Natuursieraad Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Op zoek naar een ethische, faire armband kwamen we uit bij Natuursieraad. Bestelling ging soepel en was snel binnen, ook in de moederdag drukte. Het is van een geweldige kwaliteit, we zijn er erg blij... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De ring was te klein. Ik heb hem aangetekend teruggestuurd, maar hij ligt al 10 dagen bij een pakketpost en over 4 dagen stuurt postnl hem naar mij terug. Op mij e-mail naar Natuursieraad heb ik geen... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een heel mooi hangertje (14 karaats goud) met maansteen voor een betaalbare prijs. Het oog van het hangertje voldoende groot voor verschillende kettingen. Geleverd in een fraai doosje met een korte be... Se mer

Företagsinformation

1. Smyckesbutik

Skrivet av företaget

Natuursieraad.nl bestaat sinds 2018 en is trots lid van de Federatie Goud en Zilver (FGZ), wat extra garantie biedt voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze sieraden. Wij zijn gepassioneerd in het ontwerpen van unieke edelsteen sieraden met een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap. We creëren eigen ontwerpen met liefde en zorg, waarbij we uitsluitend gebruik maken van edele metalen en halfedelstenen. Onze handgemaakte sieraden dragen de energie van de natuur, waardoor elk stuk niet alleen een sieraad is, maar ook een persoonlijke betekenis heeft. Of het nu voor een bijzondere gelegenheid is of voor dagelijks gebruik, onze collectie biedt tijdloze schoonheid en verfijning voor elk moment.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

45 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

fijne webshop

snelle service en mooie sierraden die kwalitatief goed zijn voor de prijs

26 maj 2026

Svar från Natuursieraad

Bedankt voor je mooie review, Liesbeth! 💚 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service én de kwaliteit van onze sieraden. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Prachtige ringen gekocht

Prachtige ringen gekocht, heel mooie kwaliteit. Heel tevreden!

29 maj 2026

Svar från Natuursieraad

Wat leuk om te lezen, Lore! Bedankt voor je fijne woorden. We wensen je heel veel plezier met je prachtige ringen en hopen je snel weer terug te zien bij Natuursieraad. ✨

Ethische producten

Op zoek naar een ethische, faire armband kwamen we uit bij Natuursieraad. Bestelling ging soepel en was snel binnen, ook in de moederdag drukte. Het is van een geweldige kwaliteit, we zijn er erg blij mee.

5 maj 2026

Svar från Natuursieraad

Bedankt voor je mooie woorden, Oscar! 💚 Wat bijzonder dat jullie bewust op zoek waren naar een eerlijke en ethische armband en bij ons zijn uitgekomen. Fijn dat alles, ook tijdens de Moederdagdrukte, soepel is verlopen. We wensen jullie heel veel plezier met de armband!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering. Als er een probleem is lossen ze het heel netjes op. Fijne winkel

15 maj 2026

Svar från Natuursieraad

Bedankt voor je mooie woorden, Desiree! 💚 Fijn dat je tevreden bent met onze producten en levering. En mocht er ooit iets zijn, dan staan we natuurlijk voor je klaar. We hopen je snel weer terug te zien!

Mooie sieraden

Mooie sieraden, snelle service

19 juni 2026

Svar från Natuursieraad

Bedankt voor je review! 💚 Kort maar krachtig, daar worden we blij van. Veel plezier met je nieuwe sieraden en hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw verwelkomen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie sieraden voor een goede prijs

Mooie sieraden voor een goede prijs. Optijd en netjes geleverd in een mooi zakje en leuk cadeautasje.

21 april 2026

Svar från Natuursieraad

Bedankt voor je leuke review, Gijs! 💚 Wat fijn dat alles naar wens was, van de sieraden tot de verpakking. We vinden het belangrijk dat het uitpakken net zo leuk is als het dragen. Veel plezier met je aankoop!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie sieraad (maanstenen) in een…

Mooie sieraad (maanstenen) in een armbandje. Klein minpuntje omdat de sluiting niet duidelijk te zien was op de foto

15 juni 2026

Svar från Natuursieraad

Bedankt voor je eerlijke review, Sonia! 💚 Wat fijn dat je blij bent met je maanstenen armband. Dank ook voor je waardevolle feedback over de foto's van de sluiting. We nemen dit zeker mee om onze productpagina's verder te verbeteren. Veel draagplezier gewenst! ✨

Super service

Ik wilde een leuke set bestellen, dit kon ik niet vinden op de website dus heb ik gemaild met de vraag of er zoiets was. Ik kreeg een hele nette mail terug met vragen over welke stenen en wat voor materiaal/afwerking. Na dit doorgegeven te hebben kreeg ik een hele nette mail met advies wat bij elkaar paste en links naar de betreffende items. Super snel en beleefd.

5 mars 2026

Betrouwbaar en kwalitatief goed

3 identieke zilveren kettinkjes besteld om kado te doen aan vriendinnen. Mooie schakeltjes en prachtig zilver voor een kleine prijs. Ze werden geleverd in een mooi doosje ieder in een chique stoffen envelopje.

19 maj 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De retourzending wordt niet opgehaald

De ring was te klein. Ik heb hem aangetekend teruggestuurd, maar hij ligt al 10 dagen bij een pakketpost en over 4 dagen stuurt postnl hem naar mij terug. Op mij e-mail naar Natuursieraad heb ik geen antwoord.
Het is tot tevredenheid opgelost. Na bovenstaand review is de ring door Natuursieraad opgehaald en een paar dagen later is een grotere maat ring opgestuurd.

18 maj 2026

Svar från Natuursieraad

Wat vervelend om te horen. We hebben helaas geen e-mail van je ontvangen over deze retourzending, anders hadden we natuurlijk direct geholpen.

Zou je ons alsnog even je ordernummer en de track & trace van de retourzending willen sturen? Dan kijken we meteen met je mee en zorgen we dat het opgelost wordt voordat het pakket retour naar je teruggaat.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een sieraad met een echte steen is iets bijzonders

Een sieraad met een echte steen is iets bijzonders en ook nog mooi en betaalbaar uitgevoerd. Ik had een ring en een hangertje voor aan een ketting besteld met groene peridoot. Later kreeg ik een berichtje dat het armbandje ook op voorraad was. Dus heb ik het armbandje ook besteld. Vlot geleverd in een leuk etuitje.
Als de oorbellen ook nog een keer gemaakt worden, dan heb ik de set compleet.

13 maj 2026

Svar från Natuursieraad

Wat leuk om te horen Marja! 💚 Peridoot blijft ook echt een bijzondere steen. Fijn dat je blij bent met de ring, hanger én armband. Wie weet volgen de oorbellen in de toekomst nog, dan is de set inderdaad helemaal compleet 😊 Veel plezier met het dragen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel mooie site en mooie juwelen ik ben…

Heel mooie site en mooie juwelen ik ben hellemaal fan

1 april 2026

Svar från Natuursieraad

Wat ontzettend lief, dankjewel Carolien! 🤍 Super leuk om te horen dat je zo fan bent van onze sieraden en webshop. Veel plezier met je bestelling!

Mooie juweeltjes

Hele mooie juwelen.
De edelstenen zijn nooit exact zoals op de foto. Wat ze erbij vermelden.
Maar de kwaliteit vind ik wel dezelfde als op de foto's.
Soms vallen de stenen kleiner uit dan ik had verwacht online. Best dat je even kijkt naar de afmetingen, die staan er meestal wel bij.

Er zijn niet zo heel veel winkels die mooie juweeltjes verkopen met edelstenen. Hier is er wel wat keuze, blij mee.

24 april 2026

Svar från Natuursieraad

Bedankt voor je mooie en eerlijke review 🤍 Fijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en onze collectie edelstenen sieraden. Omdat het natuurstenen zijn, blijft ieder sieraad inderdaad uniek qua kleur, vorm en tekening. We proberen daarom altijd de afmetingen zo duidelijk mogelijk te vermelden bij de producten 😊 Veel draagplezier gewenst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super leuke ringen met mooie edelstenen…

Super leuke ringen met mooie edelstenen prijs kwaliteit fantastisch
Het is zo het beschreven stond
Ik ben er zeer blij mee

3 april 2026

Svar från Natuursieraad

Bedankt voor je mooie en eerlijke review Nathalie! 🤍 Fijn om te horen dat de ringen aan je verwachtingen voldoen en dat je blij bent met de kwaliteit en edelstenen. Heel veel draagplezier gewenst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele mooie en unieke sieraden

Hele mooie en unieke sieraden. Ik heb hier al meerdere malen iets besteld en de sieraden worden altijd snel geleverd, zijn van goede kwaliteit en worden zorgvuldig verpakt in een mooi sieraden tasje.

20 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Op zich een prima website en het komt…

Op zich een prima website en het komt ook wel aan, alleen het contact is vreselijk. Ze zeggen binnen 1 dag te reageren, maar dat doen ze niet, ik heb 23 feb een mail gestuurd ivm retoureneren en tot op heden geen contact meer gehad .

4 mars 2026

Svar från Natuursieraad

Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent over het contact.

We reageren normaal gesproken binnen één werkdag. Het kan voorkomen dat een e-mail ons niet bereikt of in de spam belandt. In zo’n geval mag je uiteraard altijd nogmaals contact opnemen, zodat we het direct kunnen oppakken.

Daarnaast willen we wel benadrukken dat de retourinstructies duidelijk vermeld staan op de pakbon én op onze website. De informatie die je nodig had, was dus direct beschikbaar en eenvoudig terug te vinden.

Fijn om te horen dat je bestelling verder goed is aangekomen. Mocht je alsnog hulp nodig hebben bij het retourneren, dan helpen we je graag verder.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.