Först och främst vill jag säga att varorna är fantastiska. Men jag hade definitivt inte handlat om jag vetat hur dyrt det hela skulle bli :-( Jag hade önskat att det framgått tydligare på hemsidan a... Se mer
Snabbt enkelt och jätte bra att kunna betala direkt och sedan få de fina grytunderläggen skickade till annan ort. Mottagen där blev jättenöjd med de fina underlägen som jag inte sett i verkligheten.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Först och främst vill jag säga att…
Jag hade önskat att det framgått tydligare på hemsidan att det tillkom MVA, og att detta inte ingick i prisen.
Men trots den tråkiga överraskningen så är min katt supernöjd med den nya bädden :-) och tycker troligtvis att det var värt varenda krona.
Jättefin matta av bra kvalitet!
Jättefina mattor och stolsdynorna.
Jättefina mattor och stolsdynorna.
Kommer handla fler i framtiden
Snabb leverans, andra gången jag beställer här och allt var toppen.
Snabb bra service
Snabb bra service. Fina produkter. Inget att anmärka på.
Superfin matta
Superfin matta. Snabb leverans. Dock svårt att få kontakt med företaget. Fick skriva både via mail, Facebook och instagram innan jag fick svar.
I övrigt väldigt nöjd med min matta!
Superfina underlägg!
Supersnabb leverans och varorna var …
Supersnabb leverans och varorna var precis lika fina som på bild. Kan starkt rekommendera dem.
Snabb leverans och varan är enligt …
Snabb leverans och varan är enligt beskrivning.
Är otroligt service inriktade o hjälpsamma
Är sjukt nöjd med nepaldo! Jag beställde en matta men ville ha en större. Ringde till Danmark o jag fick två alt och dom skickade en retur sedel till mig. Jag valde första alt vilket var att köpa den storleken jag vill ha, returnera den jag hade o fick sen pengarna tillbaka för den första. Sjukt service inriktade o trevlig. Sjukt bra med fri leverans, fri retur. Love nepaldo! Har även haft mail kontakt med dom och de är snabba på att svara!
Snabbt och smidigt att handla på Nepaldo!
Snabbt och smidigt att handla på Nepaldo från Sverige!
Nepaldo står för snygg design och kvallitet!
Jag har länge följt Nepaldo på instagram och tyckt att deras mattor ser fantastiska ut. Nu när jag äntligen beställt min egen så kan jag inte annat än säga att dem är precis lika fina som på bilderna. Underbar kvalité och grym design. Hade jag ägt en hund hadet det blivit en hundkorg till vovven med. Så japp Nepaldo rekomenderas starkt!
Så nöjd med mattan .Lät och bra hemsida …
Så nöjd med mattan .Lät och bra hemsida att beställa på .Lite svårare med mail kontakt då svaren kommer på danska .
Otroligt nöjd med kvalité och design
Snabb leverans och är otroligt nöjd med kvalité och design! Beställde en jättefin kattkorg.
Snabbt enkelt
Smidigt att beställa och snabb levereras!
Mattan uppfyllde mina förväntningar.
Min fina matta!
Är så nöjd med min mjuka fina matta. Det blir ett annat liv i rummet. Vi har fått många komplemanger angående mattan.
Allt fungerade snabbt och smidigt
Vi beställde en styck bollmatta storklen 90cm och den levererades snabbare än utsatt tid. Produkten uppfyllde beskrivningen på hemsidan och håller än så länge utlovad kvalitet.