Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefales 👏🏻Ove er meget professionel og man føler sig tryg hele vejen igennem. Jeg kan kun sige at det er en rigtig god oplevelse at have sådan en som ham. 👍🏼👏🏻👏🏻👏🏻💪🏻👏🏻👏🏻👏�... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg må varmt anbefale Ove på Nem Byggesag. Jeg har brugt ham til lovliggørelse af 2 bygninger på en gammel sommerhusgrund. Han har leveret perfekte arkitekttegninger og udfyldt alle dokumenter på Ko... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vi er stadig i fasen hvor vores ansøgning ligger til godkendelse, men Ove har været en god støtte og givet god vejledning. Vi ser frem til at modtage godkendelsen, men vi ved at Ove kigger med og hj... Se mer

Företagsinformation

1. Besiktningsman

Skrivet av företaget

Vi udfører byggeansøgninger fra A til Z, arkitekttegninger, Konstruktionstegninger, Byggetilsyn og Byggerådgivning i almindelighed.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Ove og NEM-Byggesag Sagsyndig.
Ove var utrolig flink, professionel og meget grundig i sit arbejde. Han tog sig tid til at gennemgå alting ordentligt og forklarede tingene på en måde, der var nem at forstå.

Jeg var især imponeret over, hvor hurtigt det hele gik. Han kom, gennemgik sagen grundigt, og allerede samme dag havde jeg modtaget rapporten. Det betyder virkelig meget, når man står i en situation, hvor man har brug for hurtig og kompetent hjælp.

Man føler sig tryg og taget seriøst hele vejen igennem, og det er tydeligt, at Ove virkelig går op i sit arbejde og sine kunder.

Jeg vil helt klart anbefale firmaet til familie, venner og bekendte, og hvis jeg nogensinde får brug for en byggesagkyndig igen, bliver det uden tvivl Ove, jeg kontakter.

Tusind tak for hjælpen!

11 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi blev anbefalet Ove gennem en…

Vi blev anbefalet Ove gennem en familiemedlem. Det viste sig, at Ove var rigtig god til at udføre alle opgaverne som byggesagkyndig. Han lavede mere til og gav os en del tryghed i at være støttende, vejledende og tage sig af en masse administrative og godkendelses arbejde i vores tilbygningsprojekt.
Vil helt klart anbefale Ove.

9 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg stod og skulle have lovliggjordt…

Jeg stod og skulle have lovliggjordt noget byggeri på min grund. Så jeg kontaktede Ove fra byggesag.dk som før havde hjulpet mig. Og igen var det en fantastisk rar og tryk oplevelse. Bygningerne blev godkendt og Ove fulgte sagen til dørs. Jeg kan varmt anbefale Byggesag.dk. Ove er både dygtigt, nem at komme i kontakt med og en rar person.

7 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nem byggesag stod for godkendelse af…

Nem byggesag stod for godkendelse af min tilbygning. Kan klart anbefale Ove. Kæmpe erfaring i denne branche og forklare tingene på en måde der til at forstå. Altid nemt at komme i kontakt med ham og fulgte sagen til slut. Tak for en dejlig oplevelse.

6 maj 2026

Byggeansøgning landzone

Vi ser frem til at modtage godkendelsen, men vi ved at Ove kigger med og hjælper hvis der skulle opstå udfordringer.

1 april 2026

Den bedste oplevelse

​Vi har haft fornøjelsen af at bruge Ove som byggerådgiver i forbindelse med vores første byggeri. Han var til rådighed gennem hele forløbet og sikrede os det bedst mulige udgangspunkt. Ove er ærlig, loyal og har kæmpet for vores interesser fra start til slut. Vi giver ham vores varmeste anbefalinger.

1 juni 2025

Jeg må varmt anbefale Ove på Nem Byggesag

Han har leveret perfekte arkitekttegninger og udfyldt alle dokumenter på Kommunens Byg og Miljø, der efterhånden har udviklet sig til en vanvittig række af krav og spørgsmål, blot for en simpel bygning.
Ove følger løbende op, og holder bygherre orienteret hele vejen.

4 maj 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hvem tegner virksomheden?

Hvem tegner virksomheden?
Det fremgår ikke med tydelighed af hjemmesiden, især ikke da det er umuligt at finde et CVR nummer.
Jeg vil ikke føle mig tryg ved at købe ydelser her.

9 april 2026

KÆMPE ANBEFALING HERFRA👍

KÆMPE ANBEFALING HERFRA👍

vi har haft fornøjelsen af at have Ove som byggerådgiver på vores projekt.

Hele vejen igennem har Ove været ekstrem hjælpsom, og løsnings orienteret og set muligheder som vi ikke selv havde haft i tankerne.

Ove har været virkelig nem at få fat i hele vejen igennem samt virkelig presset på hos kommunen for at få fremskyndet sagen.

Ove har taget alt med et smil selvom vi nogle gange undervejs har ændret lidt i plantegningerne.

Det har alt i alt været udover alt forventning.

Kan varmt anbefale dem.

Det ikke sidste gang vi har brugt demo hvert fald

15 november 2024

Alt som forventet.

Jeg har fået at vide fra min udlejer at jeg skal overholde udgifter ang. nogle forbedringer af “min” bolig.
Den beslutning var jeg ikke helt enig i.
Derfor har jeg kontaktet Nem Byggesag.
Ove kom forbi. Var meget punktlig og professionel. Ikke længe efter, har jeg modtaget et byggetilsyn som jeg har sendt videre til udlejeren. Ikke overraskende har udlejeren skiftet mening omkring min involvering.
Jeg vil helt sikker bruge Nem Byggesag igen!

5 september 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtigt hjælp og effektivt forløb om…

Hurtigt hjælp og effektivt forløb om opførsel af anneks, tegninger og byggeansøgning sendt afsted inden for en uge fra accept på tilbud.
Matchede prisen fra konkurrenter!
Godkendelse af byggesag kom retur fra Næstved Kommune inden for 3 uger.

28 maj 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fint forløb

Fint forløb.
Fik hjælp til ansøgning om opstilling af container.
efter Oves indsendelse manglede der dog oplysninger.
Disse blev dog tilrettet og indsendt så tilladelsen gled igennem. Fik sagsbehandlingen til en fornuftig pris.
Så kan klart anbefale dem.

11 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ufærdigt og uprofessionelt!

De har ikke fulgt vores sag til ende. Nu undgår de vores opkald. De er dybt uprofessionelle. Har fået en anden arkitekt til at kigge på tegningerne, og kommentaren var at det var under det professionelle lavmål, og prisen var for høj.
Jeg vil aldrig anbefale dette firma til nogen.

11 april 2024

Byggetilladelse på 21 dage

Har brugt Ove af to omgange - først til tegning og ansøgning til en tilbygning, som vi senere bestemte os for skulle rives ned og bygges helt nyt i stedet. Jeg ringede til Ove da vi overvejede et helt nyt hus i stedet for tilbygning, og han brugte god tid på at komme med løsninger og muligheder. Da vi kom frem til at der skulle laves nye tegninger og ny ansøgning, var han på pletten, svarede hurtigt og fik hurtigt sendt en ny ansøgning ind. Med Odsherred kommunes STRAKS-ansøgning, fik vi en byggetilladelse på 21 dage. Super tilfreds med hele forløbet!

2 april 2024

Super hjælpsom og professionel

Vi har i forbindelse med opførslen af vores dobbelt carport været i kontakt med Ove fra Nem Byggesag. Aldrig har vi mødt en så hjælpsom og professionel fagperson som ham. Får vi nogensinde brug for en byggesagkyndig igen, vender vi helt sikkert tilbage. De varmeste anbefalinger herfra.

3 april 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.