Det här tycker kunderna
Wij hebben alles ingevuld ,veel informatie, dat was gelukt,bezorging kastje ging moeizaam maar lag waarschijnlijk aan bezorgdienst. Kastje geïnstalleerd,maar brande rood,gebeld en laten terugbellen.... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wat een onprofessionele bende
Wat een onprofessionele bende, vanwege 3 niet werkende tolkasten van Telepass aangemeld bij Nedlinq dit is echter het slechtste bedrijf ooit. 3 maal borg gestort sepa geregeld en alle relevante gegevens ingevoerd. Maar helemaal niets gekregen. Van 30 juni bezig om de OBU's te krijgen maar niets lukt geen contact mogelijk en als je contact krijgt spreken ze geen of onverstaanbaar Nederlands. Wat een aanfluiting. Ga na 7 juli gewoon rijden en begin daarna wel een rechtzaak als ik een bekeuring krijg. Inmiddels een mooi dossier opgebouwd.
Half half maar werkt
Kastje geïnstalleerd,maar brande rood,gebeld en laten terugbellen. Mevrouw legde uit over connecten,8 sec pijltje naar boven ,en klaar,werkt prima
Verschillende pogingen gedaan en nadat…
Verschillende pogingen gedaan en nadat sepa betaling is gedaan word ik tergug gestuurd naar begin pagina van betaling, om alles weer te herhalen, dan maar bellen, om vervolgens meer als anderhalf uur! Naar een irritant computer stemmetje te luisteren.. Na 1 uur en 45 min maar opgehangen... een grote schande dit door de overheid gepromoot bedrijf.
Waardeloos..
Wat een rotzooi van een organisatie
Wat een bende van een organisatie. Slecht of niet bereikbaar facturen kloppen niet, ze spreken gebrekkig Nederlands
Ben al een week aan het bellen
Ben al een week aan het bellen. Kastje geeft rood lampje. Sta al uren in de wacht. Iedere dag gebeld omdat 7 juli dichterbij komt en ik hem aan voel komen. Terug bel verzoek gedaan. Bellen ze je en zeggen ze dat ze je direct terug bellen met een update. Gebeurd niet. Kreeg ik eindelijk een Nederlands sprekend iemand en zegt ze dat ze me niet kan helpen en dat ik moet wachten. DAT DOE IK AL EEN WEEK. Wie kan en moet je dan helpen. Verschrikkelijk hoe ze met mensen/ klanten omgaan. Als eigen ondernemer ben ik hier mooi klaar mee…
Door RDW aanbevolen oplichters?
Wat een drama deze club. Aangewezen door het RWD maar het is een grote bende. Niet bereikbaar en niemand is verantwoordelijk. Dit ruikt naar oplichting.
Slecht bedrijf,
Slecht bedrijf,
Gegevens in me 2 kastjes kloppen niet.
Word niet terug gebeld, en word ook niet opgenomen als een 2 uur in de wacht blijft.
Wel nu naar 2 dagen al een factuur met 0.50 per gereden km betalen.
Ga naar een ander mensen. Pak niet dit pruts bedrijf
VERY BAD
Very bad experience with Nedlinq. The website does not work properly; they just deduct the amount from the credit card and do not give any confirmation or OBU. We could not reach support by phone or via email.
telefonisch niet bereikbaar
telefonisch niet bereikbaar
via internet niet bereikbaar
wordt ook niet teruggebeld
2x obu 1 werkt de andere blijft op rood staan
wat een waardeloos bedrijf is dit zeg
Zeer teleurstellende ervaring
Zeer teleurstellende ervaring. Wij zijn ruim vóór 1 juli begonnen met de aanvragen, hebben de borg betaald, de SEPA-machtiging geregeld en meerdere keren contact opgenomen. Ondanks alle inspanningen bleven contracten en OBU's uit.
De communicatie was moeizaam en bestond voornamelijk uit algemene antwoorden. Uiteindelijk hebben wij zelf oplossingen moeten bedenken, zoals een nieuw account aanmaken en mobiele inbouwlocaties bezoeken, terwijl ook daar dezelfde technische problemen naar voren kwamen.
Pas op het laatste moment kwam er een e-mail waarin Nedlinq erkent dat zij de aanvragen niet tijdig hebben kunnen verwerken en dat daarom met de RDW is afgesproken om tot en met 7 juli geen boetes op te leggen.
Het uitstel van één week geeft ons weinig vertrouwen. Gezien de problemen die wij de afgelopen weken hebben ervaren, verwachten wij niet dat alle achterstanden binnen deze periode zijn weggewerkt.
Erg jammer, want als zakelijke klant verwacht je duidelijke communicatie, een concreet plan van aanpak en een leverancier die problemen oplost in plaats van dat je die zelf moet oplossen.
Een en al ellende.
Een en al ellende.
Kentekenbewijs is niet voldoende, daarna het rdw conformiteitsbewijs van de rdw gestuurd ook niet voldoende, foto constructieplaat nu geen antwoord meer.
Het lijkt erop dat ze je willens en wetens in de zwaarste categorie in willem delen.
Dat zo’n bedrijf ooit gemachtigd is door de rdw en overheid om dit uit te voeren is mij een raadsel. Ik hoop dat er een massaclaim tegen dit bedrijf wordt opgestart, want dit kost ons een vermogen zo.
Al tig keren geprobeerd om 1cent over…
Al tig keren geprobeerd om 1cent over te maken. Nog tot op heden nog niet gelukt. Samen werking met de bank moet toch beter. Wie draait er op voor een eventuele bekeuring. In een woord WAARDELOOS.
GRAAIERS.
Niet bereikbaar en betalen borg niet terug
Zijn niet bereikbaar, zowel via de telefoon niet als via hun website (heel verhaal getypt, wil verzenden en dan vliegt de site eruit..!). Na ontvangst van de OBU deze meteen ongeopend geretourneerd. Ontvangsbevestiging van hun gehad, maar géén borg terug ontvangen. En nu zijn ze onbereikbaar. Zéér slecht!!!
communicatie zeer slecht
communicatie zeer slecht, antwoorden nergens op
Amateuristische organisatie
Wat een ongelooflijke slechte afhandeling van dit door de overheid aangewezen bedrijf. Amateurisme ten top. Onbereikbaar. Een chatbox die alleen standaard antwoorden geeft. Niet eens weet vast te stellen dat ik inlog met mijn profiel mail adres en stelt dat er geen account staat geregistreerd onder dat mailadres. HOE DAN. Te snel en niet afdoende getest ingevoerd.
onmogelijk contact te krijgen
Onmogelijk contact te krijgen via telefoon. Terug bel optie is er maar er wordt niet teruggebeld. Chat geeft maar 3 opties maar kun je niks mee. Whattapp krijg je dezelfde chatbox. Veel gestelde vragen kun je niks mee, ligt er al dagen uit. De site zelf lag er afgelopen maandag ook uit. Maandag uiteindelijk wel een medewerker aan de lijn gehad, maar problemen is niet opgelost. De gegeven die ik op 22-6 heb doorgestuurd is nog niks meegedaan. Op 14-5 borg betaalt maar nog steeds voor de ene vrachtwagen geen ubo binnen, gegevens op het contract zijn nog steeds niet aangepast. Vragen om gegevens Cvo die er niet zijn endie volgens de dealer niet nodig zijn, omdat de gevens van de RDW voldoende zijn. Deze gegevens al diverse keren doorgegeven maar vragen steeds om dezelfde gegevens of ze verzinnen weer iets nieuws. Terwijl je op de site van de RDW gewoon kunt zien wat de kosten per kilometer voor de betreffende vrachtwagen zijn.
Het is dat je geen 0 sterren kunt geven want de er is geen klantenservice, geen hulplijn en zeer slechte communnictie
Geen levering
Geen contact te krijgen, borg betaald voor 8 voertuigen maar leveren ho maar. Niet terugbellen, al weken niet. Hoogst onbetrouwbaar. En dat is geselecteerd door de (r)overheid, onbegrijpelijk. Kunnen we ook die overheid aansprakelijk stellen door het niet op tijd leveren?
alle zelfde problemen ervaren
29/06 alle zelfde problemen ervaren : UREN telefonisch contact proberen krijgen , naar 2 servicepunten OBU proberen bemachtigen , maar enkel de borg betaald , en geen code ontvangen , reageren niet op het probleem , Engels talige aan de lijn met zeer slechte verbinding die er niets van begrijpt...Geld kwijt en geen OBU
Gaat de overheid hof transportorganisaties hier niets aan doen ?
Dit moet in de media aan het licht gebracht worden
Verschrikkelijke service
Verschrikkelijke service, schurkt gewoonweg tegen oplichting aan.
Al weken bezig een account te maken en een OBU te ontvangen. na twee maal borg te hebben betaald nogsteeds geen OBU! niemand neemt de telefoon aan mails worden niet beantwoord.
Ronduit schandalig!!!!!!!!
Onwijs slechte service
Onwijs slechte service. Ik ben onderhand al twee maanden bezig om een OBU te ontvangen.
Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Oplossingen blijven uit!
Ongelofelijk dat deze partij vanuit de overheid is gekozen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.