NaviCenter Den Haag Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vijf sterren (een 10) is alleen voor onze lieve heer 😌. Dus wat mij betreft vier sterren (een dikke 8). Ik vind de mannen Nico en collega, ik ben zijn naam jammer genoeg vergeten, zéér kundig. Ik h... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vorige week ben ik langs geweest om CarPlay te laten vervangen. Alles is perfect geïnstalleerd en ingesteld. Mijn auto had daarnaast meerdere problemen die bij een paar andere garages niet opgelost k... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag had ik een carplay installatie voor een Fiat Bravo. Ondanks alle problemen van mijn auto heeft Nico er heel veel tijd en moeite in gestoken om het toch voor elkaar te krijgen dat de installati... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aan mijn Mercedes C350 uit 2007 ben ik erg gehecht. Een prachtige auto die ik graag wil blijven rijden. Dankzij NaviCenter Den Haag is dat ook technisch verantwoord: met behoud van de originele uitstr... Se mer

Företaget har svarat

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

112 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Respect

Respect, goede advies, snel gedaan om een apparaat te zetten. Nogmaal bedankt ik ben super blij

29 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Weet wat hij doet,vriendelijke jongeman

İk heb bij Nico een nieuwe radio gekocht voor mijn vw golf 7 en ook door hem laten inbouwen,alles werkt zoals het hoort,zowel inbouw als afwerken doet hij heel goed en netjes,geeft heel veel adviezen en antwoorden op uw vragen,vriendelijke man en de beste in zijn werk,ik zal hem zeker adviseren aan anderen en zelf altijd terug gaan👍dankjewel Nico

13 november 2025

Top VW achteruitrijcamera

Nico van Navicenter in Den Haag heeft me goed geadviseerd. Ik heb daarom voor m'n Polo voor een VW achteruitrijcamera gekozen. Het geeft een superhelder beeld, ook 's avonds. Het is niet heel goedkoop, maar het is het geld meer dan waard en helpt me enorm m.n. bij het parkeren.

9 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kundig, netjes en super service

In mijn onwetendheid van car-audio ben ik heel erg goed geadviseerd en geholpen door de zeer vriendelijke Nico. Het ging om inbouwen car speakers. Kundig en netjes werk...petje af!!! Ik zou zeker dit bedrijf aanraden en als ik weer iets heb op het gebied van car-audio, dan kom ik zeker terug.

5 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Navigatiescherm in een oudere auto

Nico heeft voor mij een mooi navigatie scherm ingebouwd in mijn al wat oudere RAV.
Nico heeft super begeleid met het uitzoeken van het juiste scherm, bestellen ging makkelijk, en meteen na levering konden we op kort termijn een inbouw afspraak maken.
Nico is vakkundig, behulpzaam en denkt mee. De service en nazorg hier zijn ongekend goed!

17 oktober 2025

Klantvriendelijkheid en vakkundig

CarPlay systeem een halfjaar geleden in laten bouwen door NaviCenter naar volle tevredenheid. Uitleg, kop koffie, klantvriendelijk. Echter wilde toch extra microfoon. Die is vandaag vakkundig ingebouwd. Bijna onzichtbaar. Keurig en ik kan nu weer telefoneren. Diverse microfoons uitgeprobeerd. Ook diverse test telefoontjes. Nico neemt alle tijd. En een kop koffie natuurlijk. Super zaak, super vakwerk.

27 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichting

Geen enkele communicatie meer
Vraagt portkosten om een artikel te verzenden. Is overgemaakt en dan niks meer en dat na meerdere vragen van mezelf!
Ruikt naar pure oplichting!!!!

16 augusti 2025

Inmiddels een week geleden

Inmiddels een week geleden, een CarPlay systeem in onze mini uit 2011 laten inbouwen. Wij zijn super tevreden en blij met deze aanwinst. Ik ben keurig geholpen en kreeg een prima uitleg bij het ophalen van mijn auto.

30 september 2025

Snelle en transparante service

Zelf geprobeerd om de carplay in mijn eigen auto te installeren. Dat was helaas niet gelukt en mijn scherm deed het helemaal niet meer.

Contact opgenomen met NaviCenter en mijn auto kon dezelfde avond nog langs. Via de telefoon ben ik op de hoogte gehouden en goed geinformeerd wat de stand van zaken was.

De volgende dag kon ik mijn auto (met werkend scherm en Carplay) ophalen.

4 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag in topklasseeen andere auto ook een car…

Vandaag in een andere auto ook een car play systeem laten inbouwen. Omdat ik over de eerste keer ook zeer tevreden was. Vandaag ook weer top aan car play systeem ingebouwd. Mijn dank hiervoor alles werkt super. En het was geen makkelijk “inbouwtje”.

1 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer ontevreden na klantenservice!!

Een Road Master Car Play
8core Ford Focus Mk3 Android13
4ram 64gb 545€ + camerafgesproken + installatie ,eens ter plaatse blijkt dat de achteruitcamera op de auto zat van slechte kwaliteit was, beweerde een betere camera met beter kwaliteit , wat extra kosten met zich mee bracht.tijdens de montage bleek dat de bleutooth niet operationeel werkte , zonder te vragen heeft Nico een andere radio gemonteerd dezelfde maar een 3ram 32gb. Maar 100 goedkoper was maar was in orde. Deze was niet wat ik had gewenst , maar aangezien ik van België kom en 630km moet afleggen had ik geen keuze, wij mochten niet naar de auto blijven staan, eens alles gemonteerd was blijkt op de eerst zicht alles werkt, toen ik naar huis kwaam vroeg Nico vlug voor een review die ik ook deed, maar eens dat ik thuis was blijkt dat de achteruit camera begon het beeld storing te geven en plots geen signaal, Ik probeer Nico te bereiken en zei ik zal mijn leverancier contacteren, bij het opzoek van het toestel blijkt dat deze van AliEXpress komt en blijkt ook nog een oudere model te zijn, en ook een heel groot verschil in prijs, nu om terug te komen wat het probleem heb ik de camera bekijken camera merkt perfect dan gelijken naar de radio deze blijkt ook te werken, maar dan zie ik plots dat de video kabel een paar keer is doorgeknipt en terug aan mekaar gedaan met ducktape geplakt is op 3 verschillende plaats deze moest Nico gezien hebben maar hij zei niets wat jammer is, Deze is echt een kleine probleem die gemakkelijk konden opgelost worden, aangezien de bekabeling maar slechts 2euro97 kost ook bij AliExpress, nu heb ik terug Nico gecontacteerd op een maandag en ik krijgt als antwoord terug dat hij de maandag niet werkt terwijl dat op ze website staat dat hij open was van 9u blijkbaar deze klot ook niet hij werkt vanaf 10u maar op dinsdag, Ik leg alles uit en vroeg of hij die bekabeling kon krijgen en deze eventueel kunnen opsturen aangezien ik alles betaald heb materiaal werkuren alles erop en eraan, blijkbaar kost die kabel bij hem 15euro want hij moet ze garage betalen??? Terwijl dat die bekabeling maar 2.97 kost hij zou die kabel kosteloos opsturen maar ik moet wel de zending betalen prijs hijvoor is 8,95 terwijl dat deze niet mijn fout is, dus deze is niet kosteloos, en als ik verder kijk bij de review ben ik niet de eerste en zal ook niet de laste zijn, Ik raad dan aan om zelf bij AliExpress of bij temu te bestellen is ook goed koper en als er iets is met het artikel is ook gratis retour mogelijk zel met een compensatie erbij , moet ik ook zeggen dat ik zeer teleur in Nico want tis ook de tweede keer dat ik bij hem gaat en tis altijd iets geen grote problemen maar kleine probleem waar hij heen gemakkelijk kan opgelost worden en een zeer tevreden klant kan maken, tis ook de laste keer dat ik bij hem gaat

9 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pas geleden een nieuw systeem laten…

Pas geleden een nieuw systeem laten installeren en dat ging op zich prima,er was alleen een probleem met de dab+ module. Jammer maar dat is later gewoon ook prima opgelost. Kan niet meer zeggen dan bedankt en tot de volgende.

18 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nico heeft prima werk geleverd

Nico heeft prima werk geleverd. Een nieuw apple CarPlay systeem in onze mercedes uit 2012. Het systeem functioneerde in 1e instantie niet helemaal goed maar werkt nu top!!!

23 september 2025

Goed geholpen

Goed geholpen met de installatie van een carplay radio in mijn auto. Ik moet nog wel even terugkomen voor het oplossen van een airbag-melding en iets anders, maar dat gaat helemaal lukken. Bedankt voor de goede service vandaag en tot binnenkort

20 september 2025

Superfijne ervaring met NaviCenter

Superfijne ervaring met NaviCenter. Reageren snel via whatsapp. Had dezelfde dag al een afspraak!
Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Helemaal blij met m’n nieuwe scherm. Daarnaast zeer geduldig geholpen hoe alles werkt.

18 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.