Svarar snabbt på mail!
Skicka en order i torsdags eftermiddag och skrev ett mail till dem fredags natt och på lördag morgon så hade dom svarat. Kommer med mer info när jag fått paketet. Så får vi se hur fort det går. Men hittills så får dem en 4!
Ny Mårumvej 268N, 3200, Helsinge, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Är alltid lika nöjd då jag beställer från Netmedical, pålitlig då det alltid kommer fram i god tid och man får bekräftelse att det skickats iväg otroligt fort. Att det dessutom är billigt är inget minus!
Beställde på hemsidan och betalade över nätet.
Fick en orderbekräftelse med vidhängande leveransdatum.
Ett par dagar efter beställningen kommer paketet.
Perfekt!
Volymkopia i Eskilstuna
Alltså ..! Det här är skitbra , jag beställde först men glömde betala ,skickade ett mail och fick svar samma dag.
Skickade iväg en ny beställning på torsdag och betalade med kort , på fredag kom ett mail att varorna var skickade och på onsdagen efter hämtade jag paketet på posten..KANONBRA !!!
Och BILLIGT dessutom.
Den 28:e Augusti gjorde jag en beställning som jag betalade med kort. En dag senare var beloppet reserverat på mitt konto. Jag väntade på leveransen, den kom inte. Efter en vecka kollade jag kontot igen, inget var reserverat och inget var draget. Jag fick aldrig någon beställningsbekräftelse heller så jag antog att något var fel. Idag, den 17:e september, (TRE VECKOR!!) senare, fick jag en "faktura" till min mail. Det står där att "fakturan är betalad med kort" och att summan ska dras idag, den 17:e September alltså. Fortfarande har jag inte fått någon bekräftelse och INGA varor. Jag kan inte stoppa denna eventuella överföringen heller. Detta var det underligaste jag varit med om!
Så snabbt och så smidigt fast jag var en så klumpig kund. Inget krångel utan perfekt service! Tack!
Supernöjd med nya kryckor som verkar vara av jättebra kvalité! Motsvarar verkligen mina förväntningar! Lite snabbare leverans hade gett fullt betyg!!
Jag kan bara säga att jag är som vanligt TOTALT NÖJD, jag var inne på er sida och kikade runt lite, gjorde min beställning, betalade med kreditkort och sen loggade jag ut. Sen satt jag bara o surfade runt lite, men det var inte länge jag hann sitta och surfa förrän det började komma email från er , order nummer och ett tack för min beställning sen kom en bekräftelse på att min order hade skickats och sen kom fakturan som visade att allt var betalt och till sist ett mail med spårningsnummer så jag kan följa min order och se exakt var mitt paket befinner sig. Inte en enda gång har jag fått fel vara eller att det saknats något i paketet, och jag har gjort många beställningar från er, om jag ska sammanfatta vad jag som kund känner och tycker så är det enkelt, jag känner mig TRYGG och jag är NÖJD och har svårt att föreställa mig hur skulle kunna bli bättre. Mvh Robin
Snabb leverans , bra kommunikation , allmänt perfekt.
Toppenbra produkter till mycket bra priser, dessutom så är servicen utmärkt med snabba mailsvar och trevlig hjälpsam personal.
Jag rekomenderar Netmedical till 100%.
Ps en förbättring vore om ni alltid mailade fraktnumret så man inte själv måste be om det.
Hej på er som läser detta!!
Jag rekommenderar starkt för er som är i behov av medicinsk utrustning i alla former!
Även om man tycker att frakten är hög, så kompenseras den av de billiga priserna som man får betala för produkterna. Leveranstiden är mycket snabb och levereras direkt hem till ens dörr där man bor.
Mera behövs inte sägas, för NETMEDICAL är verkligen värt att pröva om man är i behov av som sagt all sortens medicinsk utrustning.
Med vänligaste hälsningar,
SuZ Wentjärvi
hoppas att jag får ett snabbt besked från er när jag kan få kryckorna. åker till turkiet på onsdagmorgon 24/4 vore bra att dom då. Med vänlig hälsning, Ulla Erixon.
Fördelar:
Fick snabbt bekräftelsemail
Fick Leveransrapport
Fick paketet snyggt levererat på 3 arbetsdagar till mig
Sjukt bra priser på dem produkter jag köpte
Nackdelar:
Inga för mig
Slutsats:
Här kommer jag handla igen, kommer även att rek deras sida.
Skickat varorna till fakturaadressen istallet for leveransadressen.
Svarar ej pa mail.
Kan inte rekommendera denna firma.
Svarar efter ca 2 veckor.
Vill att jag ska ta bort detta omdome.
Kan fortfarande inte rekommendera denna firma.

Svar från Netmedical
Pålitliga leverantörer, men något lång leveranstid (över en vecka). Snabbare leverans hade gett fem stjärnor. Dock fullgott omdöme från mig.
Svarade snabbt och korrekt på mail också.