Snabb leverans, bra klister på lapparna, bra pris. Det enda negativa är att lapparna är svårare att ta av från arket än vissa andra leverantörer, men betyget är likväl en femma!
Har köpt i flera år men syns det har blitt dårligare. Vanskligt att ta av navn lappen. Ikke förnöjd.
Sofus er meget fornkyrkan over triceratopsen
Alt var ok, Inger problem med orders min
Navnelapper i høy kvalitet til barn og voksne. Merk klær og utstyr enkelt med selvklebende navnelapper. Tåler vaskemaskin og oppvaskmaskin. Design dine egne navnelapper her, og få dem rett hjem i postkassen: https://www.navnemerket.no/navnelapper/ Navnelappene kan festes på de aller fleste typer overflater. Plast, metall, tre, tekstil og enda mer. Når du bruker navnelappene til klær, er det lurt å feste dem på merkelappen bak i nakken, eller på vaskeanvisningslappen. Da sitter de ekstra godt fast. Navnelappen er selvklebende, akkurat som et klistermerke, og den festes enkelt ved at du setter den der du vil ha den og gnir over med fingeren. Etter at du har festet den, bør du vente 24 timer før første vask, slik at den får satt seg ordentlig.
Navnelapper

- Merk klær og utstyr med navnelapper
- 120 stk navnelapper i høy kvalitet, levert rett i postkassen. Design raskt og enkelt her: https://www.navnemerket.no/navnelapper/
100% fornøydgaranti!
Omtrykk eller pengene tilbake

Postboks 366 Forus, 4067, Stavanger, Norge
- +4751440000
- kundeservice@sandviks.com
- navnemerket.no
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Har köpt i flera år men syns det har…

Svar från Navnemerket
Ikke nåe mer køp for min del
Jag tycker att det e veldigt vanskeligt att få loss klisterlapparna från arket. Och en för stor storlek på arket. Kommer inte köpa mer klisterlappar härifrån igen.

Svar från Navnemerket
Bra pris & snabb leverans!
Det er perfekt.
Super bra kvalité
Super bra kvalité, sitter bra, fina färger med god storlek på texten, anbefalles starkt
Snabb leverans, bra klister
Enkelt å beställa på nett
Enkelt å beställa på nett
Rask leverans
Super fina lappar 🤗
Flotte produkter og bra kvalitet!
God pris. God kvalitet
Bra skriv bra tegning