn når man selger privat, men prisen var fortsatt litt høyere enn det konkurrentene ville gi.

Svar från Nettbil

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Det er alltid hyggelig å høre at estimatet traff godt. Du setter fingeren på noe viktig: privatsalg kan gi mer, men da kommer også visninger, forhandlinger og reklamasjonsansvar på kjøpet. Gratulerer med solgt bil og velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk enkel og rask handel

Fantastisk enkel og rask handel. Auksjonen avsluttet kl 12 og penga på konto kl 18. helt utrolig smidig og greit salg.

Svar från Nettbil

Tusen takk for en flott tilbakemelding, Tore! Vi er glad for at pengene kom på konto samme dag som budrunden ble avsluttet – bedre blir det jo ikke. Gratulerer med solgt bil og velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Meget bra

Meget bra , enkelt og effektivt salg

Svar från Nettbil

Tusen takk for en fin tilbakemelding, Helge! Det er hyggelig å høre at du opplevde salget som enkelt og effektivt – det er akkurat det vi ønsker at det skal være. Velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fra skepsis til toppscore, en utrolig proff opplevelse!

Jeg må ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk i starten, men den skepsisen viste seg å være helt ubegrunnet. Salgsprosessen hos Nettbil var gjennomført profesjonell og plettfri fra begynnelse til slutt.
​Bilsalg er i utgangspunktet noe av det kjedeligste man kan drive med, men Nettbil klarte faktisk å gjøre det spennende – budrunden var helt klart et høydepunkt!
​En ekstra stor takk til min kontaktperson Marianne i kundeservice. Servicen jeg fikk var enestående, og vedkommende fremstod som et fantastisk ansikt utad for bedriften. Jeg sitter igjen med en veldig god opplevelse og kan trygt anbefale Nettbil til andre som vil ha et trygt og effektivt bilsalg.

22 april 2026

Svar från Nettbil

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, Kashif! Vi er glade for at skepsisen raskt ble snudd til en god opplevelse og at budrunden ga litt ekstra spenning til det som vanligvis er en kjedelig affære. Vi skal sørge for at Marianne får den rosen hun fortjener, og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake neste gang du skal selge bil!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ang 2 års reklamasjon

Kan ikke gi min mening ennå,er ikke kommet så langt så t salg foreløpig. Men trodde jeg såg en plass visst bilen blir solgt å noe uventet skulle hende med bilen når ny eier har overtatt den ,gjelder 2 år reklamasjon og da vil ny eier gå på meg?.
Noen sier at de vil gå på nett bil.?
Mhv Tove Cecilie

Svar från Nettbil

Hei Tove Cecilie! Vi håper du er fornøyd med prosessen så langt og at du får en fin opplevelse i budrunde, når den tid kommer.

Det fine med å selge med Nettbil er at du slipper å tenke på reklamasjonsansvaret - det tar nemlig vi! Det vil si at dersom du selger bilen med Nettbil, slipper du å tenke på bilen noen sinne igjen. Alt ansvar blir hos oss. Du slipper altså å bekymre deg for å bli kontaktet av ny eier i etterkant.

Vi håper vi får hjelpe deg videre når du er klar for å selge!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.