Natuurbazen Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze zoon en schoondochter hebben beide psoriasis. Zeer droge huid daardoor en veel plekken. Door hun ben ik aan deze zalf begonnen. Vooral omdat ik zoveel verschil zie met hun huid. Ziet er beter uit... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne producten. Sinds ik de shea nilotica gebruik heb ik geen dure cremes meer nodig. De sojawas heb ik gekocht om verantwoorde kaarsen mee te maken. Door een foutje op de site was een deel van de... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De verwerking van mijn bestelling was niet helemaal goed gegaan, en ik moest hier zelf nog even achteraan gaan. Echter, de producten zijn heel netjes ingepakt met een mooi bedankt-kaartje. Inmiddels h... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze webwinkel is echt een topper! Ze hebben een geweldige collectie van essentiële oliën en allerlei verzorgingsproducten voor huid en haar. Ik ben hier al meerdere keren geslaagd en elke keer weer h... Se mer

Företagsinformation

1. Hälsa- och skönhetsbutik

Skrivet av företaget

Gezond en duurzaam leven hoort eenvoudig te zijn. Neem de regie weer in eigen handen met onze 100% natuurlijke producten. Wij zetten ons in om een gezonde en duurzame levensstijl eenvoudig en aantrekkelijk te maken. Onze aandacht gaat uit naar schoonheidsproducten, met een sterke voorkeur voor vegan, natuurlijke en op feiten gebaseerde verzorgingsproducten. Met onze doe-het-zelf pakketten kun je zelf producten zoals lippenbalsem, bodylotion, tandpasta en shampoo creëren.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

39 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super site en fijne natuurproducten

Je besteld ,een dag later is het in huis ! super goede beschrijvingen op de site waar de producten voor gebruikt kunnen worden.
En het ook daadwerkelijk fijne producten zijn die ook echt helpen.
Helemaal blij met deze site ga er nog meer bestellen in de toekomst.

27 november 2025

Fijne producten, goede service

Door een foutje op de site was een deel van de bestelling niet binnengekomen, maar dit is supersnel opgelost.

26 november 2025

Prettige producten

Al vaker besteld bij Natuurbazen en ik zal dat blijven doen. De producten zijn puur en zeer prettig in het gebruik. Mijn huid en haar kwaliteit zijn oprecht verbeterd.

28 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie producten, super service, vriendelijk en razendsnel!

Ik had cacaoboter besteld en kreeg bijenwas geleverd. Natuurbazen een berichtje gestuurd en ik kreeg meteen alsnog de Cacaoboter opgestuurd en mocht de bijenwas houden. Super service, vriendelijk en razendsnel! De cacaoboter ruikt geweldig en kon ik goed verwerken in mijn zelfgemaakte producten. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

25 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie natuurlijke producten besteld…

Mooie natuurlijke producten besteld Kastor oil, Jojoba oil, kokos olie en Rozemarijn. Ik kan nog beoordeling over geven ga het nog uitproberen. Wat ook handig is dat je extra kleine legen donkerbruine glazen flesjes kunt kopen van 10 ml en 30 ml erg handig voor op reis om te vullen en mee te nemen.
Ik had een pot van 250 ml Kokos olie besteld deze was niet meer op voorraad, ik heb toen een 500 ml glazen pot ontvangen, heel klantvriendelijk met een kaart erbij.
Dank jullie wel hiervoor heel klantvriendelijk.
De verzending is snel gegaan ook heel fijn.

7 november 2025

PRIMA!

Het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste en ben zeer tevreden over de service en de bezorging.

23 augusti 2025

Top producten

Ik ben vooral blij met de castor- en kokosolie. Deze voeg ik samen en mijn extreem droge huid is er zo ontzettend van opgeknapt. Dus heel erg tevreden.
Ik had een bestelling gedaan die verkeerd ging volgens de dhl app, waardoor bestelling retour zou gaan naar Natuurbazen. Meteen een email gestuurd. Ze hebben direct een nieuwe verzending aan gemaakt. De volgende dag ging het goed en al in huis! Top service!!

26 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben heel blij met jullie producten…

Ik ben heel blij met jullie producten die biologisch zijn en in donker glas geleverd worden. De kwaliteit van alle vier producten: castorolie, vitamine Eolie, lavendelolie en sheaboter is prima. Hartelijk dank

25 juli 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.